İlgisiz sevgili

14 yılık sevgililik nedir yahu? Bu kadar uzun sevgililik döneminden sonra bırakın ilgisiz olmasını ilgili olsa bile evlenilmez. Çok genç yaşta başlayan ilişkilerin evliliğe gitmesini tehlikeli buluyorum. Ondan önce sizin soğumaniz gerekirdi.

Ne yapmam gerekiyor nasıl davranmalıyım. Ayrılmak istemiyorum. O da şu an öyle bir talepte bulunmadı. Erkekler böyle durumlarda nasıl davranılmasını ister
Kafanda yarattığın profili sil adam telefonla konuşmayı sevmiyor
Adam genel anlamda muhabbeti mi sevmiyor yoksa sizinle muhabbetti yok bu çok önemli
Konuşamadığın bir hayat arkadaşı zordur
Konuşup sevişebildiğin adamla evlen derim
Biri eksikse zor

Lisede olsan 15 yaş+14, sen 29 yaşındasın

O da nerdeyse 35 olmuş desek kocaman adamın cebinde 5 kuruş parası yok, sen hala atanamışsın, böyle nasıl evleneceksiniz

Ayrıca lisedeki kızla yaşça büyük adamın işine onu zaten anlamadım

Şimdiye kadar ailevi problemlerden para biriktiremedi, onlara bakti demişsiniz. Adam nasıl evlenecek? Evlenince değişeceğini mi düşünüyorsunuz? Zaten uzakmis.
Ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz ama bu şekilde nasıl olur. Bana karşı çok saygılı bazen dilimin kemiği olmuyor ona rağmen hiç saygısızlık yapmamıştır. Beni destekliyor hayallerimden bahsediyorum beraber gerçekleştireceğimiz şeyleri konuşuyoruz yan yanayken yine çok iyi ama aramaya sormaya gelince gevşek davranıyor

Yani diretiyorsunuz ama sizi mutlu etmek edecek biri değil.

Zaten 14 yıl sevgilik olmaz. Suyu çıkmıştır o işin. Sakin olun sıkmışsınız adamı yeteri kadar.

Evliliği bir şekilde yaparız ben işin maddi boyutunda değilim . Kocaman adamın lisedeki kızla ne işi var derken aramızda 4 yas var. Ben 18 dim o da 22. Öyle abartı bir yaş yok yani

Yani diretiyorsunuz ama sizi mutlu etmek edecek biri değil.

Zaten 14 yıl sevgilik olmaz. Suyu çıkmıştır o işin. Sakin olun sıkmışsınız adamı yeteri kadar.
Sıktığım için mi böyle acaba. Bu saatten sonra ne yapılabilir . Hiç mi umut yok

Ben hiçbir şekilde soğumadim aksine gün geçtikçe daha çok seviyorum daha çok heyecanim artıyor

14 boyunca bir şey olmamış bu saatten sonra hiç bir şey olmaz. Ayırdığı düşünseniz iyi olur. Zaten bütün zamanınız ona vermişsiniz daha fazla vakit kaybetmeyin derim.
Yan yanayken çok iyi ama yan yanayken de böyle soğuk ilgisiz olsa tamam derim ama yan yanayken çok mutluyum. Kendim gibiyim

Hayır muhabbet seviyor. Hatta yan yanayken çok güzel muhabbet ediyor. Telefonla ilgilenmez benimle konusur yüzde 90. Beni dinler. Güzel vakit gezciririz tartışmalar hariç. Ama iş telefonla aramaya sormaya gelince yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…