• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgili

sehnsuht

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
485
509
103
Merhaba Arkadaşlar,

Dertten ziyade size bir şey danışmak istiyorum, akıl akıldan üstündür, yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Benim bir sevgilim var, aslında çok iyi biri, işi gücü çok düzgün, ahlakı da çok güzel, niyeti de ciddi sen iste hemen evlenelim diyor fakat inanılmaz ilgisiz. Günde bir sabah yazar bir de uyurken, bir de gün içerisinde arar, ben bir insan bu kadar ilgisiz olamaz hayatında biri mi var falan diye düşündüm ama telefonu görüştüğümüz zamanlar hep ortada, olmadığını biliyorum. Bende ilgiyi çok seven biriyim ama bu duruma zorda olsa alıştım, bir de yaşım 29, artık evlenmek istiyorum birazda ondan sabrediyorum. Bugün hastaydım, hastayım dedim, yine aynısını yaptı hiç ilgilenmedi, en azından hastayım dediğimde biraz daha ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum, sabredeyim diyorumda nereye kadar, sevgilim var mı yok mu belli değil, ikimizde istanbuldayız evlerimiz uzak diye maksimum hafta bir görüşüyoruz, trafiği sevmiyorum diyor ama bana çok komik geliyor, insan sevince trafik mi dinler. Sizce sabretmeye devam mı etmeliyim, yoksa ayrılmalı mıyım, kafam çok karışık, çok mutsuzum, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,

Dertten ziyade size bir şey danışmak istiyorum, akıl akıldan üstündür, yanlış bir karar vermekten korkuyorum. Benim bir sevgilim var, aslında çok iyi biri, işi gücü çok düzgün, ahlakı da çok güzel, niyeti de ciddi sen iste hemen evlenelim diyor fakat inanılmaz ilgisiz. Günde bir sabah yazar bir de uyurken, bir de gün içerisinde arar, ben bir insan bu kadar ilgisiz olamaz hayatında biri mi var falan diye düşündüm ama telefonu görüştüğümüz zamanlar hep ortada, olmadığını biliyorum. Bende ilgiyi çok seven biriyim ama bu duruma zorda olsa alıştım, bir de yaşım 29, artık evlenmek istiyorum birazda ondan sabrediyorum. Bugün hastaydım, hastayım dedim, yine aynısını yaptı hiç ilgilenmedi, en azından hastayım dediğimde biraz daha ilgilenmesi gerekirdi diye düşünüyorum, sabredeyim diyorumda nereye kadar, sevgilim var mı yok mu belli değil, ikimizde istanbuldayız evlerimiz uzak diye maksimum hafta bir görüşüyoruz, trafiği sevmiyorum diyor ama bana çok komik geliyor, insan sevince trafik mi dinler. Sizce sabretmeye devam mı etmeliyim, yoksa ayrılmalı mıyım, kafam çok karışık, çok mutsuzum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu kadar ilgisiz olması ilginç bence de. Yarın evlenseniz de böyle olacak daha sevgiliyken böyleyse. Pişman olabilirsiniz ileride.

Ozel olacak ama cinsel yonden nasil istekli mi? Aynisi basimda vardi bulusmazdik dogru durust. Hemen evlenmeye kalkti benimle. Cok ahlakliydi serefsz. Niye ilgisizsin diyodum evlenince boyle olmicak diyodu daha beter oldu. Ve megerse cinsel isteksizlgi varmis. Bosandk.

Cok cok dikkat edin. Son zamanlarda bir suru boyle konu aciliyor. Erkekler arkalarini dönup yatiyor eslerni reddediyor.

Kkdan öğrendiğim kadarıyla adam başı bağlı olabilir. İste evlenelim de blöf olabilir. En olmadı karakteri bu diyeceksin, e böyle kütükle de evlenilir mi ki? Sevgililik bile yürümüyor baksana.
Yok ailesini tanıyorum, başı bağlı değil de niye bu kadar ilgisiz anlamıyorum, sorduğum zaman çok çalışıyorum diyor bahane olarak, ticaretle uğraşıyor, 20 çalışanı var, hepsi ile uğraşmak kolay mı diyor ama insan gün içerisinde iki dakikada mı zaman bulamaz, bana bahane gibi geliyor.

Bu kadar ilgisiz olması ilginç bence de. Yarın evlenseniz de böyle olacak daha sevgiliyken böyleyse. Pişman olabilirsiniz ileride.

Zaten söylüyor evlenincede böyle olacak diye, ama o zaman en azından aynı evde olucaz akşam görücem diyorum, işin garibi o ilgili olduğunu benim haksızlık yaptığımı söylüyor, ben mi haksızlık yapıyorum gerçekten, insan sevgilisine 3-4 saatte bir de olsa yazmaz mı?

Ozel olacak ama cinsel yonden nasil istekli mi? Aynisi basimda vardi bulusmazdik dogru durust. Hemen evlenmeye kalkti benimle. Cok ahlakliydi serefsz. Niye ilgisizsin diyodum evlenince boyle olmicak diyodu daha beter oldu. Ve megerse cinsel isteksizlgi varmis. Bosandk.

Cok cok dikkat edin. Son zamanlarda bir suru boyle konu aciliyor. Erkekler arkalarini dönup yatiyor eslerni reddediyor.

Ya onu hiç bilmiyorum, çok dindar bir çocuk, daha elimi bile tutmadı o derece uzağız o konuya yani. Ama insan sevgilisini görmek istemez mi, elini tutmak istemez mi, siz söyleyene kadar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey aslında ama geçse de evlenmeden bu nasıl anlanabilir ki zaten?

Ayrılın gitsin.İlgiyi seviyorsanız bir de bunun evliyken ilgisizliğini düşünsenize :KK51:

Aynısını bende kendime söylüyorum ama çevremde evlen artık diyor, tüm arkadaşlarımda evlendi, bundan önceki erkek arkadaşım olağanüstü biriydi, benim için yapmadığı şey yoktu, her hafta beni görmek için şehir dışından gelirdi, sorsanız bu çocuk benim için ölür derdim ama beni aldattı bırakıncada hemen başkasını buldu, buna güveniyorum, aklım onda kalmaz evlenirsek, o yüzden kararsız kalıyorum.

Bana kalırsa erkek arkadaşınız size karşı sevgi besliyor, hoşlantı vs aşka dair kıpırtılar yok. Sizi mantığıyla beğeniyor ve evlenilecek biri olarak görüyor. Bu yüzden gün içerisinde sıkça konuşmadan rahatlıkla durabiliyor. Yoğun bir işinin olması tabiki geçerli bir bahane, fakat dediğim gibi bahane erkekler istediğinde tuvalette dahi mesaj yazabilme kabiliyetine sahipler. Bu kötü birşey mi bence hayır, sevgi aşktan daha kalıcı bir bağdır. Burada önemli olan sizin nitelikli ve güvenilir bir eş mi yoksa çok ilgili, aşık bir eş mi istediğiniz. Tabi önce çevrenin baskısı olmadan da bir eşinizin olmasını ister miydiniz buna karar vermelisiniz.

Zaten söylüyor evlenincede böyle olacak diye, ama o zaman en azından aynı evde olucaz akşam görücem diyorum, işin garibi o ilgili olduğunu benim haksızlık yaptığımı söylüyor, ben mi haksızlık yapıyorum gerçekten, insan sevgilisine 3-4 saatte bir de olsa yazmaz mı?
Tabiki de yazar , merak eder , özler... Hiç öyle düşünmeyin, evlenince de kocam benimle hiç ilgilenmiyor diye konu açarsınız buraya. Birşeyler tek taraflı olunca olmuyor malesef. İnsan sıkılır, bıkar ilgisizlikten.

Trafik çok komik bir bahane. Ben izmirde yaşıyorum sevgilim istanbulda. Daha İlk tanıştığımız gün istanbuldan izmire geldi ve ondan sonraki zamanlarda da. Ve bu beni evlilik için çok etkilemişti. Bu kadar uzaklıktan bile ben gittim o geldi ayda iki bile görüştüğümüz oldu. Bunlar bahane değil.

Yaşım geçti hissini düşünebiliyorum. Ama inan ki geçmedi. Şimdi yaşım geçti dersin ilerde evlenir bir illallah edersin bakmışsın yılların geçmiş. İlgisizlik en büyük problem şimdiden böyleyse bu iş olmaz kendini ona endeksleme öyle söyliyim sana.

Benim kocam flört dönemindeyken sesim telefonda birazcık titredi diye kalkıp 30 km yol gelmişti beni pencereden iki dakika görmek için. Şimdi salondan kalkıp mutfağa gelmeye erinir çoğu zaman:) Yani çok ilgili olanın bile evliyken ilgisi azalabiliyor. Sizinki kadar ilgisiz olanı nasıl olur siz düşünün. Evliyken sorumluluk çok, zaman az. Bir de çocuk işin içine girince birbirinize ayıracağınız zaman iyice azalacak. Şimdiden böyleyse evlenince hiç ilgilenmez. Göze alıyorsanız devam edin.

BEN bu adamın evlenince halini hiç merak etmiyorum etkek evlendikten sonra ilgisizleşir belli oranda adamına göre değişim göstersede ama yalnız yaşamaya hazırsan ??? Düğünde keramet vardır evlenince belki değişir düşünceside yok değil hani bilemedim kii açık açık karşına alıp konuşmak en iyisi sanırım belki ilgisizliğinin farkında değildir bi silkelemek tozunu atmak gerekiyodur?

Ya onu hiç bilmiyorum, çok dindar bir çocuk, daha elimi bile tutmadı o derece uzağız o konuya yani. Ama insan sevgilisini görmek istemez mi, elini tutmak istemez mi, siz söyleyene kadar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey aslında ama geçse de evlenmeden bu nasıl anlanabilir ki zaten?

Yani şöyle söylim çevrem muhafazakar dolu ama konu kız mız olunca kendilerine hakim olamıyor illa ki el ele tutuşuyolar, Erkek bunlar nefisleri var ve ağır.Hani baya iradeli olması lazım. Peki size dokunmuyo da cinsellik filan konuşuyomusunz hiç? Cinsel şakalar vs? Yani ben de muhafazakar kişilerle görüştüm ama hiç açık açık konuşmasalar bile espriyle ima ediyolardı. Benim boşandığm şahıs dindar olmamasına rağmen yanına gelirsem elini tutarım günaha girerim diyodu. Bunun arkasına sığınmıştı. Evlendik namaza benle başlayan adam beni yatakta bırakıp teraviye gidiyodu kaçmak için. Evlilik boyunca kaçtı beni reddetti.

Evet evlenmeden de anlaşılmaz bu. Bazıları evlenmeden istekli rolü de yapabiliyor. Ama içinizde bu kadar şüphe varsa ve ilgisizliğinden bu kadar rahatsızsanız iyi düşünün derim.

Yani şöyle söylim çevrem muhafazakar dolu ama konu kız mız olunca kendilerine hakim olamıyor illa ki el ele tutuşuyolar, Erkek bunlar nefisleri var ve ağır.Hani baya iradeli olması lazım. Peki size dokunmuyo da cinsellik filan konuşuyomusunz hiç? Cinsel şakalar vs? Yani ben de muhafazakar kişilerle görüştüm ama hiç açık açık konuşmasalar bile espriyle ima ediyolardı. Benim boşandığm şahıs dindar olmamasına rağmen yanına gelirsem elini tutarım günaha girerim diyodu. Bunun arkasına sığınmıştı. Evlendik namaza benle başlayan adam beni yatakta bırakıp teraviye gidiyodu kaçmak için. Evlilik boyunca kaçtı beni reddetti.

Evet evlenmeden de anlaşılmaz bu. Bazıları evlenmeden istekli rolü de yapabiliyor. Ama içinizde bu kadar şüphe varsa ve ilgisizliğinden bu kadar rahatsızsanız iyi düşünün derim.

:KK57::KK57::KK57::KK57: neler okucaz daha. Evlilik resmen kumar ne çıkacağı belli değil şok oldum :KK57:

Merhaba Arkadaşlar,

Ne sabretmesi ya? Yasin 29 diye evlenmek istiyosun diye elalemin herifinin triplerini mi cekmek istiyosun? Evlenince de ilgilenmicek ki neyine sabrediyosun? Hasta olsan bi koltukta tek basina yatacaksinn iste. Gelecegi bu kadar mi gormuyosun!

Back
X