Sizin soylemenizle ilgi nereye kadar .o kadar sabrıniz var mı?içinden gelmiyor deemekki . İtelemeyle en fazla evlenirsiniz ama mutlu bir evlilik olmaz.evlenince daha da azalıyor bazı şeyler.sizde şimdiden azsa evlenince yok olurIyi geceler herkesebenim merak ettiğim bir Konu var arkadaşlar.
Nişanlı olanlar ya da sevgilisi olanlar her gün sevdiğiyle konuşmuyor mu? Yanı olması gereken bu değil mi
Biz nişanlımla 7 yıldır görüşüyoruz son 6 aydır da Nişanlıyız. Ama nişanlandığımıźdan beri eskisinden daha ilgisiz. Aramıyor sormuyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebiyle. Çok sıkıştırmak istemiyorum bazen dayanamayıp söyleyince tamam bundan sonra daha ilgili olurum diye geçiştirip bir süre sonra aynı duruma geliyor.
Sebebini sorunca konuşacak bir şey yok diyor ama bizim yaza düğünümüz olacak daha bu konularda Hiç ciddi anlamda konuşmadık.
Düğün nasıl olacak ev eşya konularını açınca da bir an önce geçiştiriyor.
Merak ediyorum nişanlanmanin doğal bi sonucu mu bu yoksa bizde bir şeyler mi eksik
Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.Yani siz de arıyordunuz ama baktınız hep siz arıyorsunuz onda pek heves yok o zaman zorlamayım deyip kendinizi çektiniz ondan mı bekliyorsunuz ? O da bi görevmiş gibi zoraki arıyor hatta o an açmadıysaniz daha da aramıyor öyle mi?
Yani nişan öncesi hevessizse şu anda da düğün için hevessiz görünmesi çok sıradışı değil sanırım. Ha bana sorarsanız insanın heves etmediği bir eyleme kalkışması garip, yani niye nişanlandın o zaman derler adama. Aslında uzun da bir birlikteliğiniz olmuş resmiyete dökme teklifi kimden gelmişti peki hani 7 yıldır çıkıyoruz artık adını koyalım olayı nasıl gerçekleşti yoksa onda da mı hevessiz taraftı nişanlınız. Sorunun kökenine inmeye çalışıyorum da
Ailesi oğullarının nişanlısı ile iletişim kurmasına ne diyecekler ki bundan doğal ne var, bahane gibi geldi bana. Ben ailemin yanındayım fazla konuşamayız. Ne alaka ben de ailen değil miyim nişanlanmışız ya hani. Tabiki ailesiyle vakit geçirecek ama kimse kimseyi kandırmasın şu akıllı telefonlar her daim elimizde, bir hal hatır sormak 10 saniye.Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.
Aslında ben yalnız yaşıyorum ailemden uzakta, fazla şey mi istediğim bilmiyorum ama bekliyorum ki o arasın nasılsın desin.
Aradığı zamanlar akşam 8, işten eve dönerken yoldayken. Böyle olunca da boş zamanını değerlendiriyor diye düşünüyorum vakit ayırmak yerine.
Şu an o da tatilde ailesiyle Konuşamıyoruz neredeyse. Sebebi ailesiyle oluşu
Sevgiliyken de bu tür sorunlar oluyormuş, şimdi de oluyor, evlenince de olacak.Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.
Aslında ben yalnız yaşıyorum ailemden uzakta, fazla şey mi istediğim bilmiyorum ama bekliyorum ki o arasın nasılsın desin.
Aradığı zamanlar akşam 8, işten eve dönerken yoldayken. Böyle olunca da boş zamanını değerlendiriyor diye düşünüyorum vakit ayırmak yerine.
Artık yavaş yavaş pişman olmaya başlıyorum. Ama ona söylemediğim ses çıkaramadığım için her şey yolunda sanıyor. Hayatımda şükür şu anda her şey yolunda. Ama bu konu yüzünden hep içim buruk kafam karışıkSevgiliyken de bu tür sorunlar oluyormuş, şimdi de oluyor, evlenince de olacak.
O kadar saçma ki zaten sevgiliyken ettiği, nişanlıninca geçecek lafı. Bari bundan sonrasi için inanmayın bu lafa.
Evlenince de ne konuşacağız, zaten hep yanyanayız diyecek, oturduğu yerden kalkmayacak erkek türü.
Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.
İlle de evleneceğim demiyorsunuzdur umarım.Açıkçası ben artık arayıp kendimi zorla hatırlatmak istemiyorum. Bekliyorum ki o düşünsün hatırlasın.
Bence eksik .Şu an en guzel zamanlarınız.Iyi geceler herkesebenim merak ettiğim bir Konu var arkadaşlar.
Nişanlı olanlar ya da sevgilisi olanlar her gün sevdiğiyle konuşmuyor mu? Yanı olması gereken bu değil mi
Biz nişanlımla 7 yıldır görüşüyoruz son 6 aydır da Nişanlıyız. Ama nişanlandığımıźdan beri eskisinden daha ilgisiz. Aramıyor sormuyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebiyle. Çok sıkıştırmak istemiyorum bazen dayanamayıp söyleyince tamam bundan sonra daha ilgili olurum diye geçiştirip bir süre sonra aynı duruma geliyor.
Sebebini sorunca konuşacak bir şey yok diyor ama bizim yaza düğünümüz olacak daha bu konularda Hiç ciddi anlamda konuşmadık.
Merak ediyorum nişanlanmanin doğal bi sonucu mu bu yoksa bizde bir şeyler mi eksik
Bahaneye bak.O zaman da hevesi yoktu öyle olmasını da erkek olmasına bağlıyordu senin kadar heyecanlı olamam ben diye.
Cok dogru tespitler bence..Iste erkeklerin de heyecanlanmasinin ana kurali " hayatinin askini bulması" diye düşünüyorum..Biz kadinlar da hayatimizin askini arariz ama bulamayinca mecburi evlilikler de yapariz yani cogu zaman..Mantigina yatar evlenirsin, seni seviyordur evlenirsin, meslegi iyidir evlenirsin gibi gibi..Erkekler de bizim gibi iste.Gercek asik bir erkek 40 km öteden belli olur zaten..Bahaneye bak.
Bahane bunların hepsi.
Benim arkadaşımın sevgilisi var.
Evlenmek için arkadaşımdan daha heyecanlı, daha konuşkan,daha hevesli.
Erkeklerde çok heyecanlanıyor. Özellikle hayatının aşkını buldukları zaman.
Üzgünüm ama nişanlım normal değil.
Evlenmek için evleniyor gibi geldi bana.
Acaba monotonlaştı mı ilişkiniz?
Değişik yani, evlenince üzülürsünüz. İyi düşünün.
Güncelleme: önceki konularına baktım da bu adam sana değer falan vermiyor. Ördüğüm hırkayı kaybetmiş, aldığın kazağı aile evinde bırakmış, hediye almışsınız otobüste unutmuş, yaptığınız sarmayı bile yemiyormuş.
Özellikle uzak mesafe ilişkisinde böyle şeyler çok değerlidir, çok anlamlı gelir.
Senin nişanlın sana karşı hissiz, onun gözünde değersizsin.
Görür görmez "gözlerin çok yorgun" demesi bile bir laf sokma gibi.
Heleki gittiğiniz bir mekanda sesli sesli menüden alacaklarınızın fiyatını hesaplaması tam bir fiyasko.
Bu adamla evlenmek bile bile lades demek, kaç kurtar kendini.
Malesef odun diye tabir ettiğimiz birine denk gelmişsin. Onunla buluş konuş bu şimdi boyleyse evlendikden sonra daha beter olur. Ne yapmaya çalişiyorsun? Insan hiç sevmedigi biriyle bu tavir sergiler. Bu ne demek. Yoksa da bu tip biriyle bir hayata girip mutsuz olmak da var. Tedbirinizi gorun. Zorlama değil insanin içinden gelmeli. Içinden gelmiyorsa da sevgi yok malesefIyi geceler herkesebenim merak ettiğim bir Konu var arkadaşlar.
Ee öyleyse sırf aramış olmak için arıyor, bu nasıl bir mantık yahu. Eski konularınızdan birkaç alıntı gördüm, bu adam sizi sevmiyor, çok net. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsunuz, sizin olduğunuz şehire geliyor ve görüşme tenezzülünde bile bulunmuyor. Hangi seven insan bunu yapar? Bu adam tamamen mantık evliliği yapıyor. Kaçın kurtarın kendinizi.Mesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor
O evlenince de değişmez. Benim koca da öyle milletin kocası işteyken 3-5 kez arar benim ki bi kez aramazMesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?