- Konu Sahibi marlasssinger
-
Yok işi bırakalı 1 aydan fazla oluo gerçi şuanda da dersanesi başladı. aynı yaştayız ama o ünv için 1 sene daha hazrlanıcak. nie böyle davrandığını direkt soramadım çünkü sık sık ufak sürtüşmeler yaşıyan bi çiftiz.bunu sorup da onu daha da bunaltmak istemıorum cnku küçük şeyleri büyütüp mesele haline getiren taraf genelde benim. ama son 1 haftadır bu küçük tartışmalarımızdan çok daha farklı olarak bana buzzzz gıbı dawranıo ustelk benı sevdığını sölemesine ragmen.içinize bi kere böle kuşku düştü mü 50bin kere de sölese inanasınız gelmio iştemafoldumben bi de herşei ben zorla yaptırıomuşum gibi gelıoo((
bence sen yeni aşklara yelken aç daha gençsin güzelsin elini sallasan ellisi zemuszemus
Belki de calıstıgı icin yogundur hem daha iliskiniz cok yeni biraz rahat ol nasılsa olsa hersey olacagına varıyor peki neden böyle davrandıgını ona sordun mu?
BENCE BİR İNSAN KARŞISINDAKİ İNSANA DEĞER VERİYORSA BİR SESİNİ DUYMAK YADA HALİNİ HATRINI SORMAK İÇİN VAKİT BULMALIDIR. ŞAHSİ FİKRİM TABİ HİÇ BİR ENGEL OLMAMALIDIR. BAHANELER ÇOKSA VAZGEÇİN GİTSİN.UZAKLIK ÇOĞU AŞKLARI BİTİRİR. FAKAT TEMELİ SAĞLAM OLANLARA BİŞEY OLMAZ :) BENCE SİZDE ÇOK TAKMAYIN İNANIN Kİ GEÇİYOR ÇOK ÇOK ÜZÜLMENİZE GEREK YOK. SEVGİLERİMLE,
Eğer birbirinizi iyi tanıyorsanız ve güveniyorsanız birbirinizi uzaktan yürütülür. Yürütüyoruz biz sevgilimleTelefon ve mesajın aşkı öldürdüğüne inanmıyorum ben. Aksine bence.. Doğru kullanılırsa tabii ki.. Siz birbirinizi doğru düzgün tanımadan bir ilişkiye başlamışsınız hatanız bence burda. Daha fazla uzatmadan, yıpranmadan bitir bence. Daha karşına kimler kimler çıkar hayatta unutma..
işten ayrıldığı için kont alamıyordur bu bi sebep olabilir. Gözden uzak olan gönüldende uzak olur bu diğer sebep olabilir. Çok yoğun görüşülen uzun süreli beraberliklerde uzaklar ayrılık getirmeyebilir ama kısa süren bi ilişkide uzaklıklar ayrılık getirir. Çunki daha alışkanlık devreye girmemiştir benceeee. hem sadece kadınlar görmediği dokunmadığı birine yıllarca aşık kalabilirler. erkekler aşık olduklarında dokunmak görmek isterler. Bence..
Soguklugu tarısmalarınızdan kaynaklanıyor olabilir yada baska bir problemi vardır madem öyle düsünüyorsunuz biraz daha bekleyin gecici bir durum da olabilir eger bu sekilde devam ederse o zaman konusursunuz artık.
Katılıyorum..
Zaten uzak ilişki yürütmek zordur..
Eeee anladığım kadarıyla yaşlar da bayaa küçük..
Böyle nasıl görüşeceksiniz ki zaten..
Çocuk ana baba harçlığı ile kaç defa gelir ki yanınıza?
En iyisi kendi yaşadığınız yerden birini bulun..
5 yıllık ilişkimizin 4 senesini yılda sadece 4-5 defa yüzyüze görüşerek geçirdik.
hala da 2 ayda 1 görüşebiliyoruz.
uzaklık değil bence mesele.
konuşacak birşey bulamıyoruz diyorsun.
farklı düşünce yapılarınız, hayat tarzlarınız olabilir mi?
ya da paylaşmayı mı sevmiyorsunuz?
bence sen yeni aşklara yelken aç daha gençsin güzelsin elini sallasan ellisi zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?