Hayır lisedeydim ben. O biraz daha büyüktü ama gençtik yani14 yıllık ilişki nasıl oluyor, ana okulunda mı sevgili oldunuz?
Heyecanı arttıramaz mıyız acabaBüyük konuşmak gibi olmasın ama 14 yıl olmuş bebeğim,,, aradaki heyecan en azından adam açısından bitmiş olabilir mi...
Ben evlenme diyorum açıkçaaı
Sözde çok istiyor hep istekliydi. Geçen haftaya kadar ara ara da olsa konuşuyorduk ama ailesinin yanına gelince bir şeyler oluyor eskisi gibi konuşmuyor. Son bir haftadır da iyice koptuk14 yıl kesinlikle çok uzun ya. Gözünü onunla açmışsınız gibi bir şey.
Günün her saati konuşmak, mesajlaşmak bunaltıcı evet ama gün sonunda ''hayatım bugün neler yaptın'' gibi konuşmalar olmalı bence.
Evlilik konusunda gevşek davranması, arayıp sormaması nedense evliliğe sıcak bakmıyor hissi uyandırdı bence.
Erkek arkadaşım ilgisiz birisi. Gün içerisinde aramaz mesaj atmaz.
Eskiden beri biz öyle uzun uzun konuşmalar yapan bir çift olmadık.
Çok sabırsızsin çok sıkıyorsun diyor ama ben zaten ondan büyük bir şey istemiyorum.
Heyecanı arttıramaz mıyız acaba
Bende diyorum ki adamı bu haliyle kabul edebiliyorsan evlen
Olduğu gibi kabullenmek önemli
beklentiye evlenmek düzeltirim demek çok çiğ saf salak bir yaklaşım diyeyim size
Güzellemek değil aslında her şeyi anlatmak istedim. Son zamanlarda istemsizce sarf ettiğim sözlerden dolayı uzaklaştı acaba ya da ne düşünmeliyim bilmiyorumSu adami guzellemissiniz ama sizin daha şimdiden bir paylasiminiz yok.
Evet olduğu gibi kabullenmem gerekiyor bunun farkındayım. Ama korktuğum şey ilerde daha mı ilgisizlesir ya da bu şekilde mutlu bir evlilik olur muBende diyorum ki adamı bu haliyle kabul edebiliyorsan evlen
Olduğu gibi kabullenmek önemli
beklentiye evlenmek düzeltirim demek çok çiğ saf salak bir yaklaşım diyeyim size
Bazen yanlış şekilde davranıyorum istemsizce kötü sözler sarf ediyorum acaba bu yüzden mi soğudu diye düşünüyorum.Artacak olsaydı 14 senede artmaz miydi?
Güzellemek değil aslında her şeyi anlatmak istedim. Son zamanlarda istemsizce sarf ettiğim sözlerden dolayı uzaklaştı acaba ya da ne düşünmeliyim bilmiyorum
14 yil az, bi 14 yil daha bekleyin.Hayır lisedeydim ben. O biraz daha büyüktü ama gençtik yani
Alışkanlığın verdiği bir sıradanlık vardır evlilikteEvet olduğu gibi kabullenmem gerekiyor bunun farkındayım. Ama korktuğum şey ilerde daha mı ilgisizlesir ya da bu şekilde mutlu bir evlilik olur mu
Herkesin şartları ve zamanı aynı şekilde ilerlemiyor maalesef14 yil az, bi 14 yil daha bekleyin.
Ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım. Ayrılmak istemiyorum. O da şu an öyle bir talepte bulunmadı. Erkekler böyle durumlarda nasıl davranılmasını isterAlışkanlığın verdiği bir sıradanlık vardır evlilikte
Buda daha da ilgisizleşebileceğini ihtimalini artırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?