ilgisiz sevgi anlamını yitirmez mi?

nıyetı bellı bu arkadasın...yolunu cız dedıgıne göreCADIARZU

canım belli bi zamandan sonra nasıl olsa benım hıssıne kapılıo yapıyolar bunu malesf.. ama senınkı abartms sankı:S hem o ne demekmıs ole ya benı bekleme falan 4 yldr aklı nerdeymıs ah bu erkekler:oklava:

sende yolunu cız bosver bu adamdan hayır gelmez giden gunlerın olmasın sonra ...

Üzücü ama, kensi ayrılamıyor, senin ayrılmanı istiyor sanırım :sinifsinif:

Adam size kendi yolunu çiz demiş demek ki sizinle pek ilgili değil. Neden size böyle dediğini de anlamadım doğrusu.
Sizde dicerr arkadışımın dediği gibi yolunuzu çizin boşverin gitsin.
Haa bir de "ayrıca evlilik için biriktireceği parayı abuk subuk yerlere harcıyor.öle az buz da değil..7 bin tl cik.. "
şu cik ekine fena takıldım yaniiii.

bence 'beni bekleme kendine yeni bi hayat çiz' diyen adamdan ne köy olur ne de kasaba:olmaz:

sanırım erkekler önce kendini düşünüyor.
hayatımızı biz de öyle şekillendirsek mi? madem öyle bekleniyor?

Son düzenleme:
üzücü gercekten:( ama böyle ,insanları tanıyamıyoruz benımde 3 yıllık bı ılıskım var ama oyle bı laf duyuyorum kı yada oyle bı an an gelıyokı ben hıc tanımamsm dıyorum..bıde su gercek var ustune cok dusmuceksın kendilerini bişey sanıyolar..bence sende öyle yap ayrılma bi süre kendini hazır hissetmiyosan ama üstelemede bırak oda düşünsün sen de

canım çok zor bi durum inan üzüldüm :( neden böyle oluyor bu erkeklerin çoğu :(
sevdıgın adamı gerı ıstyorsan sensızlıgı tatması lazım ,, bence restı cek.. anlasın sensız anyayı konyayı ... anca o zaman eski haline dönebilir.. sen ustune dusutukce bu fıkrınde dırenecektır..
ALLAH yardmcın olsun , hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah canım

Bence de kendini biraz geri çekmeyi dene, kesinlikle üstüne düşme..

NAPICAMI BİLMİYORUM İŞİN KÖTÜSÜ..beni bekleme kendine bi hayat çiz,seni üzmek istemiyorum diyor ama ben hala deli gibi aşığım,çok bağlıyım..

Yoğunluk her zaman en basit bahane oluyor işte, zaten adam sizden ayrılmış çoooooktan kendi kendine. 3 ay görüşmemek başka ne demek ki, yolunuz çiz demeler vs.. Kabullenmekten başka çareniz yok bana kalırsa. Geçmiş olsun.

canım arasana konuş öğren iyice ne diyo kendisi ... bayağa ilerlemiş eger olmuyosa bırak yolunu çiz onun dediği gibi.......

ilk etapta ağzının içine bakan sonra da yüzüne bile bakmayan:(
benim ki de böle bi adam oldu çıktı son zamanlarda..
işim yoğun deyip aramıyor bile,ki 3aydan fazla oldu görüşmeyeli..
çok sinir oluyorum yaa..kariyerli,çok hırslı adam da iyi değilmiş.azıcık aşım ağrısız başım..
konuşamadığın birini nasıl seversin ki.üstelik 3 yıldır ayrı şehirlerdesin ve 4. yaşını bitirmiş bir ilişki..
halbu ki ne de güzelbaşlamıştı herşey.evliliği aklıma sokan oydu benim..
yoruldum yaa:(haksızlık yani benim de kadınlık gururum var
var mı ben gibi olan..dertleşelim
NAPICAMI BİLMİYORUM İŞİN KÖTÜSÜ..beni bekleme kendine bi hayat çiz,seni üzmek istemiyorum diyor ama ben hala deli gibi aşığım,çok bağlıyım..

ah bacım ayrı ehirlerde olmamız ilişki zamanımız bile aynı birtaz düşün onunlada oturup konuş derim sana yolunu çiz diyen birinin tam olarak neden bunu söylediğini bilmk seni hakkın heleki sevdiğin adamsa:çok üzgünüm:

sana hayatını çiz derken bence kendı hayatını çizmiş gibi gozkuyor :1no2: bosverr ılk olmus ama son değilmiş. cok zor bılıorum. ilk aşk, ilk heyecan, ilk paylasma fedakarlık ve bi çoğu. ama insan bir seye karar verırse herseyle bas eder. senı gozden cıkaranı gozden cıkarcaksın. gıtmek ısteyene kapılarını aç ve hayat ıcın kendın ıcın kendıne bı sans tanı. hayat ınsanın hak ettıgını sonunda her zaman verir :teselli:

Back
X