ilgisiz sevgili... napmalıyım bilmiyorum

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Merhabalar. Bu gece dertliyim. Sorunum sevgilimle... zaten bu erkekler hepimizi duygu karmaşasına sürüklemiyolar mı? Hep dertler hep...
Neyse. 1 yıllık bi ilişkim var. Sevgilim çalışıyor ben öğrenciyim. Her şeyden önce sevgilim biraz odun biri. Pek romantik değildir. Ama idare ettim hep. Son 1 haftadır işleri yoğun. 6da işten çıkıyor bana işten çıktım, duş alıp yemek yiyip sana yazıcam deyip 9 gibi yazıyor. Tabi işteyken de yoğunluk sebebiyle konuşamıyoruz hiç. Bugün 9 gibi yazdı işte konuştuk biraz konu kapandı. Bende yeni konu açmadım bakalım ben yazmazsam napıcak diye. Nitekim yazmadı. 2 saat sonra ben yazdım napıyosun diye dizi izliyorum dedi tamam dedim. Yarım saat sonra iyi geceler yazmış.
Yani bugün topu topu 1.5 saat konuştuk. Dün de bugünden fazla değildi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve ayda bir görüşebiliyoruz haliyle ilgiye daha fazla
İhtiyacım oluyor ve böyle az konuşunca ilgi göstermiyor diye üzülüyorum. Sizce abartıyor muyum?

Abartmıyorsun da anladığım kadarıyla hep aynıymış sen yeni sorun etmeye başlamışsın. Yani sen ona değiş desen sorun çıkarmaya çalıştığını düşünecek.

Abartmıyorsun da anladığım kadarıyla hep aynıymış sen yeni sorun etmeye başlamışsın. Yani sen ona değiş desen sorun çıkarmaya çalıştığını düşünecek.

Bu kadar ilgisiz değildi son 4-5 gündür böle. Zaten normalde de çok romantik, ince düşünceli bir adam değil ama tüm gün konuşmuyoruz zaten iş nedeniyle. Akşam sevgilime ilgilenmeliyim diye düşünebilir 2-3 saat dizi izlemek yerine.

Daha fazla ilgi beklemen normal. Uygun bir dille anlatabilirsin. Mesajlaşmaktan mı hoşlanmıyor acaba?

Yoo aksine mesajlaşırken daha keyifliyiz

Abartıyorsun, ne bekliyorsun ki mesajla ne kadar ilgilenebilir seninle. daha fazlası için evlenmek gerekiyor bence.

Birine sevildiğini hissettirmek için evli mi olmak gerekiyor? Çok mantıksız bi düşünce bence

Uzakliktan mi skildi ki

Sanmıyorum. Bu uzaklık konusunda ben hep karamsardım o destekledi beni, o ikna etti yani. Hala da öyle.

Birsüre sonra olabiliyor ilişkide bu durumlar. Artık monotona bağlamış konu açmak desen "o neydi ki" bile diyebilir. Sen de yazma o yazmadıkça.

Öyle de erkeklerin beyin yapısıyla bizimki bir değil ki, o farkında bile değildir senin ne beklediğinin. Seviyor ya sen bunu biliyorsun gerisine ne gerek var. Düz mantık adamlar yani napcan ki :)

Birsüre sonra olabiliyor ilişkide bu durumlar. Artık monotona bağlamış konu açmak desen "o neydi ki" bile diyebilir. Sen de yazma o yazmadıkça.

Öyle yapıcam sanırım. İdare etmekten yoruldum. Gece mesela onu özlediğimi, sevdiğimi anlatan uzun bi mesaj yazıyorum hani sabah okusun mutlu olsun diye sabah yazdığı cevap "günaydın, bende seni çok seviyorum aşkım" hani insan biraz daha özenli bi şeyler bekliyor

Başta da böyleyse bir sorun yok bence ama konuşarak ilgi istediğini de belli etmelisin bi süre sonra bu durum seni rahatsız etmeye başlıycak gibi

Sen de haklisin canm ilgiyi her kadin ister umarim seni uzcek bir şey yapmiyodur

Sevgiyi hissettirmekten bahsetmedin ki, benimle daha uzun süre konuşsun diyorsun, 1.5 saati de az buluyorsun. Bence sürekli mesaj yazan bir insan olmasını beklemen haksızlık ve saçma. bir ailesi ve dinlenme gibi ihtiyaçları da var insanların. Ayrıca herkes bilir ki erkekler az konuşur. Durup da onun konu açmasını ya da konuyu uzatmasını beklersen evlilik hayatında bile eksiliğini duyarsın bunun muhtemelen. Ayrıca sevgiyi hissettirmek için yazı çok kötü bir tercih zira insan duygularının sadece % 10 unu ifade edebiliyor. Son olarak sevmek mesajlaşmakla olsaydı ayda 10000 mesajı devirenler vay adi diye birbirinden ayrılmazdı bence.

Öyle de erkeklerin beyin yapısıyla bizimki bir değil ki, o farkında bile değildir senin ne beklediğinin. Seviyor ya sen bunu biliyorsun gerisine ne gerek var. Düz mantık adamlar yani napcan ki :)

Evet malesef düz mantık. Böyle de kabullendim ama bi yerden sonra insanın canını sıkıyor işte :/

Başta da böyleyse bir sorun yok bence ama konuşarak ilgi istediğini de belli etmelisin bi süre sonra bu durum seni rahatsız etmeye başlıycak gibi

Zaten konuşuyoruz haklısın canım ama yazarak çok belli edemiyorum filan diyor. Ben zaten 7/24 konuşalım demiyorum. Ama 1 günde 1.5 saat konuşmakta çok yetersiz sanki.

Sen de haklisin canm ilgiyi her kadin ister umarim seni uzcek bir şey yapmiyodur

Yok asla aldatmk gibi bi şey yapmaz. Adam zaten yanımdayken ilk günkü gibi heyecanlanıyor. Romantik oluyor. Ama uzakken işte duygularını bana hissettiremiyor

belki mesajlasmaktan hoslanmiyordur. telefonda konusmayi deneyin. iyi niyetli yaklasmaya calisiyorum ama normal olan; sevgililerin uzaktan bile olsa bir sekilde birbirleri ile ilgilenmeleridir.

ilk baştan beri böyleyse normal bence.takıntılı gibi saat sayma 9da yazdı 1.5 saat konuştuk vs..akışına göre gelişsin hersey.bırak o yazsın sen yazma bakalım o zaman napcak

Hep boylediyse ve sen bu insanla ilerde evlilik dusunuyorsan cok iyi dusun derim, seni simdiden rahatsiz ediyorsa yarin oburgun daha da sinir olursun.

belki mesajlasmaktan hoslanmiyordur. telefonda konusmayi deneyin. iyi niyetli yaklasmaya calisiyorum ama normal olan; sevgililerin uzaktan bile olsa bir sekilde birbirleri ile ilgilenmeleridir.

1 yıllık ilişki. Mesajlaşmaktan hoşlanmasa bu kadar yürümezdi sanırım. Telefonla konuşuyoruz zaten ama kısa süreli 10 dakiks filan. Bende öyle düşünüyorum.

ilk baştan beri böyleyse normal bence.takıntılı gibi saat sayma 9da yazdı 1.5 saat konuştuk vs..akışına göre gelişsin hersey.bırak o yazsın sen yazma bakalım o zaman napcak

Artık takıntı gibi oldu malesef. Çünkü iyice dikkatimi çekmeye başladı. Aramızda ilgi konusnda bi uçurum var gibi ve bu bana kendimi kötü hissettiriyor. Böyle giderse bu işi devam ettiremem sanırım

Kesinlikle evlenince düzelir demeyin. Aksine daha da azalır. Ben ilgisiz biriyle yapamazdim. Siz de beklentinizi ya dusureceksiniz ya da çekip gideceksiniz. Bunun ortası yok bence.

Artık takıntı gibi oldu malesef. Çünkü iyice dikkatimi çekmeye başladı. Aramızda ilgi konusnda bi uçurum var gibi ve bu bana kendimi kötü hissettiriyor. Böyle giderse bu işi devam ettiremem sanırım
açık açık konuş şikayetlerini söyle bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…