Errrkkkekkk dediğin heyecansız olurO zaman da hevesi yoktu öyle olmasını da erkek olmasına bağlıyordu senin kadar heyecanlı olamam ben diye.
Bak, yukarda da yazılmış, evlenince daha iyi olmayacak. Yok aynı evde olacaz, malum aktiviteler falan; bunlara bel bağlamayın. Asıl, nasılsa nikahı bastım, aynı eve girdik diye salıyorlar. Evlenince ne pis huyu varsa beş katı oluyor bunların.Mesela arıyor cevap vermezsem o gün artık konuşmamız çok zor illa onun aradığı anda cevaplayacağım. Bir gün cevap vermeyişimi bahane edip bir daha aramiyor
Oha. Adam senle muhatap olmamak için resmen bahane üstüne bahane üretiyor. Zorla mı nişanlandın canım sen bu adamla? Uyan huuuu, adamın senin sesini duyası yok. Seven adam tam tersini yapıyor senin nişanlının yaptıklarının, haberin olsun. Düğün fotoğraflarından bile anlar oldum, kim sevdiğinden, kim öylesine yaşım geldi diye evlenmiş.Ortak kararımızdı aslında nişanlanmak kendisi de istiyordu ciddi bir şeyler olmasını. Sevgiliyken bu tür sorunlar olunca nişanlanalım geçecek daha iyi olacak her şey diye avutuyordu nişanlandık artık bu konudaki konuşmaların etki de etmiyor. Şimdi de evlenelim yanyana olalım düzelecek diye mesafelere bağlıyor.
Aslında ben yalnız yaşıyorum ailemden uzakta, fazla şey mi istediğim bilmiyorum ama bekliyorum ki o arasın nasılsın desin.
Aradığı zamanlar akşam 8, işten eve dönerken yoldayken. Böyle olunca da boş zamanını değerlendiriyor diye düşünüyorum vakit ayırmak yerine.
Şu an o da tatilde ailesiyle Konuşamıyoruz neredeyse. Sebebi ailesiyle oluşu
Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruzBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
Size asla ilgi göstermemiş ki hep siz koşmuşsunuz peşinden. Tabirimi mazur görün, adama yapışmışsınız bırakmamışsınız dünyada tek erkek oymuş gibi.Daha bi kaç ay ince mezuniyet törenim oldu ona gekmesini cok istedim bekledim ama ona bile gelmedi..
Bu konuda da sevgilinizin kıza ilgisi varmış. Kıza fake atmış ama kız yememiş. Kızlar ona ilgi göstermeyince de size mecburen katlanmış.Merhaba hanımlar. Sevgilim istanbulda üniversite okuyor ve son senesi.
Geçen sene bir sebepten Facebook şifresini almıştım. Aradan bir süre geçtikten sonra arama geçmişinde bir kızı aradigini gördüm. Anlattığına göre kız sınıfta sürekli buna bakıyormuş. Neyse iyi düşünmeye çalıştım konu unutuldu gitti... Aradan bi kaç ay geçti sevgilim o kıza mesaj attığını söyledi. Kıza, eğer aklinda böyle bişey varsa benim sevgilim var demiş. Mesajlarını ben de okudum. Ama kız asla böyle bişey yaptigini kabul etmiyor. Sevgilimi ne tanıyor ne de ismini biliyor. Sevgilime göre kız bayağı bayağı bakıyormuş, eminmiş.
Ben konu kapandı sanırken sevgilimin tekrar tekrar kızın profiline baktığını gördüm. Hem de defalarca üzüldüğümü görmesine rağmen..
Ya bu kız gerçekten bakıyor, dikkat çekiyor. Ya da sevgilim kıza karşı bir şeyler hissediyor da ben ayakta uyuyorum... Fikirleriniz benim icin önemli, cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Açıkçası ben artık arayıp kendimi zorla hatırlatmak istemiyorum. Bekliyorum ki o düşünsün hatırlasın.
Bir şeyler eksik ve yaza kadar o eksiği bulmalisin.Nisanlin heyecanını kaybetmiş birde böyle evlilik hayatınızı düşün.Iyi geceler herkesebenim merak ettiğim bir Konu var arkadaşlar.
Nişanlı olanlar ya da sevgilisi olanlar her gün sevdiğiyle konuşmuyor mu? Yanı olması gereken bu değil mi
Biz nişanlımla 7 yıldır görüşüyoruz son 6 aydır da Nişanlıyız. Ama nişanlandığımıźdan beri eskisinden daha ilgisiz. Aramıyor sormuyor ne yapıyorsun nasılsın diye. Üstelik ayrı şehirlerdeyiz iş sebebiyle. Çok sıkıştırmak istemiyorum bazen dayanamayıp söyleyince tamam bundan sonra daha ilgili olurum diye geçiştirip bir süre sonra aynı duruma geliyor.
Sebebini sorunca konuşacak bir şey yok diyor ama bizim yaza düğünümüz olacak daha bu konularda Hiç ciddi anlamda konuşmadık.
Düğün nasıl olacak ev eşya konularını açınca da bir an önce geçiştiriyor.
Merak ediyorum nişanlanmanin doğal bi sonucu mu bu yoksa bizde bir şeyler mi eksik
Boşanacağını da nerden çıkardın? Hep bi motivasyonu olacak, nişanlı iken bir motivasyonu var, evlenince bin olacak.Siz bunca şeye rağmen evleneceksiniz değil mi? Sırf evlenmiş olmak için ve başkasını bulamam diye... peki boşanmak daha zor olmayacak mı? Geleceğiniz yok çünkü
Kesin hemen çocuk da yapar. Adam karısına çok ilgili zaten. Evladına daha da ilgili olur eve bağlanır falan (!)Boşanacağını da nerden çıkardın? Hep bi motivasyonu olacak, nişanlı iken bir motivasyonu var, evlenince bin olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?