Maddiyata önem vermedim hiçbir zaman. Para bir şekilde bulunur hallolur evet sorumsuzluk yaptı bunu kabul ediyorum. Bizim de görüntülü konuştuğumuz çok zaman oldu ama ilgi konusunda istikrarlı değil. Arama sorma ilgisi zayıf maalesef
Evli değilsiniz ikinizde ailelerinizle yada bekar hayatı yaşıyorsunuz. Yetişkinsiniz
Evlenince maddiyata önem veremem herşey para değil diyemiyorsun.
Çeyizin olcak bu para!
Gelinliğin olcak bu para!
Damatlığı olcak bu para!
Salonudur cartı curtudur para.!
Evinizi tutacaksınız yada belli kira ödeyeceksiniz bu para!
Çoluk çocuğa karışacaksınız edi ile büdü gibi kalmayacaksınız ömür boyu ,mamasıdır bezidir bunların hepsi para!
Sıfırdan bir düzen düzmek düzen kurmak hiç kolay değil.
Ne düşünüyor? Borclanırız yada altınları bozarız düğünde yaparız ederiz hall ederiz gibi vaatlerde mi bulunuyor? Ben olsam ciddi değilsen 14 senemi daha sana veremem der terk ederim oyalamak bu resmen. Zaten evlensen de bak sana hiç bişey yapmasa bile annesi sizi rahat bırakmaz 14 sene boyunca bir Annenin içi cız etmezmi demezmi ya erkek adam evlensin evini kursun düğününü yapsın. Allah vicdanli merhametli insanlarla karşılaştırsın. 2025 olmuş gelde bu üstte dediklerimi yap çok zor gülüm ben hissediyorum sen ayrılmazsın bu yanlışı gitmeden de anlamayacaksın zaten.
Şuan tabi ki size herşey para değil ana baba parası yemeye yada sıcak hazır sofraya oturmaya benzemez evlilik. Hele romantiklik kurtarmaz geç olcak ama senin için. Bunlar benim hissetiklerim düşündüklerim dış etken olarak ama buraya yazan yüzde 90 diğer arkadaşlarda evlenme şunla der.
Ben üniversite mezunu biri olsam bana layık birini isterim kararlı pısırık ana kuzusu olmayacak yanına yakışcak karakteri duruşuyla aşırı üzgünüm gül gibi kızsın nekadar çok zamanını almış senin hiç mi zamanın kıymetli değil. Kızlar gerçekten hiç başka hayalleriniz yokmu ya..