A
avrill
Ziyaretçi
- Konu Sahibi avrill
-
kızlar benim sevgilimle çıkmaya başlayalı 2 hafta oldu daha ilk günlerde çok iyiydik...hep aşkım derdi buluştuk herşey çok güzeldi ama sonra 2 gün sonrasında herşey değişti artık bana aşkım demiyor msn de hiçbirşey yazmıyor umrunda değilim ben yazarsamda arkadaşıymış gibi konuşuyor ona söyledim bu durumdan memnun olmadığımı sevmiyormusunda dedim seviyorum diyor ve hatta ayrılmakta istedim ama ben ayrılmak istemiyorum diyor...ama bende umrunda değilim buluşacaktık sonra işim var dedi erteledi ertelediği günde işim var gelemem dedi ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum nolur yardım edin :çok üzgünüm:
1 dk kızlar hemen ayrıl falan demek bana kalırsa yanlış(!) Bence sen bu durumu git sevgilinle yüzyüze konuş, al karşına gayet ciddi bir modda konuş "bak bir daha bu konuşmayı da yapmayacagım, benim sana karsı guvenimi sarsma sakın" dersin resti çekersin, hala devam ediyorsa buna ragmen işte o zaman yol verirsin canımcım !!
başkalarına sorduğumdada onun huyunun böyle olduğunu söylüyorlar eskiden 2 yıl boyunca çıktığı bi kız varmış onlada böyleymişler...ama tabi o kız sonra ayrılmış bendemi ayrılmalıyım acaba aslında haklısınız kızlar belkide 2 yıl sonra çok kötü olabiliriz ama beni seviyor ve benimde ayrılmak içime sinmiyor...ama böylede olmazki =(
konuştum birkaç gün önce ama huyum böyle dedi işte ama dediğiniz gibi bencede 2 haftada böyle olduysa daha sonra nasıl olur kim bilir...ama benden soğumuşta olabilir hatta bence öyle çünkü artık iyice umursamamaya başladı mesela dün en azından bakıyordu vs. ama bugün hiç umursamadı benim olduğum yerde bulunmadı bile onun ve benim ikimizinde yakın arkadaşı olan birine anlattım o konuşacaktı bugün ama ne olur bilmiyorum...:1no2:
sana şukadarını söyleyim benim yaşadığım şeyleri yaşıyorsun ben 1 sene önce birisyle tam ocak ayında tanıştım güven problemim olduğu için 1 ay çıkmadım kendini güvendirene kadar tam sevgililer günüdne çıkmaya başladık ve çok ilgisizdi ban hep eski sevgililerindne bahsederdi ben ise bir tek gözleri birtek gözleri beni yaktı ben mavi göz hastasıyım bırakırdım bağladım bırakamadım bir anda 8 kızla çıktığından bahsederdi bana eski ilişkilerinden anlayacan kaçan kovalanır taktiği sonra neyaptım düşünün şimdi bazıalrı bırakırım diyo ben dayanamam ama ben savaştım dedimki seni adam etmessem benima dım züleyha değil en azından 100 kere ayrılıp barışmışımdır uzak davranmışımdır çok sevdiğim halde hakretler etmişimdir hakaretler hat safhayı geçmiştir yeri geldiğinde ama sevdim ve katlanmalıydım ve yapmalıydım vur kaç yöntemini kullanmalıydım birtek gözleri yaktı beni beni bendne aldı onlar olmasaydı ilk ayrıldıktan sonra yüzüne dahi bakmazdım tam 8 ay sonra bana sırılsıklam kör kütük aşık oldu ve gözleri başka bir kızı görmüyor şuan ilişkimiz çok güzle ve ileriyi düşünüyoruz abielrimle ablalarımla tanıştırdım annesiyle kardeşleriyle tanıştım kızım sana tek kelime söylüyorum savaş pes etme ben savaştım azmin sonu zafer ama değer veriyosan gerçekten seviyosan savaş sevmiyosan siktir et gitsin beni tek gözleir yaktı birtek onlar onlar olmasa şuan bu safhada olmazdık emin ol inşallah ikiz çocuklarım olur ve gözleri onun gözlerine benzer okadar çok seviyorum yeri geliyor al senin olsun bunlar seni bana kazandırdı diyor ama ben onların onda anlam kazandığını söylüyorum neyse uzattım biraz savaş tatlım azmin sonu zafer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?