İlgisiz sevgili !

marlasssinger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
70
0
36
Ankara
Mrhb ben 19 yaşında bi genç kızım.Bundan 2 ay once biriyle tanıştım.o bi cafede çalışıordu ve yanına gidip konuşmaya çekindiğimden ona mektup yazmıştım öyle tanştk:) cok nostaljik :kedi: neyse ilk basta hersey guzel yawas yawas bırbırımızı tanıoruz fln filan ama o çalıştığı için çok sık görüşemiorduk adam gibi 1 2 kere dışarı çıkabildik. ama şöyle bi durum wrdı ki benm 2 hafta içinde temelli ankaraya gıtmem gerekıodu :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
ona durumu anlattm, beklemıodu böle bisei uzuldu, ama her ne kdar uzak olsakda dewam ediceine inandırdı beni. nysee 2 hafta sonra ben gittim ..çok zor bişey yani iki haftadır tanışıoduk ve dewam ediceine inanıoduk.?! gerçi ben kısa sürede de olsa onu cidden sevmeye başlamıştım,bglanmıstm. ben gittikten sonra bi hfta dewam etti etmedi, ayrldı benden... bu benı çok uzdu çünkü seviodum senağlama

ama bi süre sonra barıştk, şuanda da beraberiz,ilk başta olduğu gbi 2 yabancıdan cok dha fazlasıyız bnce..ama son 1 haftadır bna karsı cok ılgısız !!! uzak olduumuz için mecbur sürekli tlfondayız msjlaşıyoruz sık sık da intrntteyiz ama işte bu son günlerde beni ihmal etmeye basladı. klava: zaten telefon ve sms olayı aşkın heyecanını söndürüo bence.bazen bütün gün msj atmadığı oluo, atsa da konuşucak bişey bulamıoruz..:uhm: acaba benden sıkılmış mıdr ? yani öle dişe dokunur muabbetler etmediimiz için ya da ne bilim üstüne çok düştüğüm için falan.ama emin oldğum bişey var ki bana cok soguk davranıo !!!!:gitme: ne ypmalıyım kızzzLar eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Belki de calıstıgı icin yogundur hem daha iliskiniz cok yeni biraz rahat ol nasılsa olsa hersey olacagına varıyor peki neden böyle davrandıgını ona sordun mu?

Yok işi bırakalı 1 aydan fazla oluo gerçi şuanda da dersanesi başladı. aynı yaştayız ama o ünv için 1 sene daha hazrlanıcak. nie böyle davrandığını direkt soramadım çünkü sık sık ufak sürtüşmeler yaşıyan bi çiftiz.bunu sorup da onu daha da bunaltmak istemıorum cnku küçük şeyleri büyütüp mesele haline getiren taraf genelde benim. ama son 1 haftadır bu küçük tartışmalarımızdan çok daha farklı olarak bana buzzzz gıbı dawranıo ustelk benı sevdığını sölemesine ragmen.içinize bi kere böle kuşku düştü mü 50bin kere de sölese inanasınız gelmio iştemafoldumben bi de herşei ben zorla yaptırıomuşum gibi gelıoo ((

Soguklugu tarısmalarınızdan kaynaklanıyor olabilir yada baska bir problemi vardır madem öyle düsünüyorsunuz biraz daha bekleyin gecici bir durum da olabilir eger bu sekilde devam ederse o zaman konusursunuz artık.

Son düzenleme:
bence sen yeni aşklara yelken aç daha gençsin güzelsin elini sallasan ellisi zemuszemus

Katılıyorum..
Zaten uzak ilişki yürütmek zordur..
Eeee anladığım kadarıyla yaşlar da bayaa küçük..
Böyle nasıl görüşeceksiniz ki zaten..
Çocuk ana baba harçlığı ile kaç defa gelir ki yanınıza?
En iyisi kendi yaşadığınız yerden birini bulun..

canım daha kucuksun nelerını bulursun.uzakta ılıskı yasamak fıkrı o kadar uzakkı bana aramasa basına bıseymı geldı gıtmeye kalksan gıdememek amannn uzak olsun benden olumunekankayizsmile sogumus senden uzakta olmak onuda sıkmıstır

Belki de calıstıgı icin yogundur hem daha iliskiniz cok yeni biraz rahat ol nasılsa olsa hersey olacagına varıyor peki neden böyle davrandıgını ona sordun mu?

BENCE BİR İNSAN KARŞISINDAKİ İNSANA DEĞER VERİYORSA BİR SESİNİ DUYMAK YADA HALİNİ HATRINI SORMAK İÇİN VAKİT BULMALIDIR. ŞAHSİ FİKRİM TABİ HİÇ BİR ENGEL OLMAMALIDIR. BAHANELER ÇOKSA VAZGEÇİN GİTSİN.UZAKLIK ÇOĞU AŞKLARI BİTİRİR. FAKAT TEMELİ SAĞLAM OLANLARA BİŞEY OLMAZ :) BENCE SİZDE ÇOK TAKMAYIN İNANIN Kİ GEÇİYOR ÇOK ÇOK ÜZÜLMENİZE GEREK YOK. SEVGİLERİMLE,

Gecmez mi en iyi bilenlerden biriyimm hic aklınıza bile gelmiyor.

ustune dusme cnm bu aralar surekli nerdein niye aramiyosun fln deme aradigina yada msj attigina pisman olur sonra...
sitem etmeden onu ozledigini soyle

brz zaman ver duzelir merak etme....
:teselli:

Eğer birbirinizi iyi tanıyorsanız ve güveniyorsanız birbirinizi uzaktan yürütülür. Yürütüyoruz biz sevgilimle Telefon ve mesajın aşkı öldürdüğüne inanmıyorum ben. Aksine bence.. Doğru kullanılırsa tabii ki.. Siz birbirinizi doğru düzgün tanımadan bir ilişkiye başlamışsınız hatanız bence burda. Daha fazla uzatmadan, yıpranmadan bitir bence. Daha karşına kimler kimler çıkar hayatta unutma..

Valla bende mesafelerin iliskiyi kuvvetlendirdigine inanıyorum sevgilim memleketine gitmek zorunda kalmıstı ilk defa ayrılmıstık o kadar cok özlemistim ki zoruma gitmisti ki alısana kadar neler cektim bir ben bilirim bir allah bilir meger ne kadar da cok seviyormusum demistim kendi kendime.

Ama su da var cok bir daha dönmeyecek olsaydı bilemiyorum yürürmüydü. Yani uzun süreli bir ayrılıktan bahsetmiyorum..

Son düzenleme:
işten ayrıldığı için kont alamıyordur bu bi sebep olabilir. Gözden uzak olan gönüldende uzak olur bu diğer sebep olabilir. Çok yoğun görüşülen uzun süreli beraberliklerde uzaklar ayrılık getirmeyebilir ama kısa süren bi ilişkide uzaklıklar ayrılık getirir. Çunki daha alışkanlık devreye girmemiştir benceeee. hem sadece kadınlar görmediği dokunmadığı birine yıllarca aşık kalabilirler. erkekler aşık olduklarında dokunmak görmek isterler. Bence..

5 yıllık ilişkimizin 4 senesini yılda sadece 4-5 defa yüzyüze görüşerek geçirdik.
hala da 2 ayda 1 görüşebiliyoruz.
uzaklık değil bence mesele.
konuşacak birşey bulamıyoruz diyorsun.
farklı düşünce yapılarınız, hayat tarzlarınız olabilir mi?
ya da paylaşmayı mı sevmiyorsunuz?

Evet dğru sölüosun 2hfta tanışmayla uzaktan ilişki yürütmek çook zor ama ikimizde birbirimizi kaybetmek istemioruz çünkü çok güzel başladı. yani bu durumda ilişkiyi doğru zman gelene dek askıya almak ta bi çözüm gibi durabilir ama işte onsuz kalamıorum.(

Buna da tamamen katılıorum biz sadık kalıp dewam ettireblioruz ama erkekler öyle değil onlar için gözden ırak gönülden de ırak olayı geçerli lmaz:[/COLOR]

Son düzenleme:
Soguklugu tarısmalarınızdan kaynaklanıyor olabilir yada baska bir problemi vardır madem öyle düsünüyorsunuz biraz daha bekleyin gecici bir durum da olabilir eger bu sekilde devam ederse o zaman konusursunuz artık.

Tartışmalar bazen ilişkmizi yıpratıo ama bazen bnm dert ettiğim şeylere o da hak verıo ve daha yapıcı hale glıo ama dogru dıyosun sürekli nden aramadın neden msj atmadın diyerek 7/24 ilgi bekleyen bi sevgili izlenmi yarattığm için bna katlanması gıt gıde zorlaşıo sanırımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

İşte onun hiç gelebilme durumu yok dersanesi yüznden ailesiyle de arası hep bozuk oluo yani benim yanıma gelebilmesi en azndan şuanda zor yada gelmek istemiyo da bana bahane uyduruyo bilemıorumm :gitme:

Ya ben konuşmalarımızdan hiç sıkılmıorum bıraksa sabaha kdr anlatırım ama o benim kadar sıcak dawranmıyo mesela günün nası geçti diorum hiiç diyo geçiştiriyo hep konuları ben açıyorum konuşurken o pek ilgili olmuo kısa kısa cvplar verıo 1 2 haftadır bu böle onceden oda konusurdu ara ara ama şimdi geçiştiriyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…