- Konu Sahibi LesMistigris
-
Abartmıyorsun da anladığım kadarıyla hep aynıymış sen yeni sorun etmeye başlamışsın. Yani sen ona değiş desen sorun çıkarmaya çalıştığını düşünecek.Merhabalar. Bu gece dertliyim. Sorunum sevgilimle... zaten bu erkekler hepimizi duygu karmaşasına sürüklemiyolar mı? Hep dertler hep...
Neyse. 1 yıllık bi ilişkim var. Sevgilim çalışıyor ben öğrenciyim. Her şeyden önce sevgilim biraz odun biri. Pek romantik değildir. Ama idare ettim hep. Son 1 haftadır işleri yoğun. 6da işten çıkıyor bana işten çıktım, duş alıp yemek yiyip sana yazıcam deyip 9 gibi yazıyor. Tabi işteyken de yoğunluk sebebiyle konuşamıyoruz hiç. Bugün 9 gibi yazdı işte konuştuk biraz konu kapandı. Bende yeni konu açmadım bakalım ben yazmazsam napıcak diye. Nitekim yazmadı. 2 saat sonra ben yazdım napıyosun diye dizi izliyorum dedi tamam dedim. Yarım saat sonra iyi geceler yazmış.
Yani bugün topu topu 1.5 saat konuştuk. Dün de bugünden fazla değildi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve ayda bir görüşebiliyoruz haliyle ilgiye daha fazla
İhtiyacım oluyor ve böyle az konuşunca ilgi göstermiyor diye üzülüyorum. Sizce abartıyor muyum?
Abartmıyorsun da anladığım kadarıyla hep aynıymış sen yeni sorun etmeye başlamışsın. Yani sen ona değiş desen sorun çıkarmaya çalıştığını düşünecek.
Daha fazla ilgi beklemen normal. Uygun bir dille anlatabilirsin. Mesajlaşmaktan mı hoşlanmıyor acaba?
Abartıyorsun, ne bekliyorsun ki mesajla ne kadar ilgilenebilir seninle. daha fazlası için evlenmek gerekiyor bence.
Uzakliktan mi skildi ki
Öyle de erkeklerin beyin yapısıyla bizimki bir değil ki, o farkında bile değildir senin ne beklediğinin. Seviyor ya sen bunu biliyorsun gerisine ne gerek var. Düz mantık adamlar yani napcan ki :)Bu kadar ilgisiz değildi son 4-5 gündür böle. Zaten normalde de çok romantik, ince düşünceli bir adam değil ama tüm gün konuşmuyoruz zaten iş nedeniyle. Akşam sevgilime ilgilenmeliyim diye düşünebilir 2-3 saat dizi izlemek yerine.
Yoo aksine mesajlaşırken daha keyifliyiz
Birine sevildiğini hissettirmek için evli mi olmak gerekiyor? Çok mantıksız bi düşünce bence
Sanmıyorum. Bu uzaklık konusunda ben hep karamsardım o destekledi beni, o ikna etti yani. Hala da öyle.
Birsüre sonra olabiliyor ilişkide bu durumlar. Artık monotona bağlamış konu açmak desen "o neydi ki" bile diyebilir. Sen de yazma o yazmadıkça.
Sen de haklisin canm ilgiyi her kadin ister umarim seni uzcek bir şey yapmiyodurBu kadar ilgisiz değildi son 4-5 gündür böle. Zaten normalde de çok romantik, ince düşünceli bir adam değil ama tüm gün konuşmuyoruz zaten iş nedeniyle. Akşam sevgilime ilgilenmeliyim diye düşünebilir 2-3 saat dizi izlemek yerine.
Yoo aksine mesajlaşırken daha keyifliyiz
Birine sevildiğini hissettirmek için evli mi olmak gerekiyor? Çok mantıksız bi düşünce bence
Sanmıyorum. Bu uzaklık konusunda ben hep karamsardım o destekledi beni, o ikna etti yani. Hala da öyle.
Öyle de erkeklerin beyin yapısıyla bizimki bir değil ki, o farkında bile değildir senin ne beklediğinin. Seviyor ya sen bunu biliyorsun gerisine ne gerek var. Düz mantık adamlar yani napcan ki :)
Başta da böyleyse bir sorun yok bence ama konuşarak ilgi istediğini de belli etmelisin bi süre sonra bu durum seni rahatsız etmeye başlıycak gibi
Sen de haklisin canm ilgiyi her kadin ister umarim seni uzcek bir şey yapmiyodur
belki mesajlasmaktan hoslanmiyordur. telefonda konusmayi deneyin. iyi niyetli yaklasmaya calisiyorum ama normal olan; sevgililerin uzaktan bile olsa bir sekilde birbirleri ile ilgilenmeleridir.
ilk baştan beri böyleyse normal bence.takıntılı gibi saat sayma 9da yazdı 1.5 saat konuştuk vs..akışına göre gelişsin hersey.bırak o yazsın sen yazma bakalım o zaman napcak
açık açık konuş şikayetlerini söyle bakalım ne diyecekArtık takıntı gibi oldu malesef. Çünkü iyice dikkatimi çekmeye başladı. Aramızda ilgi konusnda bi uçurum var gibi ve bu bana kendimi kötü hissettiriyor. Böyle giderse bu işi devam ettiremem sanırım
açık açık konuş şikayetlerini söyle bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?