İlgisiz nişanlım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Köşeye çekip ciddi ciddi konuşma zamanı gelmiş.
Eğer evlilik korkusu nedeniyle aramaya çekiniyorsa korkularını sizle paylaşması lazım, tatlı dille içindekileri döktürün.

Yok nişanlandım artık elimde tutmak için çabalamama gerek yok diyorsa çok dikkat edin, gerçek karakterini belli ediyor içindeki öküz uyanmış olabilir. Bir görüşün bakalım.

Nişanlınız size aşık değil. Aşkı da geçtim umurunda da değilsiniz. Ya evlenmek için evlenecek ya da hayatında başka biri var, aklı oraya kaymış. Bu kadar ilgisizlik normal değil.

Derdin nedir diye sor istemiyorsa seninde vaktini almasın istiyosa düzgün davransın herşey onun istediği gib olamaz senin isteklerinde var kendini geri plana atma

O zaman da hevesi yoktu öyle olmasını da erkek olmasına bağlıyordu senin kadar heyecanlı olamam ben diye.

Benim eşim de evlilik hazırlıklarında heyecanlanmazdı, yapılacak varsa yapılır, alınacak varsa alınır, onun için sıradan bir süreçti. Fakat evlenmek için çok heyecanlıydı. Düğünden sonra artık sürekli beraber olacağız deyip deyip sevinirdi. Tamam bazı erkekler koltuk şöyle olsun masa böyle olsun diye heveslenmez ama en azından sevdiği kadınla evleneceği için mutlu olur, heves eder.

Sizi umursamamasının sebebi erkekliği değil yani

Biz 9 yıllık sevgiliyiz 5 aydırda nişanlı buna rağmen konuşcak o kadar şey oluyor ki zamana bağlı olduğunu düşünmüyorum. Belki hazır hissetmiyo kendini belki çok yoğun bu aralar kafasını kurcalayan birşey var ise sebebi bu olabilir

Aynen, ne kadar heves etmedikleri şeyler varsa sırf sevdiği istiyor diye yapıyorlar; kuzenim ile eşi düğünde dış çekim yapmış, koca adamın girdiği kılıklara ben bile güldüm. Benim eşim de anneme maruz kaldı mesela Hiçbirşeyi beğenmez annem, herşeyin en iyisini ister. Ha annem tatmin olmadı, biraz sinirler gerildi, eşim diyor ki '' Sen değil de başkası olsa çekmezdim, zamanında çekmedim de. ''.

Mesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor

Açıkçası ben artık arayıp kendimi zorla hatırlatmak istemiyorum. Bekliyorum ki o düşünsün hatırlasın.

O zaman da hevesi yoktu öyle olmasını da erkek olmasına bağlıyordu senin kadar heyecanlı olamam ben diye.

buraya yazıyorum sız ayrılmaz evlenırsınız cunku bu kadar seye ragmen surdurmussunuz bıtmesı gereken ılıskıyı

sonunuz mutsuzluk

ben kırılırdım. o aramıyorsa ben arardım ama günde bir defa denerdim. çok özledimli kelimeleri eksik etmezdim. "beni aramadın iyi misin çok endişeleniyorum sen aramadığında" derdim. ailenin yanında olmasını mazeret eden biri olması çok ürkütücü. aileci bir tip mi acaba?

Maalesef normal değil. Ben de nişanlıyım ve yazın evleneceğiz. Çoğu şeyi şimdiden hallettik sayılır. Zaman çok çabuk geçiyor. Ama nişanlınızda hiç bir hareket yok. Bu işte bir tuhaflık var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…