- Konu Sahibi yorgunmutsuz
-
merhaba arkadaşlar
6 aydır bir birlikteliğim var.uzak yerlerde olmamızdan dolayı haftada bir gün anca görüşüyoruz.bu neysede,ilgisizliğinden şikayetçiyim,bitsin diyorum deli gibi arıyor devam edincede ilişkimiz ilgisi biraz azalıyor.bin kaç gündür işlerinin yoğunluğundan yetiştirmesi gerektiğinden ve patronunun yanında bu aralar interneti açamayacağından dolayı mutsuzumm.hayatımın merkezi yaptım onu..normalde bütün gün yazışan biz bi kaç gündür hiç görüşemıyoruz ve sabah 5 dakıka arıyor bide bu saatlerde 5 dakıka arıyor oda lavabodan arıyor gizli yani..niye aramadın sevsen arardın hiçmi özlemedin patronun hiçmi dışarı çıkmadı dıye başlasam ters tepiyor hep aynı cevaplar,insan güzelce sorar arasaydın mutlu olurdum aramadın üzüldüm der diyor..ama ben dayanamıyorum bana sabret bu aralar yoğunum dedi ama nasıl bi fırsatını bulup benımle ilgilenmez anlamıyorum.ben olsam neler yaparım yaa.biraz önce aradı açmadım.saat 7 de tekrar arar ondada aşkım canımm demez kolay kolay naptın falan..sevmiyo desem çook tartışmamıza rağmen çok çabalıyo sorunları halletmek için,bu kadar uğraşmaz sevmese..mesaj hazırladım ve tabi yine sitem dolu gndermedim,faydası olmaycak çünkü,zaten sürekli tartışmaktan yoruldum..seviyorum bitiremiyorumda..şimdi siz bana bişey olmamış gibi konuş onu takmadığını düşünsün o üstüne düşsün dersiniz ama yapamıyorum..lütfen yardımcı olun..napmalıyım..
ERKEK ARKADAŞINIZIDA DEDİĞİ GİBİ NEDEN ARAMADIN YERİNE ARASAYDIN MUTLU OLURDUM SESİNİ ÖZLEDİM VB.GİBİ ŞEYLER SÖLERSENİZ BU İNSANIN KALBİNİ FETHETMİŞ OLURSUNUZ DAHA DA BAĞLANIR.AMA DIRDIR YAPARak kendinizden soğutursunuzu başka işe yaramaz.
gerçekten yoğun olabilir ay başı yeni bir yıl normaldir bence bu.
canım bi kaç gün az görüş diyosun ama o seviyorum deyip nası dayanabiliyo anlamıyorum,imkanı varken başka şeye kafa yormak istemıyorum deyıp ilgilenmiyo.durmadan ona sevseydın böyle böyle yapmazdın demekten yoruldum daha öncdede ilişkim oldu sevenin neler yapacağını gördüm.vazgeçemiyorumda..gönlümü almak çok kolaydır bana arada canım aklımdasın ama bıraz sabır et gülümm seni seviyorum yazsa ben direk mayışıcam zaten.sevmese hiç aramaz ki arıyormus işte hemde wcden gizli gizli .. hem erkek arkadaşınıza hak verdim , sitem etmek yerine arasaydın mutlu olurdum seni çok özledim deseniz bu yogunlukta bide sizin ilişkiniz yıpranmaz. kilit cümle sizde aslında, hayatımın merkezi yaptım onu.. merkezde siz olmalısınız, bi başkası değil.. o sizin ömrünüzü birlikte geçirmek istediğiniz insan değilmi bırakın bi kaç gün az görüşün, düzelmezse o zmn çareler arayın..
böyle yapmaya devam ederseniz onu kaybedersiniz erkekler sıkıya gelemez..
tamam söyletmemesi lazım diyorum ama diyelimki kabullendim adam ilgisiz,ama bu dediğin şekilde söyleyince kovalayan durumuna düşüyorum sanki,kalbini fethetmek değilde nası desem şımartırmışım gibi geliyor onu o aramasın sormasın imkanı varken bunu yapmasın ama ben sesini özledim falan deyince kendini bişey zannedekmiş gibi geliyor.vereceği cvp belli yoğundum carttı curttu cevabı biliyorum ama beni tatmin etmiyor.benim derdim sen beni sevmiyosun bu nası sevgi demek istemiyosan bitsine konuyu getirmek.sabır maalesef yok çünkü onun tarafından çok kovalandım birden bu duruma düşmek beni çok üzüyoERKEK ARKADAŞINIZIDA DEDİĞİ GİBİ NEDEN ARAMADIN YERİNE ARASAYDIN MUTLU OLURDUM SESİNİ ÖZLEDİM VB.GİBİ ŞEYLER SÖLERSENİZ BU İNSANIN KALBİNİ FETHETMİŞ OLURSUNUZ DAHA DA BAĞLANIR.AMA DIRDIR YAPARak kendinizden soğutursunuzu başka işe yaramaz.
gerçekten yoğun olabilir ay başı yeni bir yıl normaldir bence bu.
canım bi kaç gün az görüş diyosun ama o seviyorum deyip nası dayanabiliyo anlamıyorum,imkanı varken başka şeye kafa yormak istemıyorum deyıp ilgilenmiyo.durmadan ona sevseydın böyle böyle yapmazdın demekten yoruldum daha öncdede ilişkim oldu sevenin neler yapacağını gördüm.vazgeçemiyorumda..gönlümü almak çok kolaydır bana arada canım aklımdasın ama bıraz sabır et gülümm seni seviyorum yazsa ben direk mayışıcam zaten.
arasaydın mutlu olurdum de diyorsun ama benim derdim nası aramadan durabildi bu nasıl sevgi..bunları düşünüyorum..benim bunları dememe nasıl fırsat veriyoo
bi kaç gün önce sabret aşkım az kaldı demişti.ama iki kişiler zaten iş yerinde,imkanlarını bilyiorum.bu kadar uzakta durması çok üzdü beni.sık tartışan iki insan olsakta bu kadar çekmezdi kendini
tanımladığın erkek tipi tamamen tıpkısının aynısı benim eşim:2:ben sana şunu diyim arkadaşım o aslında tam bir iş kolik ;seni seviyor ama seni anlamıyor tabiki sende onu ,evet bizler sevdiğimiz erkeği iki elimiz kanda olsa bi arar sesini duymak isteriz ama kimi erkek bizimkiler gibi çok daha rahatlar..bu adamla evlenilirmi yaa derken evleniverdim..çocuk olana kadarda iş kolikti taki ona arka arkaya iki çocuk verene kadar şimdide evkolikbirazdaha hayatı akışına bırakmanı tavsiye ederim sana emin ol pişman olmayacaksın
merhaba arkadaşlar
6 aydır bir birlikteliğim var.uzak yerlerde olmamızdan dolayı haftada bir gün anca görüşüyoruz.bu neysede,ilgisizliğinden şikayetçiyim,bitsin diyorum deli gibi arıyor devam edincede ilişkimiz ilgisi biraz azalıyor.bin kaç gündür işlerinin yoğunluğundan yetiştirmesi gerektiğinden ve patronunun yanında bu aralar interneti açamayacağından dolayı mutsuzumm.hayatımın merkezi yaptım onu..normalde bütün gün yazışan biz bi kaç gündür hiç görüşemıyoruz ve sabah 5 dakıka arıyor bide bu saatlerde 5 dakıka arıyor oda lavabodan arıyor gizli yani..niye aramadın sevsen arardın hiçmi özlemedin patronun hiçmi dışarı çıkmadı dıye başlasam ters tepiyor hep aynı cevaplar,insan güzelce sorar arasaydın mutlu olurdum aramadın üzüldüm der diyor..ama ben dayanamıyorum bana sabret bu aralar yoğunum dedi ama nasıl bi fırsatını bulup benımle ilgilenmez anlamıyorum.ben olsam neler yaparım yaa.biraz önce aradı açmadım.saat 7 de tekrar arar ondada aşkım canımm demez kolay kolay naptın falan..sevmiyo desem çook tartışmamıza rağmen çok çabalıyo sorunları halletmek için,bu kadar uğraşmaz sevmese..mesaj hazırladım ve tabi yine sitem dolu gndermedim,faydası olmaycak çünkü,zaten sürekli tartışmaktan yoruldum..seviyorum bitiremiyorumda..şimdi siz bana bişey olmamış gibi konuş onu takmadığını düşünsün o üstüne düşsün dersiniz ama yapamıyorum..lütfen yardımcı olun..napmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?