ilgisiz sevgili..lütfen iki cümle ile fikir verin..

yorgunmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
20
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar
6 aydır bir birlikteliğim var.uzak yerlerde olmamızdan dolayı haftada bir gün anca görüşüyoruz.bu neysede,ilgisizliğinden şikayetçiyim,bitsin diyorum deli gibi arıyor devam edincede ilişkimiz ilgisi biraz azalıyor.bin kaç gündür işlerinin yoğunluğundan yetiştirmesi gerektiğinden ve patronunun yanında bu aralar interneti açamayacağından dolayı mutsuzumm.hayatımın merkezi yaptım onu..normalde bütün gün yazışan biz bi kaç gündür hiç görüşemıyoruz ve sabah 5 dakıka arıyor bide bu saatlerde 5 dakıka arıyor oda lavabodan arıyor gizli yani..niye aramadın sevsen arardın hiçmi özlemedin patronun hiçmi dışarı çıkmadı dıye başlasam ters tepiyor hep aynı cevaplar,insan güzelce sorar arasaydın mutlu olurdum aramadın üzüldüm der diyor..ama ben dayanamıyorum bana sabret bu aralar yoğunum dedi ama nasıl bi fırsatını bulup benımle ilgilenmez anlamıyorum.ben olsam neler yaparım yaa.biraz önce aradı açmadım.saat 7 de tekrar arar ondada aşkım canımm demez kolay kolay naptın falan..sevmiyo desem çook tartışmamıza rağmen çok çabalıyo sorunları halletmek için,bu kadar uğraşmaz sevmese..mesaj hazırladım ve tabi yine sitem dolu gndermedim,faydası olmaycak çünkü,zaten sürekli tartışmaktan yoruldum..seviyorum bitiremiyorumda..şimdi siz bana bişey olmamış gibi konuş onu takmadığını düşünsün o üstüne düşsün dersiniz ama yapamıyorum..lütfen yardımcı olun..napmalıyım..

gerçekten işleri yogunsa bu yüzden arayamıyorsa bu tip baskılar sıkar karşındakini..

Çok seviyorsan ve ona güveniyorsan bırak biraz kendi haline onu.. gerçektende işleri varsa birde senin sitem ve dırdırların iyice strese sokmasın onu.. Dırdır kadın hiç çekilmez çunki..

Hıı kafanda şüphelerin varsa eğer , onları çözmeye çalış..

ben de çok sabrettim önceleri her hafta görüşürdük günde en az 30 dk konuşurduk sonra tabi yoğunluk başladı hep öyle dedi görüşemez olduk günde 5 dk bile konuşamazdık şimdi hiç konuşmuyoruz
stresi yoğunluğu onu da beni de yordu sonun benzemez inşallah...

"Bitsin" diyerek gözdağı verdiğinizde "deli gibi" arıyormuş, demek istese arayabilir, vakit ayırabilir...

Sizin sürekli ilgi bekleyip sonra ilgisizliği sineye çekmenize alışmış, "mızmızlandığınızda" arayıp sorup gönlünüzü almış sonra tekrar "salmış". Görünüşe göre "Söyler söyler susar" diyor, "dırdırcı" buluyor sizi...

Gerçekten seven insanın onu özlemenize bu kadar kayıtsız kalacağını sanmam, "Sevmese sorunları halletmek için çabalamaz" diyorsunuz, "o çabaları" açarsanız belki olumlu yorumlarız ama yazdığınız kadarı umursamazlık hissettirdi bana...

sevmese hiç aramaz ki arıyormus işte hemde wcden gizli gizli .. hem erkek arkadaşınıza hak verdim , sitem etmek yerine arasaydın mutlu olurdum seni çok özledim deseniz bu yogunlukta bide sizin ilişkiniz yıpranmaz. kilit cümle sizde aslında, hayatımın merkezi yaptım onu.. merkezde siz olmalısınız, bi başkası değil.. o sizin ömrünüzü birlikte geçirmek istediğiniz insan değilmi bırakın bi kaç gün az görüşün, düzelmezse o zmn çareler arayın..
böyle yapmaya devam ederseniz onu kaybedersiniz erkekler sıkıya gelemez..

ERKEK ARKADAŞINIZIDA DEDİĞİ GİBİ NEDEN ARAMADIN YERİNE ARASAYDIN MUTLU OLURDUM SESİNİ ÖZLEDİM VB.GİBİ ŞEYLER SÖLERSENİZ BU İNSANIN KALBİNİ FETHETMİŞ OLURSUNUZ DAHA DA BAĞLANIR.AMA DIRDIR YAPARak kendinizden soğutursunuzu başka işe yaramaz.
gerçekten yoğun olabilir ay başı yeni bir yıl normaldir bence bu.

e arada sırada bir iki mesajda mı atamıyor ya da öğle yemek molaları yok mu?

merhaba arkadaşlar,dünden beri kötü durumdayım gelemedim buraya.dün akşam aramadı,sabahta gunaydın gönlümün gülü diye bir mesaj yazmış cvp yazdım sanada günaydın diye biraz sitemli oldu tabi,sonra şu an burası müsait değil sonra ararım dedi ve çıktı saat 12 oldu arayan soran yok aradım meşgule attı bir süre sonra aradı dün aradım açmadım dedi duymadım dedim diyemedim biraz kıymetimi bil diye kendimi çekmek istedim diyemedim,sorun çıkmasın diye.hiçmi merak etmedim akşam aramadın iyi akşamlarda yazmadın dedim,6 aydır ilk kez akşam hoşçakal demeden bitirdik akşamı..akşamları bi takım sebeplerden grşmyruz zaten.onları yazmak istemıyorum şu an biraz karışık..neyse bana,arayamadım aklımdaydın yanımda çok insan vardı dedi başkalarının yanında konuşma özürlüdür.yine müşteri geldi ve kapattık.saatlerce dönmedi..bir sürü mesaj yazdım cp telefonuna isyan ettim arttık.hiç böyle yapmazdı çünkü ne yapmaya çalışıyorsun istemiyosan bitsin dedim duygumm benim ilgisi yok geniş ol dünyanın sonu değil diyor bana,arayamamış olabilirim diyor.kapattık bir süre sonra tekrar aradı,işlerime vermek istiyorum kendimi diyor sanki 20 gundur ben sana böyle davranıyorum diyor..ama benim aklım almıyor nası özlemez iki dakıka nası mesaj yazmaz sevgi bu kadar basitmi sevince öyle olmuyo işte,benim aklım deli gibi ondayken hiçmi eli gitmiyoo anlamıyorum ilk kez bu kadar uzak benden..bunları ona söyledim özür dilerim diyor aşkım diyor boş zaman geçirgemiyim ben sevgini göstermen zamanda niye hissedemiyorum dedim öyle olsa hesap soran birini seçmezdim kendime diyor ve bu konuşma olmadan önce öğlen saatlerinde bugün sinir krızı geçirdim,kendime zarar verecektim nerdeyse psıkoloğa gittim,ilgilenmedi ilaç yazıp gnderdi..kızlar yaşayan bilir bunu sevmeyen anlamaz,erkekler hepmi böyle acaba onun için neler yapmam ben yemem içmem yazarım konuşurum gerekirse ama o işlerime konsantre olmam lazım diye kırgın olduğumu bile bile zorumla arıyo.bende çook sabırsızım sabredemıyorum dayanamıyorum hemen coşuyorum..öncden ben kzıınca kaybetme korkusuna deli gibi arardı..başım öve gözlerim çok ağrıyo değmez biliyorum ama elimde değil

canım bi kaç gün az görüş diyosun ama o seviyorum deyip nası dayanabiliyo anlamıyorum,imkanı varken başka şeye kafa yormak istemıyorum deyıp ilgilenmiyo.durmadan ona sevseydın böyle böyle yapmazdın demekten yoruldum daha öncdede ilişkim oldu sevenin neler yapacağını gördüm.vazgeçemiyorumda..gönlümü almak çok kolaydır bana arada canım aklımdasın ama bıraz sabır et gülümm seni seviyorum yazsa ben direk mayışıcam zaten.
arasaydın mutlu olurdum de diyorsun ama benim derdim nası aramadan durabildi bu nasıl sevgi..bunları düşünüyorum..benim bunları dememe nasıl fırsat veriyoo
bi kaç gün önce sabret aşkım az kaldı demişti.ama iki kişiler zaten iş yerinde,imkanlarını bilyiorum.bu kadar uzakta durması çok üzdü beni.sık tartışan iki insan olsakta bu kadar çekmezdi kendini

tamam söyletmemesi lazım diyorum ama diyelimki kabullendim adam ilgisiz,ama bu dediğin şekilde söyleyince kovalayan durumuna düşüyorum sanki,kalbini fethetmek değilde nası desem şımartırmışım gibi geliyor onu o aramasın sormasın imkanı varken bunu yapmasın ama ben sesini özledim falan deyince kendini bişey zannedekmiş gibi geliyor.vereceği cvp belli yoğundum carttı curttu cevabı biliyorum ama beni tatmin etmiyor.benim derdim sen beni sevmiyosun bu nası sevgi demek istemiyosan bitsine konuyu getirmek.sabır maalesef yok çünkü onun tarafından çok kovalandım birden bu duruma düşmek beni çok üzüyo

senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama bu şekilde istediğini elde etmen imkansız tam tersi çıkmaza sürüklenirsiniz. onu şımartmak için sabretmeyin kendiniz için yaşadıklarınızı dogru zamanda ona anlatmak için sabredin en azından ona vazgeçilmez olmadığını hissetirmiş olursunuz, şımarmaz birsüre sonra cok ihmal ettim ya diye kendi düşünür telaşe kapılır. ama adam 5 dk gizli gizli aradığında nie arayamadın demek hiç bi işe yaramaz..

canım yazdıgın msjı sonra gördüm yapma lütfen kendine yazık ediyorsun..
kendine değer ver biraz aramazsa aramasın mecbur arayacak mecbur düzeltecek bu durum sonsuza kdr süremez, ya düzelir ya seni kaybeder.
ama bi yandanda şuna katılmıyorum, ben onun için neleri yapmam ararım diyosun, sevdigim insan benim hayatımı kolaylaştırmalı zorlamamalı, aynı şekilde bende onun...
sabır diorum yineleyeceğim onun için değil kendin için, ama bu elinde telefon dakikaları saymak anlamına gelmesin ilgini dagıt biraz kendini şımart.. hayatındaki tek güzel şey o mu ?
daha öncede ilişkin olmuş, sevmişsin ama bak yetmemiş ki şimdi hayatında baska biri var biraz akısına bırak olayları

tanımladığın erkek tipi tamamen tıpkısının aynısı benim eşim:2:ben sana şunu diyim arkadaşım o aslında tam bir iş kolik ;seni seviyor ama seni anlamıyor tabiki sende onu ,evet bizler sevdiğimiz erkeği iki elimiz kanda olsa bi arar sesini duymak isteriz ama kimi erkek bizimkiler gibi çok daha rahatlar..bu adamla evlenilirmi yaa derken evleniverdim..çocuk olana kadarda iş kolikti taki ona arka arkaya iki çocuk verene kadar şimdide evkolikbirazdaha hayatı akışına bırakmanı tavsiye ederim sana emin ol pişman olmayacaksın

Sevmiyordur.. İnsan sevdiğine ilgisiz kalabilir mi yaa..yok öyle birşey.. ayrıl gitsin bence..

senin yerinde olsam kendimi tutmaya çalışırım..zor olsa bile o ararsa arar konuşurum aramazsa kendi bilir..hiç bir erkeğe vazgeçilmez olduğunu hissettirmiceksin..senin yaptığın şekilde durmadan sevgiline isyan edersen sıkarsan hem kendini hemde erkek arkadaşını...

sennn asırı derecede delii gibi baglanmısın onaa isin cook zoorr senle yatsın senle kalksın her dakika senle nefes alsın istiosun ama insan sürekli müsait olamazki heleki calısıosa ayrıcaa erkekler kadınlar kadar ince düsünemez ve onlar kadar baglanamaz bence bu kadarr baglanmaaa arayıı birazz ac cünkü verdigin zarar sadece kendine cnm ne yazıkki

tam benim sevgiliiim.. işkolik ve arkadaşçıl :)
çok sık aramaz hatta elinden gelse hiç aramazzz
2-3 güne bir ben yinede çğr atıyorum ara beni diye. arıyor hemen gayette sıcak konuşuyor, 2-3dk sürüyor konuşmamız sesini duymam yetiyor çünkü

sitem dolu mesajlar yazma, sıradan olur, bu kızsal tripler iter adamı, ille de dayanamazsan yaz mesajı yaz yaz döşe ama gönder tuşuna basma da sil tuşuna bas, gönderiyormuş gibi olur tatmin olursun hem de onu çok ipliyormuşsun havasından uzaklaşırsın bir dergide okumuştum

ve seni eskisi gibi arayıp sormuyorsa, sen de arama öyle eskisi gibi, madem böyle mesafeyi arttırmak istiyor bakın size karşı olan sevgisinden bahsetmiyorum, seviyordur hissediyordur ediyordur ama mesafeli davranıyordur yine de, bazen böyle triplere girerler, bu zamanlarda üzerine gitme, neden neden neden dersen daha da ters tepecektir, rahat bırak gör bak kendi ruhunu da rahat bırakmış olacaksın, o arasın bırak o arasın, sen niye zır zır arayıp duracakmışsın, bırak 5 dakika vakit bulamıyorsa bulamasın, bulduğu zaman arar, ve sonunda etekleri tutuşunca, baktı erkeksi triplerini cool adam pozlarını yemiyorsun, o zaman rolleri değişirsiniz

Son düzenleme:
Bence fırsatın varsa sevdiğin arkadaşlarınla dışarı çık,dolaş biraz.Hem onun telefon etmesini beklemezsin,hem de kafan dağılır. O aradığında da çok neşeli bir ses tonuyla cevap ver ona ama aşkım,bitanem laflarını fazla kullanma,o dönem neden aramadın diye hesap da sorma.Arkadaşlarınla çok eğlendiğini,onu eskisi kadar sormadığını hissettiği an seni kaybetmekten korkacak bence. Kesinlikle eve kapanıp onun aramasını bekleme,zaten böyle durumlarda şu cep telefonlarından nefret ediyorum yaa! Beklersin beklersin çalmaz bir türlü, hatta wc ye bile gitmezsin ya telefon gelirse diyee Umarım her şey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…