Biz görücü usulü evlendik çok gorusmedik zaten uzaktaydi is nedeniyle bana işiyle ilgili başka bi konu hakkında konusmazdi ben atiyorm kendi akrabam hakkında muhabbet olsun diye konuşursun bize ne vs geçirirdi hep yevlenmeden önce de böyle miydi eşiniz?
Gunun nasıl geçti is iste arayan soran var mi derim cevap yok elinde bi tel o kadar benm zaten aksama kadar canm cikiyo çocuktan bana demiyo ki sen naptnKonuşacaksin soracaksin canim baska yolu yok
inanin artk bosanmayi bile düşünüyorum dedm bunu da rengi değişti bi iki gün ilgili gibi konuştu etti yine ayniCnim benim inan cok uzuleum rabbim sana yardim etsin
Ben kendinde problem olduğunu düşünüp psikologa gittim artık o kadar sinirliyimki bana sürekli sinirli oldugumu bahane etti gittim Dr ilaç verdi ama yine ayni sonuç umursamiyom diyorm ama inanin olmuyorHiç normal değil
Konuşun sorun derdi neymiş?
evlilik danışmanlarından destek alsanız gerçi adamın yapısı böyle olabilir ama belki verecekleri öneriler işe yarar zor bir durum 3 yıl iyi dayanmışsınız..Biz görücü usulü evlendik çok gorusmedik zaten uzaktaydi is nedeniyle bana işiyle ilgili başka bi konu hakkında konusmazdi ben atiyorm kendi akrabam hakkında muhabbet olsun diye konuşursun bize ne vs geçirirdi hep y
Ben bi kez bile gel demedim dedim dedim diyor ama demedi görücü usulü oldu bi kez bile kendi ailesi ne laf ettrmez hic bi şey konusmayiz yer içer elinde telefon oturur4 ay kaldiniz annenizde ve size gel demedi oylemi?
Siz severekmi evlendiniz?daha 3 senelik evlilikte bu ne bikkinliktir yahu
Kesiikle çözüm olcagini sanmiyormevlilik danışmanlarından destek alsanız gerçi adamın yapısı böyle olabilir ama belki verecekleri öneriler işe yarar zor bir durum 3 yıl iyi dayanmışsınız..
Evlenmek için evlwnmedim kendi iki sene haber yolladi durdu sürekli nisanliyken geldiğinde boyle değildi zaten o süreçte ev esyasi vs konuşuyorduk kafada düğün telasi vs vardi blmiyorm ne degistiGorucu usulu ve cokta iletisim kurmadan evlenmişsiniz yani evlenmek icin evlenmişsiniz. Boyle bir evlilikten fazla sey bekliyorsunuz siz.
Peki ne yapmayi dusunuyorsun?B
Ben bi kez bile gel demedim dedim dedim diyor ama demedi görücü usulü oldu bi kez bile kendi ailesi ne laf ettrmez hic bi şey konusmayiz yer içer elinde telefon oturur
Aldm karsima kaç kez konuştum neler söyledim aczini acip birşey demiyo bile bahanesi gitcek yer yok vs ya insan bi disarida yiyelim der ben bunaliyirm çocukla evde soylede demedim giyindm oglumla kendim cktm beklentim olmasın diye ama disarida bakiyorm.hafta sonu millet eşiyle geziyi ben tek bunlarda söyledim umrunda olsa ben demeden yapar zatenPeki ne yapmayi dusunuyorsun?
Bu sekilde nereye kadar dayanacaksin kuzum,al karsina bi konus dok icindekileri...oyle hemen bosanacam falanda deme lacka olmasin iyice iliskiniz,hos ortada iliski namina bisey de yok ama yinede denemis olursun en azindan,ardinda keskeler birakmamak icin...cok uzuldum gercekten,iste bak tanimadan etmeden,sevmeden evlenmenin boyle taraflarida var ne yazikki...
Evlenmek için evlwnmedim kendi iki sene haber yolladi durdu sürekli nisanliyken geldiğinde boyle değildi zaten o süreçte ev esyasi vs konuşuyorduk kafada düğün telasi vs vardi blmiyorm ne degisti
Zaten herşeye ben cabaliyirm e herşeyi ben soyliyim ben yapaym nereye kadar ben mi yoneticem onu sürekli zaten bu tavrlari beni ondan itiyo sürekliİlk sorum şu 4 ay gittiniz de kocanız cinsel olarak istek duyar diye hiç mi düşünmediniz. Yada duymuyor mu. Nasıl oluyor Yani bu. Valla ben hamileyim şohusalık 40 gün nasıl geçer ki diye alternatifler düşünüyoruz. Yani hiç mi istek Yok ikinizde de 4 ay. Şaşıyorum gerçekten
İkincisi eşin teklif etmiyor sen teklif etmeyi denedin mi. Mesela surata gidelim buraya gidelim plan yapsan. Bazıları emri vakiden anlar çünkü.
Birde eğer o Şen'inle konuşmuyorsa sen onunla konuşmaya çabalasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?