• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgili

Zaten söylüyor evlenincede böyle olacak diye, ama o zaman en azından aynı evde olucaz akşam görücem diyorum, işin garibi o ilgili olduğunu benim haksızlık yaptığımı söylüyor, ben mi haksızlık yapıyorum gerçekten, insan sevgilisine 3-4 saatte bir de olsa yazmaz mı?
Bence siz abartiyorsunuz adam sabah öğle aksam sizle gorusuyormus zaten isleri de yogunmus.dort saatte bir arasın istiyorsunuz gunde 6 defa falan araması gerek.

Bana kalırsa erkek arkadaşınız size karşı sevgi besliyor, hoşlantı vs aşka dair kıpırtılar yok. Sizi mantığıyla beğeniyor ve evlenilecek biri olarak görüyor. Bu yüzden gün içerisinde sıkça konuşmadan rahatlıkla durabiliyor. Yoğun bir işinin olması tabiki geçerli bir bahane, fakat dediğim gibi bahane erkekler istediğinde tuvalette dahi mesaj yazabilme kabiliyetine sahipler. Bu kötü birşey mi bence hayır, sevgi aşktan daha kalıcı bir bağdır. Burada önemli olan sizin nitelikli ve güvenilir bir eş mi yoksa çok ilgili, aşık bir eş mi istediğiniz. Tabi önce çevrenin baskısı olmadan da bir eşinizin olmasını ister miydiniz buna karar vermelisiniz.

O kadar güzel bir tespit yapmışsınız ki, kesinlikle doğru, seviyor, beğeniyor evlenmek istiyor ama aşık değil. Yine de insan hoşlandığı insanla zaman geçirmek istemez mi bana ilginç geliyor bu durum. Kendisi ile bir kez daha konuştum bu durumu benim haksızlık yaptığımı ilgili olduğunu söyledi, hastayım dedim nasılsın demedin diyorum yine bahaneler. Ben hem nitelikli hem güvenilir hem de aşık bir eş istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum. Bugün ayrılalım dedim annem kıyameti kopardı bu kadar düzgün bir çocuğu bu zamanda nereden bulacaksın diye, daha önceki erkek arkadaşım çok ilgiliydi tüm aile çok severdi ama aldattı, o yüzden annem güvenilir olmasına çok önem veriyor bende tabi ki ama bu kadar ilgisiz olmasınada dayanamıyorum. Çevrenin baskısı olmadan bir eş isteme olayı tamamen muamma, tabi ki istiyorum ama böyle bir eş değil ama sanırım benim istediğim gibi bir eşte bulmak imkansız, herkesin söylediği biz çok istediğimizle mi evlendik, bir yuvan olsun, yaşın geçiyor, yalnızlık zor, bu kadar baskı oluncada acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyorum değil.

Trafik çok komik bir bahane. Ben izmirde yaşıyorum sevgilim istanbulda. Daha İlk tanıştığımız gün istanbuldan izmire geldi ve ondan sonraki zamanlarda da. Ve bu beni evlilik için çok etkilemişti. Bu kadar uzaklıktan bile ben gittim o geldi ayda iki bile görüştüğümüz oldu. Bunlar bahane değil.

Yaşım geçti hissini düşünebiliyorum. Ama inan ki geçmedi. Şimdi yaşım geçti dersin ilerde evlenir bir illallah edersin bakmışsın yılların geçmiş. İlgisizlik en büyük problem şimdiden böyleyse bu iş olmaz kendini ona endeksleme öyle söyliyim sana.

Tanıştığımız dönem benim sorunlu bir ilişkim vardı, aldatıldım ayrıldım, bana çok destek oldu o dönemler, ben hep eski sevgilimi anlatıyordum sabırla dinliyordu, hep yanımda oldu, sonra ben üzgünüm diye izmire geldi gelme dememe rağmen, ben iş için 5 günlüğüne antalyaya gitmiştim kavga edince ilk uçağa atladı geldi, sitanbula gelince görüşürüz demedi, ne bileyim o kadar çok fedakarlık yaptı ki aslında benim için bu yaptıklarını anlayamıyorum. bir sorun mu var sen böyle değildin diyorum, hayır yok işler yoğun diyor.

Benim kocam flört dönemindeyken sesim telefonda birazcık titredi diye kalkıp 30 km yol gelmişti beni pencereden iki dakika görmek için. Şimdi salondan kalkıp mutfağa gelmeye erinir çoğu zaman:) Yani çok ilgili olanın bile evliyken ilgisi azalabiliyor. Sizinki kadar ilgisiz olanı nasıl olur siz düşünün. Evliyken sorumluluk çok, zaman az. Bir de çocuk işin içine girince birbirinize ayıracağınız zaman iyice azalacak. Şimdiden böyleyse evlenince hiç ilgilenmez. Göze alıyorsanız devam edin.

Benimde öyle bir sevgilim vardı, her hafta sonu benim için şehir dışından gelir hiç uyumadan işe dönerdi, dünyada en çok beni seviyordu sorsan, bir kere ayrılacak oldum günlerce ağladı, benle evlenebilmek için yapmadığı şey kalmadı, ailemle tanıştırdım herkes çok sevdi, sonra beni aldattı. ailem şimdi hep onu sürüyor önüme, o çok ilgiliydi hepsi yalan çıktı, bu az ilgi gösteriyor ama en azından gerçek diye. bende ne yapacağımı şaşırdım, bu ilgi bana yetmiyor, çok üzülüyorum ama ailem haklı mı demektende kendimi alamıyorum.

ilgilendiği başka birşeyler yada birileri vardır, bu kadar net..

sevgiliyken deli gibi ilgili olanlar bile evlenince ilgisizleşiyor. bunun evli halini düşünemedim. ayrıca yaşın 29 olsa nee 39 olsa nee. evliliğe yaş olarak değil de aşk, sevgi, bağlılık, mutluluk ve uyum olarak bakın ki ilerde mutsuz evlerde mutsuz çocuklar yetişmesin. iyi düşünün derim.

ilgilendigi başka biri var bence ki anladığım kadarı ile Yen'i daha ilişkiniz en güzel zamanlarda ilgisiz olması tuhaf insan merak eder özler sürekli konuşmak ister bunlar güzel duygular sonradan olcak şeyler değil

Sen iste hemen evleniriz,diyen adama uyuz olurum ben.
O niye istemiyor.
Evlenmeyi isteyen adam bul.Uyumu da yakalayınca hayat daha çekilir oluyor.
o istiyor da biz eylülde tanıştık kasımda evlenelim dedi, banada çok erken geldi, o yüzden biraz birbirimizi tanıyalım dedim, o da sen ne zaman istersen o zaman evlenelim o zaman dedi.

ilgilendigi başka biri var bence ki anladığım kadarı ile Yen'i daha ilişkiniz en güzel zamanlarda ilgisiz olması tuhaf insan merak eder özler sürekli konuşmak ister bunlar güzel duygular sonradan olcak şeyler değil
Bence de tuhaf, soruyorum yok diyor, ben senle çok ilgilenirim diyor ama anlatıyorum bak böyle böyle yapıyorsun diye hep bir cevap, ilgilendiği biri olsa bana söyleyemeyecek bir insanda değil ki. karakterini geçtim, maddi durumu çok iyi, sırf o yüzden bile eminim bir sürü kız etrafındadır ama öyle biri değil, ciddi düşünmediği insana zamanını harcamaz, zaman onun için en kıymetli şey, bana bile çok harcamıyor zaten.

Valla canım ilgisiz sevgili diye bir şey yoktur. İlgisizse sevgili değildir zaten.
Sevgilim var ama kendimi çok yalnız hissediyorum, bunu onunla sürekli paylaşıyorum, en azından sabah bir günaydın gecede iyi geceler yaz o rutinin olsun diyorum ama ona bile alıştıramadım, böyle oluncada eski sevgilimi değil belki ama ilgisini özlüyorum :(

Sevgilim var ama kendimi çok yalnız hissediyorum, bunu onunla sürekli paylaşıyorum, en azından sabah bir günaydın gecede iyi geceler yaz o rutinin olsun diyorum ama ona bile alıştıramadım, böyle oluncada eski sevgilimi değil belki ama ilgisini özlüyorum :KK43:
Tamam

Sevgilim var ama kendimi çok yalnız hissediyorum, bunu onunla sürekli paylaşıyorum, en azından sabah bir günaydın gecede iyi geceler yaz o rutinin olsun diyorum ama ona bile alıştıramadım, böyle oluncada eski sevgilimi değil belki ama ilgisini özlüyorum :KK43:
Eskiyi vs bırak,aklını bulandırma.
Bu adamla heyecansız ,sürprizsiz bir hayatın olacak.
Üzülmezsin belki ama sevinemezsin de,donuk bu adam.
Renksiz bir hayat,cıkkss.Ha sen seversin o ayrı ,hayat senin.
Yenilere yelken açmak için beklemezdim sanırım.
Ruhumu köreltmem ben olsam.

o istiyor da biz eylülde tanıştık kasımda evlenelim dedi, banada çok erken geldi, o yüzden biraz birbirimizi tanıyalım dedim, o da sen ne zaman istersen o zaman evlenelim o zaman dedi.
Ya ben bu erkeklerin bu boş laflarını anlamıyorum evlenelim dicegine gelir teklifini eder İnan bana o kadar çok gördüm ki çevremden bu tipleri sinir oluyorum

Bence de tuhaf, soruyorum yok diyor, ben senle çok ilgilenirim diyor ama anlatıyorum bak böyle böyle yapıyorsun diye hep bir cevap, ilgilendiği biri olsa bana söyleyemeyecek bir insanda değil ki. karakterini geçtim, maddi durumu çok iyi, sırf o yüzden bile eminim bir sürü kız etrafındadır ama öyle biri değil, ciddi düşünmediği insana zamanını harcamaz, zaman onun için en kıymetli şey, bana bile çok harcamıyor zaten.
Sen çok iyisin .ama ilgisizsin dediğinde bile kendini düzeltip bişey yapmıyorsa ben bu sevgiden şüphe ederim niye mi seven insanda kaybetme korkusu olur sen bunu dile getirdiğinde oturup bi düşünmesi lazım ben ilgilenemiyorum ya başkası ilgilendiğinde ona giderse diye bişey yapmıyorsa geçmiş olsun haline

Günde 3 o arıyor siz de 3 arasaniz olur 6 :)
Haftaiçi yoğun calisiliyorsa haftasonu görüşmek de normal..
Başka bi sıkıntı yoksa tablo kötü değil bana göre..
Saat başı arayip napiyosun nerdesin demek de büyük aşk değil ki illa..
İstanbul içi uzak oturmak sehirdisina gidip gelmekten zordur bazen.. biriniz Gebze biriniz Beylikdüzü ise :)
Bu kadar karamsar bakmayın güzelce oturun konuşun bu konuyu derim..

Günde 3 o arıyor siz de 3 arasaniz olur 6 :)
Haftaiçi yoğun calisiliyorsa haftasonu görüşmek de normal..
Başka bi sıkıntı yoksa tablo kötü değil bana göre..
Saat başı arayip napiyosun nerdesin demek de büyük aşk değil ki illa..
İstanbul içi uzak oturmak sehirdisina gidip gelmekten zordur bazen.. biriniz Gebze biriniz Beylikdüzü ise :)
Bu kadar karamsar bakmayın güzelce oturun konuşun bu konuyu derim..

Birimiz gebze birimiz bahçelievler, baya uzak evet kabul ediyorum ama ben sürekli görüşelim demiyorum, arada mesaj at diyorum, evet belki çözülür ama ben ilgiyi seviyorum sanırım, ilgisiz bir evliliğe katlanabilir miyim, ya da katlanmam gerekir mi onu bulmaya çalışıyorum

Back
X