- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
- Konu Sahibi LesMistigris
-
Bu % 10'u neyle olctunuz çok merak ettim. Edebiyat dünyasını iki dakkada harcadiniz farkında mısınızSevgiyi hissettirmekten bahsetmedin ki, benimle daha uzun süre konuşsun diyorsun, 1.5 saati de az buluyorsun. Bence sürekli mesaj yazan bir insan olmasını beklemen haksızlık ve saçma. bir ailesi ve dinlenme gibi ihtiyaçları da var insanların. Ayrıca herkes bilir ki erkekler az konuşur. Durup da onun konu açmasını ya da konuyu uzatmasını beklersen evlilik hayatında bile eksiliğini duyarsın bunun muhtemelen. Ayrıca sevgiyi hissettirmek için yazı çok kötü bir tercih zira insan duygularının sadece % 10 unu ifade edebiliyor. Son olarak sevmek mesajlaşmakla olsaydı ayda 10000 mesajı devirenler vay adi diye birbirinden ayrılmazdı bence.
yani 6da çıkıp 9da sana yazması normal.. eve gitcek üstünü değiştircek, duş, yemek ailesiyle sohbet çay kahve falan..
ama sonrasında biraaz daha mesaj atabilirdi.. dizi izliyorum canım yazamicam dese de olurdu ..
bir de aklıma takılan : sadece iyi geceler mi yazdı..
yoksa arım balım peteğim falan dedi mi ilgili şekilde ?
bu da öenmli çünkü...
soğuk mu davranıyor, konusmaları nasıl
Bizde eşimle sevgiliyken (ayrı şehirlerdeydik) onun işleri çok yoğunlaşmıştı. Gündüzleri ne msj ne konuşma eve de gece geliyordu yarım saat konuşuyorduk uyuya kalmasıyla konuşma bitiyordu tabiBenim için bayağı zordu..
Sizin ki tamam gündüz yoğunluktan konuşamazsınız ama eve de erken geliyormuş 6 normal bir saat. Hadi duş yemek olsun saat 8 (9 değil yani!) Gece yatana kadar iletişim halinde olmalısınız, özel durumlar hariç. İş yorgunluğu böyle bi ruh haline de sokuyor olabilir blemicem. Bu işe yeni mi girdi?
sıkıntılı ... ciddi bir konusma yapın bence..Sadece "iyi geceler" yazdı. Biraz da ona tavrım zaten. Tüm gün yazmıyosun bari iyi geceler yazarken iki güzel cümle kur. Bi seni seviyorum dese ben tavım zaten ama yok işte, odun.
Hayır bir süredir çalışıyor yeni değil. Saatlerce kendini diziye kaptırıyor. Ne bileyim bi bölüm arasında yazsım yani çok bi şey istemiyorum. Ben o kendni yalnız hissetmesin diye sürekli ilgi gösterirken (ki ona ilgi göstermeme bayılıyo) onun böyle pasif olması can sıkıcı. Bundan sonra bi süre bende aşkım cicimi filan kesicem, o yazmadan yazmicam nolcak bakalım
Seni benim kadar anlayan olmaz sanirim. benzer seyleri bende yasadim. bir ay once bidaha gorusmeyelim dedim bidaha aramadi bir kez bile. Su am iki gozum kipkirmizi aglamaktan, sabahtan beri durduramadim kendimi. Ben bulamadim bir caresini, benle ilgilenmesinin. 30 dakkadan fazla konusmak istemiyodu benle, Eger yanindaykende boyle ise hic kendini uzme derim, benim gibi gozlerin kipkirmizi hayatin mahfolmus durumda gecen zamanina uzulursun.
Son 1 haftadır işleri yoğun. 6da işten çıkıyor bana işten çıktım, duş alıp yemek yiyip sana yazıcam deyip 9 gibi yazıyor....Yani bugün topu topu 1.5 saat konuştuk.
bızımkı de oyle valla soyle soyle anlamıyo ve degısmıyo ona normal gelıyo..yada yetiyo..erkek işte nasıl kafaları var anlam veremıyorum..kotu nıyetlı yada sevmedıklerınden degıl emın ol bana kıyamaz hıc uzmez suan nısanlıyız evlenecegız ıkı-uc aya..o yuzden baska problemınız yoksa kabullen cunku degısmıyolar canım :)Merhabalar. Bu gece dertliyim. Sorunum sevgilimle... zaten bu erkekler hepimizi duygu karmaşasına sürüklemiyolar mı? Hep dertler hep...
Neyse. 1 yıllık bi ilişkim var. Sevgilim çalışıyor ben öğrenciyim. Her şeyden önce sevgilim biraz odun biri. Pek romantik değildir. Ama idare ettim hep. Son 1 haftadır işleri yoğun. 6da işten çıkıyor bana işten çıktım, duş alıp yemek yiyip sana yazıcam deyip 9 gibi yazıyor. Tabi işteyken de yoğunluk sebebiyle konuşamıyoruz hiç. Bugün 9 gibi yazdı işte konuştuk biraz konu kapandı. Bende yeni konu açmadım bakalım ben yazmazsam napıcak diye. Nitekim yazmadı. 2 saat sonra ben yazdım napıyosun diye dizi izliyorum dedi tamam dedim. Yarım saat sonra iyi geceler yazmış.
Yani bugün topu topu 1.5 saat konuştuk. Dün de bugünden fazla değildi. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve ayda bir görüşebiliyoruz haliyle ilgiye daha fazla
İhtiyacım oluyor ve böyle az konuşunca ilgi göstermiyor diye üzülüyorum. Sizce abartıyor muyum?
Mesajdan hoslanmayan insanlar da var mesela belirli saatlerde arayabilirsin az olmak kaydiyla mesaj atabilirsinEvet malesef düz mantık. Böyle de kabullendim ama bi yerden sonra insanın canını sıkıyor işte :/
Zaten konuşuyoruz haklısın canım ama yazarak çok belli edemiyorum filan diyor. Ben zaten 7/24 konuşalım demiyorum. Ama 1 günde 1.5 saat konuşmakta çok yetersiz sanki.
Yok asla aldatmk gibi bi şey yapmaz. Adam zaten yanımdayken ilk günkü gibi heyecanlanıyor. Romantik oluyor. Ama uzakken işte duygularını bana hissettiremiyor
Bu konuyu yüz yüzeyken konuşmanı tavsiye ederim daha etkili olurEvet malesef düz mantık. Böyle de kabullendim ama bi yerden sonra insanın canını sıkıyor işte :/
Zaten konuşuyoruz haklısın canım ama yazarak çok belli edemiyorum filan diyor. Ben zaten 7/24 konuşalım demiyorum. Ama 1 günde 1.5 saat konuşmakta çok yetersiz sanki.
Yok asla aldatmk gibi bi şey yapmaz. Adam zaten yanımdayken ilk günkü gibi heyecanlanıyor. Romantik oluyor. Ama uzakken işte duygularını bana hissettiremiyor
aynı sorun bende de var. günaydın bende seni seviyorum, iyi geceler bende seni özledim vs.. sürekli bir cevap niteliğinde yani kendi kendine ürettiği bir şey yok adamın. arada bir ilgisiz kal özen gösterme içine kapanmış gibi görün çok şey paylaşma bak gör anında kendisi soracak sana neyin var diye ilgilenmeye başlayacak en azından benim tecrübem bu yönde :)Öyle yapıcam sanırım. İdare etmekten yoruldum. Gece mesela onu özlediğimi, sevdiğimi anlatan uzun bi mesaj yazıyorum hani sabah okusun mutlu olsun diye sabah yazdığı cevap "günaydın, bende seni çok seviyorum aşkım" hani insan biraz daha özenli bi şeyler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?