• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgili

Yok ailesini tanıyorum, başı bağlı değil de niye bu kadar ilgisiz anlamıyorum, sorduğum zaman çok çalışıyorum diyor bahane olarak, ticaretle uğraşıyor, 20 çalışanı var, hepsi ile uğraşmak kolay mı diyor ama insan gün içerisinde iki dakikada mı zaman bulamaz, bana bahane gibi geliyor.
Bizim hayatımız da çok yoğun ama en kötü birkaç saatte bir haberleşiriz. Annemle babam aşırı yoğun insanlar mesela onların hiç duracak vakti yok ama görüyorum, mesajlaşır araşırlar gün içinde, senin ilişkiden çok daha fazla üstelik. Bence karakteri bu sevgilinin. En iyisi sen karar ver böyle biriyle evlilik nasıl olur? En önemli noktada uyuşmuyorsunuz. İşin ucunda mutsuz olacaksın hep.

Birazcık kuruntu yapmış olabilir misiniz acaba?
Sabah yazıyor gün içerisinde arıyor aksam yatarken arıyor, 1 kere de akşam üzeri iş çıkışı siz arayın naptın nasıl geçti etti, bitti gitti. Saat başı ne konuşucaksınız ki ? Bu sefer de çok konuşuyoruz diye bırbırınızden sıkılacaksınız.
Geçen yıl benımkının işleri çok yoğun değildi çok rahattı benı gunde 30 kere aradı,yarım saatte bır yazardı bana ılgılenmıyosun benımle derdı.Şimdi iş değiştirdi aynı dediğiniz gibi bir sabah bir öğlen birde aksam konusuyoruz ve gün bitiyor.Çunku gerçekten çok yoruluyor.

Eğer sevgisine güvenip,sizi aldatmayacağına inanıyorsanız burdaki ayrıl bitsin gitsin laflarıyla kendınızı doldurmayın lütfen.Aynı evde yaşamayan insanların sureklı konusacak ne gıbı konuları olabılır kı zaten.

Merhaba Arkadaşlar,

Dertten ziyade size bir şey danışmak istiyorum, akıl akıldan üstündür, yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Benim bir sevgilim var, aslında çok iyi biri, işi gücü çok düzgün, ahlakı da çok güzel, niyeti de ciddi sen iste hemen evlenelim diyor fakat inanılmaz ilgisiz. Günde bir sabah yazar bir de uyurken, bir de gün içerisinde arar, ben bir insan bu kadar ilgisiz olamaz hayatında biri mi var falan diye düşündüm ama telefonu görüştüğümüz zamanlar hep ortada, olmadığını biliyorum. Bende ilgiyi çok seven biriyim ama bu duruma zorda olsa alıştım, bir de yaşım 29, artık evlenmek istiyorum birazda ondan sabrediyorum. Bugün hastaydım, hastayım dedim, yine aynısını yaptı hiç ilgilenmedi, en azından hastayım dediğimde biraz daha ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum, sabredeyim diyorumda nereye kadar, sevgilim var mı yok mu belli değil, ikimizde istanbuldayız evlerimiz uzak diye maksimum hafta bir görüşüyoruz, trafiği sevmiyorum diyor ama bana çok komik geliyor, insan sevince trafik mi dinler. Sizce sabretmeye devam mı etmeliyim, yoksa ayrılmalı mıyım, kafam çok karışık, çok mutsuzum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
yanlıs anlamayın ama adam size değer vermıyor
insan sevınce trafık dınlemez evet
benım esım ıst dan bursaya gelır gece 2 de ista gerı donup sabah işe gelırdı
sevgılınızın sevgılısı, nişanlısı hatta karısı bıle olabılır

seven erkek boyle olmaz
hele kı sevgılılık donemınde asla boyle olmaz

Merhaba Arkadaşlar,

Dertten ziyade size bir şey danışmak istiyorum, akıl akıldan üstündür, yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Benim bir sevgilim var, aslında çok iyi biri, işi gücü çok düzgün, ahlakı da çok güzel, niyeti de ciddi sen iste hemen evlenelim diyor fakat inanılmaz ilgisiz. Günde bir sabah yazar bir de uyurken, bir de gün içerisinde arar, ben bir insan bu kadar ilgisiz olamaz hayatında biri mi var falan diye düşündüm ama telefonu görüştüğümüz zamanlar hep ortada, olmadığını biliyorum. Bende ilgiyi çok seven biriyim ama bu duruma zorda olsa alıştım, bir de yaşım 29, artık evlenmek istiyorum birazda ondan sabrediyorum. Bugün hastaydım, hastayım dedim, yine aynısını yaptı hiç ilgilenmedi, en azından hastayım dediğimde biraz daha ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum, sabredeyim diyorumda nereye kadar, sevgilim var mı yok mu belli değil, ikimizde istanbuldayız evlerimiz uzak diye maksimum hafta bir görüşüyoruz, trafiği sevmiyorum diyor ama bana çok komik geliyor, insan sevince trafik mi dinler. Sizce sabretmeye devam mı etmeliyim, yoksa ayrılmalı mıyım, kafam çok karışık, çok mutsuzum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
yanlıs anlamayın ama adam size değer vermıyor
insan sevınce trafık dınlemez evet
benım esım ıst dan bursaya gelır gece 2 de ista gerı donup sabah işe gelırdı
sevgılınızın sevgılısı, nişanlısı hatta karısı bıle olabılır

seven erkek boyle olmaz
hele kı sevgılılık donemınde asla boyle olmaz

Merhaba Arkadaşlar,

cnm benımde hayatımda boyle biri vardı hayatta katlanamadım. cok ılgısızdı senınki gibi. ayrıldım tabıkıde. sevgıılım olupda kendımı yalnız hısetmektense tek kalıp huzurlu olurum daha iyi. omur boyu boyle olucak bilmem farkındamısın. hamıle olsan yada allah korusun daha beter bisey olsa aynısını yapıcak. cunku senın iyi olup olmaman onun umrunda degil

O kadar güzel bir tespit yapmışsınız ki, kesinlikle doğru, seviyor, beğeniyor evlenmek istiyor ama aşık değil. Yine de insan hoşlandığı insanla zaman geçirmek istemez mi bana ilginç geliyor bu durum. Kendisi ile bir kez daha konuştum bu durumu benim haksızlık yaptığımı ilgili olduğunu söyledi, hastayım dedim nasılsın demedin diyorum yine bahaneler. Ben hem nitelikli hem güvenilir hem de aşık bir eş istiyorum ama sanırım çok şey istiyorum. Bugün ayrılalım dedim annem kıyameti kopardı bu kadar düzgün bir çocuğu bu zamanda nereden bulacaksın diye, daha önceki erkek arkadaşım çok ilgiliydi tüm aile çok severdi ama aldattı, o yüzden annem güvenilir olmasına çok önem veriyor bende tabi ki ama bu kadar ilgisiz olmasınada dayanamıyorum. Çevrenin baskısı olmadan bir eş isteme olayı tamamen muamma, tabi ki istiyorum ama böyle bir eş değil ama sanırım benim istediğim gibi bir eşte bulmak imkansız, herkesin söylediği biz çok istediğimizle mi evlendik, bir yuvan olsun, yaşın geçiyor, yalnızlık zor, bu kadar baskı oluncada acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünmüyorum değil.

Tanıştığımız dönem benim sorunlu bir ilişkim vardı, aldatıldım ayrıldım, bana çok destek oldu o dönemler, ben hep eski sevgilimi anlatıyordum sabırla dinliyordu, hep yanımda oldu, sonra ben üzgünüm diye izmire geldi gelme dememe rağmen, ben iş için 5 günlüğüne antalyaya gitmiştim kavga edince ilk uçağa atladı geldi, sitanbula gelince görüşürüz demedi, ne bileyim o kadar çok fedakarlık yaptı ki aslında benim için bu yaptıklarını anlayamıyorum. bir sorun mu var sen böyle değildin diyorum, hayır yok işler yoğun diyor.

İstediğiniz özellikler dış görünüşle ilgili olsaydı istediğiniz gibi birini bulma ihtimaliniz daha yüksek diyebilirdim ama istediğiniz tipte birini bulmak istediğiniz karakterde birini bulmaktan çok daha zor ne yazık ki. Artık herkesin yatırımını dış görünüşe yaptığı içini boşalttığı bir zamandayız. Ben şuan yeni üye olarak gözüksem de forumu vaktim oldukça takip eden biriyim. Açılan konulardan rast geldiğim ve gördüğüm kadarıyla bazı özelliklerin eksikliğinde genellikle şu tarz sonuçlar doğuyor;

Nitelikli + Güvenilir - Aşık olmayan bir erkek = Eşinin sevgisini hissedemeyen, ilgisizlikten şikayetçi olan bir eş.

Nitelikli + Aşık olan - Güvenilir olmayan bir erkek (tabi bu genelde evlendikten sonra anlaşılıyor) = Aldatılan veya şüphesiyle yaşayan, evlendiği halde hala sosyal medya, telefon vs karıştırma ihtiyacı duyan bir eş.

Aşık + Güvenilir - Niteliksiz bir erkek = Maddi yetersizlikten varsa çocuk isteğini erteleyen, bayan çalışmıyorsa ailelerin yanında yaşamak durumunda kalmaya kadar giden, eğer erkek sadece şanssız değil azimsizse bu durumun değişmeyeceğini ve diğer çevre faktörlerini mecburen kabullenen veya imkanı varsa ayrılmayı düşünen eş.

Tabi bunların sadece aşık, sadece güvenilir veya sadece nitelikli olan modelleri de var ki onlar daha vahim sonuçlar doğuruyor gördüğüm kadarıyla.

Bunlar kesin olacak diye birşey yok. Eş adayım ilgisiz diye evlenirsiniz ilerde size olan ilgisi artabilir. Niteliksiz diye evlenirsiniz artan sorumluluklarla azmedebilir, güvenilir dersiniz sizi aldatmaz ama çevresine ezim ezim ezdirebilir vs vs. evlilik çok farklı bir müessese tam olarak içine girmeden kimseyi tanıyamıyorsunuz fakat bunları tecrübe etmiş insanların ifadelerinden yararlanarak olabilecek olumsuz tabloların içerisinde ben illa olacak olsa hangisini daha çok idare edebilirimi sorgulayın istedim ben.

Başka bir bayanın yorumuna yazdığınız cevaba istinaden sevgiliniz hakkındaki fikrimi sorarsanız bence düşünceli biri, yaşça da büyük olduğunu düşündüm mümkün olduğunca aklıyla hareket ediyor bu yüzden düşünemediği yerlerde ilgisiz gözüküyor. Rahatsızlığınızda ekstra bir ilgi göstermemesinin rahatsızlığınızı kendi gözünde ciddi bir rahatsızlık olarak görmemesinden dolayı hala işine öncelik verebileceğini düşünmesinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Sevgilinizin bu tavrında haklı olduğunu söylemiyorum sadece sizin anlatımınızdan ilişkide olduğunuz kişinin karakteri hakkındaki fikirlerimle kendimi onun yerine koyduğumda sebep bu olabilir demek istiyorum.

Sevgiliniz daha büyük çaplı olaylarla ilgilenmeyi seviyor sanırım, daha ciddi meselelerle, daha büyük adımlar atmayı seviyor. Bu da daha derin olaylarda yanınızda bulabileceğiniz anlamına geliyor ki hayatta ufak çaplı hastalıklar ve gün içerisinde eksik iletişimden daha büyük sorunlar var ve olacaktır.

ayy aynı benim kocam yengeç burcu mu yoksa
düşünemiyolar anacım aramaları sormaları gerektiğini bilmiyorlar öğretmen lazım inceden

Evde misiniz siz genelde? Okuyor veya calisiyor musunuz? Bu konusmaniz bana o kadar da az gelmedi acikcasi ama sizin tatmin olmamaniz sorun tabii ki. Ne zamandir berabersiniz?

Merhaba Arkadaşlar,

işi düzgün ahlaklı ....olmak evlilik ve o evliliği yürütmek için yeterli olmuyor.Kafa yaılarının da uyşması lazım.Sevgiyi hissetmek lazım.29 yaşındayım evde kalırım diye de gereksiz sabır gösterme.

Evet bir de eklemek istedim arkadaş bahsetmiş. Bir insana işi düzgün ahlaklı diye tolerans gösterilmemeli. Bunlar zaten olması gereken şeyler çünkü. Aferin bekleyecek değil. Sen bi ilişkiden uzaklaş uzaktan dış bi gözle gözlemle gerçekten ne kadar olur bu iş bütün hayat boyu diye.

Ya onu hiç bilmiyorum, çok dindar bir çocuk, daha elimi bile tutmadı o derece uzağız o konuya yani. Ama insan sevgilisini görmek istemez mi, elini tutmak istemez mi, siz söyleyene kadar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey aslında ama geçse de evlenmeden bu nasıl anlanabilir ki zaten?
10 kere arar her boş anda mesaj atar olurda tribe girdiysem basar yanıma gelir ( yaklaşık 2 saatlik mesafe).. farklı şehirlerdeydik ama her haftasonu istisnasız beraberdik. Cuma akşamı,cumartesi tüm gün,pazar akşama kadar.. akşam evine dönüyordu. Aynı şehirde olsak eminim hergün görüşürdük. Cinsel çekimde yokmuş.. herkesin yaşam tarzı farklı ama yinede bi el falan tutmak ister ne bileyim..

Off ya böyle bir insanla evlenip ne yapacaksın en güzel yılların "beni aramadı, sormadı, doğum günümü hatirlamadi, yok sevdiğini söylemedi "falan derken zehrolup gidecek. Düşündükçe benim içim sıkıldı.

Şu konuya bak ders al bence

Oda kariyer, para,, dürüstlük , yakışıklılık var ama ilgi yok ne halde kadıncağız

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tim-evliligimden.844372/page-68#post-49375276

+ 1

Kesinlikle aynı konu geldi aklıma, hatta linki verip "geleceğinize şöyle bir göz atabilirsiniz" diyecektim ki siz benden önce davranmışsınız :)

Eşinden ilgi göremedikten sonra evlenmenin ne anlamı var. Sadece üreme misyonunu yerine getirmek midir o imzanın sebebi.

Acikcasi bütün gun gorusemediginiz zamanlar elbette olacaktir ama görüştüğünüz saatler icerisinde ilgisini yeterince göstermediği icin sikayetcisiniz bence.doyurmuyor sevgisi ilgisi.

Bana nedense cinsel isteksizligi olabilecegi gibi geldi. Bunu evlenmeden anlayamazsiniz ama davranislari normal değil gercekten.

Evet bir de eklemek istedim arkadaş bahsetmiş. Bir insana işi düzgün ahlaklı diye tolerans gösterilmemeli. Bunlar zaten olması gereken şeyler çünkü. Aferin bekleyecek değil. Sen bi ilişkiden uzaklaş uzaktan dış bi gözle gözlemle gerçekten ne kadar olur bu iş bütün hayat boyu diye.

Bu zamanda gözü dışarıya kaymayacak ahlaklı erkek o kadar az ki, böyle olması gerekiyor belki ama bulması zor diye mcbur tolerans gösteriyoruz.

Bence siz abartiyorsunuz adam sabah öğle aksam sizle gorusuyormus zaten isleri de yogunmus.dort saatte bir arasın istiyorsunuz gunde 6 defa falan araması gerek.
Aramak değil belki ama aralarda mesaj atması gerekmez mi? Ben daha önce hiç böyle ilgisiz bir sevgili duymadım o yüzden emin olamıyorum, beni mi seviyor, yoksa tarzı mı bu. konuştuğum zaman benim tarzım bu diyor.

Birazcık kuruntu yapmış olabilir misiniz acaba?
Sabah yazıyor gün içerisinde arıyor aksam yatarken arıyor, 1 kere de akşam üzeri iş çıkışı siz arayın naptın nasıl geçti etti, bitti gitti. Saat başı ne konuşucaksınız ki ? Bu sefer de çok konuşuyoruz diye bırbırınızden sıkılacaksınız.
Geçen yıl benımkının işleri çok yoğun değildi çok rahattı benı gunde 30 kere aradı,yarım saatte bır yazardı bana ılgılenmıyosun benımle derdı.Şimdi iş değiştirdi aynı dediğiniz gibi bir sabah bir öğlen birde aksam konusuyoruz ve gün bitiyor.Çunku gerçekten çok yoruluyor.

Eğer sevgisine güvenip,sizi aldatmayacağına inanıyorsanız burdaki ayrıl bitsin gitsin laflarıyla kendınızı doldurmayın lütfen.Aynı evde yaşamayan insanların sureklı konusacak ne gıbı konuları olabılır kı zaten.

Bazen bende aynı sizin gibi düşünüyorum, sürekli ilgilenip gözü dışarda olmasındansa az ilgilensin güvenilir olsun ama ruhum ilgiye ihtiyaç duyuyor sanırım, bir yere kadar sabredebiliyorum ilgisizliğine. Ben konuşmasak bile aralarda mesaj atsın merak etsin istiyorum. Mesela işten çıkınca eve vardın mı diye mesaj atsın kaç saniyesini alacak ki, böyle söyleyince zaten eve gideceksin niye sorayım diyor.

Back
X