- Konu Sahibi yorgunmutsuz
-
iki üç günde bir arıyor ama sen buna hiç bişey demiyosun nasıl durabiiyor seviyosa,anlamıyorumtam benim sevgiliiim.. işkolik ve arkadaşçıl :)
çok sık aramaz hatta elinden gelse hiç aramazzz
2-3 güne bir ben yinede çğr atıyorum ara beni diye. arıyor hemen gayette sıcak konuşuyor, 2-3dk sürüyor konuşmamız sesini duymam yetiyor çünkü
sağol canım ama ben sık sık aramıyorum zaten beklıyorum çatlıyorum ondan sonra arıyorum oda meşgule atıp müsait olduğu zaman arıyor.mesajı yazıyorum göndermıyorum bazen pcye kaydediyorum gerektığı yerde içimdekılerı ona anlatmak istediğim zaman kullanmak için,baktım gerek kalmıyor göndermıyorum..sitem dolu mesajlar yazma, sıradan olur, bu kızsal tripler iter adamı, ille de dayanamazsan yaz mesajı yaz yaz döşe ama gönder tuşuna basma da sil tuşuna bas, gönderiyormuş gibi olur tatmin olursun hem de onu çok ipliyormuşsun havasından uzaklaşırsınbir dergide okumuştum
ve seni eskisi gibi arayıp sormuyorsa, sen de arama öyle eskisi gibi, madem böyle mesafeyi arttırmak istiyor bakın size karşı olan sevgisinden bahsetmiyorum, seviyordur hissediyordur ediyordur ama mesafeli davranıyordur yine de, bazen böyle triplere girerler, bu zamanlarda üzerine gitme, neden neden neden dersen daha da ters tepecektir, rahat bırak gör bak kendi ruhunu da rahat bırakmış olacaksın, o arasın bırak o arasın, sen niye zır zır arayıp duracakmışsın, bırak 5 dakika vakit bulamıyorsa bulamasın, bulduğu zaman arar, ve sonunda etekleri tutuşunca, baktı erkeksi triplerini cool adam pozlarını yemiyorsun, o zaman rolleri değişirsiniz
.... geçen gün öpüştük biraz yakınlaştık ama çok az.o günün etkısındenmı bilmiyorum gerçi son zamanlardada bana karşı olan arzularından bana karşı olan heyecanından konuyu açıyor sürekli.tam normal yazışıcaz başlıyor sar benı aşkım dudaklarını özledım kokunu özledım konuşmayalım yaşandı bıttı konuştuk bunları dıyorum bı sonrakı yazışmada yıne konu bu tur şeylere gelıyor ona karşı olan arzularımı anlatsam saatlerce okuyacak bır nevı heyecan istiyor yazışmalarımızda çok söyledim benden bunları bekleme olur ama minumum olur dedimm.6 aydır bırlıkteyız sevmesem bana hesap soran sorun çıkaran bırını seçmem sevmesen bu iş yurumez dedi.senı sevıyorum cumlesını kullanmamasındada şikayetçiyim illa demekmı gerekıyomuş.ben haykırmak istiyorum yaa,diyeceğim şu ki senı sevıyorummu soylememesı sadece ben sorunca yada deyınce demesı normalmi birde bu cinsel içerikli konulara girmesi normalmii.önceden çok az yazardı.şimdi her fırsatta konu oraya gelıyor
Midem bulandı...
"Seni seviyorum" demk gerekmiyormuş da sürekli "Öp beni, sar beni" demek mi gerekiyormuş?
6 aydır uzak yerlerde haftada bir görüşerek yaşanan ilişki arada güçlü bir bağ varsa aşk, sizinki gibi "aklına estikçe" ve ilgisizlikle bütünleşirse "sanal arkadaşlık" olur...
İstemediğiniz halde sırf onun isteğiyle öpüşmüşsünüz aksi halde şu an bundan bu kadar rahatsız olmazdınız...
Bir de "bana olan isteği heyecanı" demiyor musunuz" öleceğim vallahi! Adamın heyecanı size değil, aç yahu, kadına, ete aç adam... "Nefes alsın yeter" diye düşünüyor, sanalda yazışarak tatmin oluyor, iğrenç...
Öyle olmasa "Seni seviyorum" demeyi gereksiz görür mü?
Öyle olmasa sizinle görüşmek için işi gücü bahane eder mi?
Öyle olmasa siz rahatsız olduğunuz halde cinsel muhabbetlerle üstünüze gelebilir mi?
Öyle olmasa sizin kırılmanıza göz yumabilir mi?
Bu sorular uzar gider... Uzar da siz onun "Sevmesem bana sorun çıkaran biriyle devam etmem" demesine kanarsınız yine... Siz ne sorun çıkarıyorsunuz ki? Ne dese inanıyorsunuz, 6 aydır tanıdığınız, uzakta, netten görüştüğünüz arada bir araya geldiğiniz birinin sizi öpmesine izin veriyorsunuz, sanalda da olsa tatmin olmasını sağlıyorsunuz ve onun bu sapkınlığını "aşk" sanıyorsunuz... Bu mu sorun?
Şu "yi niyetli" kızlar olmasa bu abuk subuk chat siteleri, açık saçık webcam sohbetleri tarih olur... Bunların sapıklığına zemin hazırlıyorsunuz... Sizinle böyle konuşup başkasına kamera açtırırlar, al sana kısa günün karı...
Değerinizi bu kadar düşürmeyin... Layığınız aklında geldiğinde sizi öpüp, arzularını anlatmasıysa devam edin, yok sevgisini ifade edecek mert bir adamı hak ediyorsanzı buna yol verin... Kişi kendi değerini belirler, kendi ahlakı ölçüsünde insanlarla muhatap olur...
Midem bulandı...
"Seni seviyorum" demk gerekmiyormuş da sürekli "Öp beni, sar beni" demek mi gerekiyormuş?
6 aydır uzak yerlerde haftada bir görüşerek yaşanan ilişki arada güçlü bir bağ varsa aşk, sizinki gibi "aklına estikçe" ve ilgisizlikle bütünleşirse "sanal arkadaşlık" olur...
İstemediğiniz halde sırf onun isteğiyle öpüşmüşsünüz aksi halde şu an bundan bu kadar rahatsız olmazdınız...
Bir de "bana olan isteği heyecanı" demiyor musunuz" öleceğim vallahi! Adamın heyecanı size değil, aç yahu, kadına, ete aç adam... "Nefes alsın yeter" diye düşünüyor, sanalda yazışarak tatmin oluyor, iğrenç...
Öyle olmasa "Seni seviyorum" demeyi gereksiz görür mü?
Öyle olmasa sizinle görüşmek için işi gücü bahane eder mi?
Öyle olmasa siz rahatsız olduğunuz halde cinsel muhabbetlerle üstünüze gelebilir mi?
Öyle olmasa sizin kırılmanıza göz yumabilir mi?
Bu sorular uzar gider... Uzar da siz onun "Sevmesem bana sorun çıkaran biriyle devam etmem" demesine kanarsınız yine... Siz ne sorun çıkarıyorsunuz ki? Ne dese inanıyorsunuz, 6 aydır tanıdığınız, uzakta, netten görüştüğünüz arada bir araya geldiğiniz birinin sizi öpmesine izin veriyorsunuz, sanalda da olsa tatmin olmasını sağlıyorsunuz ve onun bu sapkınlığını "aşk" sanıyorsunuz... Bu mu sorun?
Şu "yi niyetli" kızlar olmasa bu abuk subuk chat siteleri, açık saçık webcam sohbetleri tarih olur... Bunların sapıklığına zemin hazırlıyorsunuz... Sizinle böyle konuşup başkasına kamera açtırırlar, al sana kısa günün karı...
Değerinizi bu kadar düşürmeyin... Layığınız aklında geldiğinde sizi öpüp, arzularını anlatmasıysa devam edin, yok sevgisini ifade edecek mert bir adamı hak ediyorsanzı buna yol verin... Kişi kendi değerini belirler, kendi ahlakı ölçüsünde insanlarla muhatap olur...
merhaba canım,istemediğim halde öpüşmedim onunla istedim ve o aylardır hayır dediğim için zorlamadı beni başka erkek olsaydı bu kadar dururmuydu bılmıyorum aylardır asla sapkın bir muhabbeti olmadı son zamanlarda olmaya başladı özellikle öpüştükten sonra etkisinde kalmış olabilir diye düşnüüyorum ama kafamda karışmıyor değil.arzuları ise benimle ilgili yaşamak istedikleri ama çıplaklık ve sevişmeden öte koklamak sarılmak öpmek ben izin vermediğim için çok arzuladığını söyluyor.birazda heyecanmı katmak istiyor anlamadım..adam 38 yaşında görmüş geçirmiş bir insan şunuda belırteyım ikimizde boşandık yanı ben 3 yıl önce oda 2 yıl başka şeyler istemedi benden..doğru soyluyosun daha çok sanal bızımkı.
düşüncelerin için teşekkür ederim
istedikleri ama çıplaklık ve sevişmeden öte koklamak sarılmak öpmek ben izin vermediğim için çok arzuladığını söyluyor.birazda heyecanmı katmak istiyor anlamadım..adam 38 yaşında görmüş geçirmiş bir insan şunuda belırteyım ikimizde boşandık yanı ben 3 yıl önce oda 2 yıl başka şeyler istemedi benden..doğru soyluyosun daha çok sanal bızımkı.
düşüncelerin için teşekkür ederim
iki üç günde bir arıyor ama sen buna hiç bişey demiyosun nasıl durabiiyor seviyosa,anlamıyorum
cumle bozukluğu yapmışım herhalde ben izin vermediğim için daha çok arzuluyor o yüzden bu kadar dile getiriyor demek istedim.yazıklarını anlıyorum hak verdiğim yerlerde var tabi,şunu belirtmek isterim,ilgisiz sevgili diye başlık açtığım zaman işlerinini aşırı yoğun olduğu zamandı onun öncesinde çok ilgili olmasada günde en az iki kere arar ve sürekli yazardık birbirimize.ne faceinde ne msnınde başka şeylerle uğraşırdı boş vaktını sadece banaa ayırırdı.bütün şifrelerini verdi bana zaten.evlerimiz çok uzak olduğundan dolayı sık görüşemiyoruz.çocuğum olduğundan dolayıda akşam soğukta onuda alıp buluşmak istemiyorum doğrusu.ev görüşmesi hiç istemiyorum.birşey sormak istiyorum öpüşmekden sonraki ilgisini daha çok şeyler olabilir beklentisi ile yazdınız ama bunce zman buna izin vermedim şimdide uzatma yaşandı bitti diyorum bu kadar bu konuda sert olmama yada olmaya çalışmama rağmen neden bi takım istekler için beni arar sorar ilgilenirmi yani hem dışarda hem sanalda bi çok insan bulabilir bunları yapmak için.ona eşlik etmiyorumki yazılarında hep ağzına tıkıyorum lafları..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten,mutlumuyum hayır bitmesini istiyorum aslında hislerime güvenirim zaten dedım ya çok sık tartışıyorz anlayamıyoruz bırbırımızı o bıraz raha gamsız bense çok hassa ayrıntıcı detaycı nıye dıye sormaktan bıktım.inanın sabah sıkıntılarla kalkıyorum bugun ne olacak acaba diye.ama vazgeçemıyorum sevıyorum o kadar çok düşünüyorum ki başım ağrıyo çocuğumla ilgilenemıyorum.bulantılarla kalkıyorum.zayıfladım.cıvıl cıvıl bir kadındım.gören yüzün solmuş diyor.çok denedim bitmesini defalarca bıtsın dedim bırakmıyo bende hemen razı oluyorum.çok alıştım ona çookOkudukça kızıyorum yahu...
Ağzıyla söylemiş "izin vermediğiniz için daha çok arzuladığını"...
Meali: İstediğini alınca arzulamayı da bırakacak...
Ee, kaçan kovalanır, yakalayınca bırakılır...
Ne çirkin...
birşey sormak istiyorum öpüşmekden sonraki ilgisini daha çok şeyler olabilir beklentisi ile yazdınız ama bunce zman buna izin vermedim şimdide uzatma yaşandı bitti diyorum bu kadar bu konuda sert olmama yada olmaya çalışmama rağmen neden bi takım istekler için beni arar sorar ilgilenirmi yani hem dışarda hem sanalda bi çok insan bulabilir bunları yapmak için.ona eşlik etmiyorumki yazılarında hep ağzına tıkıyorum lafları..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten,mutlumuyum hayır bitmesini istiyorum aslında hislerime güvenirim zaten dedım ya çok sık tartışıyorz anlayamıyoruz bırbırımızı o bıraz raha gamsız bense çok hassa ayrıntıcı detaycı nıye dıye sormaktan bıktım.inanın sabah sıkıntılarla kalkıyorum bugun ne olacak acaba diye.ama vazgeçemıyorum sevıyorum o kadar çok düşünüyorum ki başım ağrıyo çocuğumla ilgilenemıyorum.bulantılarla kalkıyorum.zayıfladım.cıvıl cıvıl bir kadındım.gören yüzün solmuş diyor.çok denedim bitmesini defalarca bıtsın dedim bırakmıyo bende hemen razı oluyorum.çok alıştım ona çook
mesajı yazdığım haftakı yoğunluğu azaldı artık arıyor ama sık değil tabi,bazen çok ilgili bazende ilgisiz tam mutlu oluyorum derken yenıden mutsuz olabılıyorum.Aynı sorunu bir kaç ay önce bende yaşadım
Yok yoğunumda arıyamıyorum
Saftirik gibi inandım , ama adam sadece bana yoğunmuş
Arkadaşlarıyla gezmeler tozmalar gırla
Sevgilini hayatının merkezi yapman en büyük hatan
Burda yazan yok anlayış göster laflarınada inanma
Anlayış gösterirsen yine yeniden sen kaybedersin
İnsanların her dakikaları , saniyeleri dolu olmaz
Aramak istiyen , özleyen , sesini duymak istiyen adam ne yapar eder arar
Sana vakit ayırır
Erkekler ilgisizliklerini hemen işlerim yoğun ama yalanlarıyla gidermeye çalışırlar
Biraz kendini geri çek , biraz ağırdan al .. Birazda sen meşgul ol..
evet ona kızgın olduğum zamanlar çocuklada ilgilenemiyorum.hata yapıyorum çok bağlanmak yanlış..siz bu adamdan fayda yok diyorsunuz,teşekkürler anladım
umarım başka arkadaşlardanda farklı yorumlarda gelir.
çok güçsüzüm ben yaa dunyanın merkezı yapıyorum onu maddı manevi eksık bişeyim yok sevenlerım var başka problemklerım yokk hayatımda ondan başka herşey yolundaa..ama konu aşk olunca güçsüzümm çookkKonunuzu fazla işgal ettim farkındayım ama çok hassas bir konu sizinki hele de yavrunuz da etkileniyorsa...
Başka arkadaşlardan farklı yorumlardan ziyade "o adamdan hayır gelmeyeceğini" farklı şekillerde anlatan ifadeler gelir en fazla...
Hani bir önceki mesajınızda demişsiniz ya "Reelde ve sanalda -açık saçık- konuşabileceği çok kadın var..."
Haklısınız onun için seçenek bol...
Fakat evladınızın onu sevip kollayacak tek annesi var...
Elbette boşandınız diye her şey bitmedi, siz de tekrar aşık olup sevip sevileceksiniz ama bir kadının "anne" sıfatıyla "kendisinin de sağlıklı bulmadığını itiraf ettiği" bir beraberliği sürdürme lüksü olduğuna inanmıyorum... Siz de "daha fazlasını" hak ettiğinize inanın...
Sonunda o gidecek ve bir zaman sonra sizi bu kadar üzmesine izin verdiğiniz için kendi kendinizi affetmeyeceksiniz zaten... Peki çocuğunuz aklı erse o adamın çaldığı ilgi, zaman, enerji için sizi affedebilir mi?
asla kendımı övmeyi sevmem ama çevremdekıler çok güzel olduğumu söylerle sürekli ve bu konuyu paylaştığım bir arkadaşımda güzel kadınsın böyle şeyler düşünmesi normal sevginin olmamasıyla ilgisi yok diyor.biliyorum arzular ister ama bu kadar kızdığımı kavga edeceğimizi bile bilede kounu oraya getirilirmi ya.hayallerımızden benı özlediğinden bahsediyordu bi baktım bana o gun çok güzeldı saatlerce sana sarılsam öpsem demeye başladı mahfetti yine yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?