İlgisiz sevgili

Hayır muhabbet seviyor. Hatta yan yanayken çok güzel muhabbet ediyor. Telefonla ilgilenmez benimle konusur yüzde 90. Beni dinler. Güzel vakit gezciririz tartışmalar hariç. Ama iş telefonla aramaya sormaya gelince yok
Kabul edilebilir bir kusur
Tabi kusur denilirse

Kabul edilebilir bir kusur
Tabi kusur denilirse
Denilir mi peki. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım . Aldatma vs olmadı . Bana karşı çok saygılı. Bazen çekilmeyecek zamanlarda bile katlandı bana çok istiyorum onunla evlenmeyi ama bilemiyorum çok da korkuyorum

Şuan yaptığı gibi. Zamanla başka kadınlara da ilgisi kayabilir.
Başka kadınlara ilgisinin kaydığını sanmıyorum. Aldatma vs yok. İnstagrami bende açık. Zaten işinde gücünde ..Tüm çevresi biliyor beni. Yanımdayken şüpheli arama ya da mesaj hiçbir şey yok

Oo bu formda öyle konular okuduk ki
Buda kusur mu derim
Telefonda konuşmayı sevmiyor

Oyalamak değil tabi ki yanlışları görüyorum ama ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz. Daha fazla ertelenecek olsa dediğinizde haklısınız bir şekilde 14 yıl geçti
Adam sadece yanınızdayken iyi, yani muhtemelen ayni eve girsek sahane oluruz diye dusunuyorsunuz ama hayir oyle olmayacak, bi insan sevdigi kisinin 2 gun sesini duymamaya dayanamaz, bu kadar sure sessizligin tek bir bahanesi olabilir o da olmek.

Siz hayatinda ilk sirada degilsiniz, hayatinda sizi ilk siraya almayan kimseye hayatinizi vermeyin.

Ama 14 yıl boyunca istikrarlı bir şekilde yan yanayken hep ilgili. Güzel bir evlilik teklifi etti. Sigara içmesini istemiyorum diye sigarayı çoğunlukla yanımda icmiyor. Mükemmel değil evet ama benim için yaptığı şeyler de var ama neden ilgisiz arama konusunda

Evet hayatında ilk sırada olmayabilirim bu canımı sıkıyor. Ben de ondan biraz uzaklaşsam mutlu olamaz miyiz acaba . Ona bu kadar bağımlı olmasam mesela

Benimle mutsuz olsa bunu yanımdayken hissetmez miyim. Ya da bir insan 14 yıl boyunca yan yana da olsa ilgisi hep aynı kalır mı
Kafanızda soru işaretleri varsa
Biraz zaman tanıyın birbirinize
İlişkinize biraz uzaktan bakın 14 yıl uzun bir süre
Çoğu evlilikler bunun çeyreği kadar bile sürmüyor
Ama şunada çok rastladım uzun süren bir ilişki evliliğe dönüştüğünde kısa bir ömrü olabiliyor bu evliliğin

Evet hayatında ilk sırada olmayabilirim bu canımı sıkıyor. Ben de ondan biraz uzaklaşsam mutlu olamaz miyiz acaba . Ona bu kadar bağımlı olmasam mesela
Kac yasindasiniz bilmiyorum ama hicbir yas ilgi dilenmek icin erken bir yas degil, hickimse bir baskasinin cani istediginde ilgi göstermesini beklememeli, size yazik degil mi? Surekli sizle ilgilenip mutlulugunuz icin 24 saat ugrasacak birini haketmiyor musunuz?

Muhtemelen evlendiğinizde eşim evlenince çok değişti diye konu acacaksiniz. Kimse evlenince değişmez ama siz şimdi bazı şeyleri görmezden geliyorsunuz. Karar sizin.

Herkesin içinde diz çöküp özür dileyecek ne kadar büyük bir kabahat işledi ki acaba? Siz sadece özür kısmını hem de çok iyi bir şey gibi anlatıyorsunuz da, bunun öncesinden hiç bahsetmiyorsunuz. Kendinizi ikna etmeye hazırsınız ama hiç uyumlu gelmediniz bana

Zaman tanımak için evliliği mi ertelemek gerek

Hak ediyorum tabi ki. Her şey yan yanayken mutlu olduğumuz zamanlar için . Benim için bu zamana kadar yaptıkları için

Yoo herkesin içinde özür dileyecek bir şey yaptığı için değil. Ufacık bir şeyde bende alındım ama sadece alındım yani hafif tebessüm ederek o da özür diledi bende bu sefer madem öyle diz çök özür dile dedim o da hiç düşünmeden yaptı bu davranışı

Muhtemelen evlendiğinizde eşim evlenince çok değişti diye konu acacaksiniz. Kimse evlenince değişmez ama siz şimdi bazı şeyleri görmezden geliyorsunuz. Karar sizin.
İşte o yüzden soruyorum. Bu halini tamam anlıyorum. Belki kendimi kandırıyorum belki gerçekten karakteri bu. Ama burdan yola çıkarak ilerde nasıl bir değişim olur ya da olur mu onu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…