- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 30
Ben kendinde problem olduğunu düşünüp psikologa gittim artık o kadar sinirliyimki bana sürekli sinirli oldugumu bahane etti gittim Dr ilaç verdi ama yine ayni sonuç umursamiyom diyorm ama inanin olmuyor
Bi düzen oturana kadar söyle ne olacak ki. Sonuçta söylemediğin zaman üzülen sensin adam değil ki. Bende eşime bazı seyleri kırk kere söylüyorum.herkesin karakteri aynı değil ki. Bazı evlilikte ortamı ayarlayan plan yapan kadın olurZaten herşeye ben cabaliyirm e herşeyi ben soyliyim ben yapaym nereye kadar ben mi yoneticem onu sürekli zaten bu tavrlari beni ondan itiyo sürekli
Bende Sevmiştim ama şuan keşke diyirmHaber yollayip durdu demek... bu kadar haber yolladiysa buyuk aşktır. Hey Allahm ya. Aşk, sevgi haber yollamakla olmuyor canım. Evlenmek için evlenmis olma durumunuda degistirmiyor. Ben boyle dedigimde hayır ben severek evlendim diyemiyorsun mesela haber yolladi diyorsun. Evliligin cok bos beleş gorunuyor buradan. Dugun zamani o kadarinida konuşun bir zahmet o iletişim degil. Adamda seni sevmiyor zaten, sevse 4 ay boyunca arar, sorar, özlerdi.
Hahayt ayni benHiç kaçan kovalanır'ı oynamayı düşündünüz mü? mesela evde çocuğunuzla cıvıl cıvıl neşeli olsanız müzik açıp dans etseniz gülseniz şarkı mırıldansanız ve bunları kendi kendinize yapsanız ve ona asla pas vermeseniz...küsmek değil ama umursamamak yani. adamın dikkatini çekmez mi böylesi bir kadın, taş olsa çatlar yahu.
Hhahahha sen de iyi eğleniyosun be nanelimonum, allah neşeni daim etsin.Hahayt ayni benbenimki surat astiginda ben oyle yapiyorum adam daha da cileden cikiyor sonra bi bakmisiz oda bize uymus gercekten asik surata (tabi onur kirici bir durum yoksa )asik suratla karsilik verildigi zaman icinden cikilmaz bir hal alir ve uzar gider,araya sogukluk girer...
görücü evliliği bile bile lades
Demeyin öyle bence genellememek lazım
Esimle (aileler biz doğmadan beri samimi) biz tanışmıyoduk babası ben küçükken büyüde seni ogluma alıcam dermiş ve ilk fırsatta defalarca kez istedi kısmet oldu nişanlandık. Hiç tanışmıyoduk ama nişanlılığmız sevgili boyutunda geçti sadece 6 ay sürdüğü halde.
Çok şükür bu durumun hiç bi sıkıntısını çekmedik. Severek evlenipte zerre kadar tanımıyomuşum meğer diyende çok. Kısmet bu işler gerçekten hiç belli olmuyor hiç
evet ama oranı az sizin gibi olanların. şans olmuş sizinki bence. tanıyarak evlenenler bile tanımadıkları huylar görürken tanımadan evlenmek kumar gibi geliyor bana.
Ayni benim kocam. Ne yaparsam yapaim bir duzelme yok. Pazar gunleri kahvaltiyi yapip disari cikar biz evde bekleyelim. Bahanesi de ayni 'gezecek yer yok' bu kadar millet buluyoda biz bulamiyoruz gezecek yer. Kavgada etsem birakip gitsemde 2 gun duEliyo 3.gun yine ayni. Naparsan yap degismez. En iyisi sen al cocugunu gez ben oyle yapiyorum artikO kadar bunaldım daraldım ki anlatamam 3senelik evliyim bi hafta sonu ne gezdim ne eglendim evde tikili kalip milletin gezme tozmasini facelerden goruyorum bi hafta sonu da eşim demiyorki gel cikalim gezelim o u gectm bi markete dahi gidelim demek yok hafta içi desen eve gelir bi hal hatır sormaz ben konusurum hoşgeldin vs derim bi kez bile sormadi sen naptn nasıl geçti günün diye çok skldm bu ilgisiz alaksz halinden annem de kaldm 4ay bi kez ne zaman geliceksin bile demedi beni hic önemsemiyor umrunda bile değilim sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?