ilgisiz sevgiliyi alt etmenin yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur.sima
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 1 yıldır bırıyle beraber hatat nısanlıyım... çok şükür aramızda sevgı ılgı hıcbırzaman bıtmedı yanıı .. diyecegım şu kı ( sevgı ve saygı oldugu surecene kavga oluyo ne de tatsızlık .. o arayaı ıyı ayarlamalısın.. cok tavız vermıceksın basta zaten sonra o senın ustune düşüyo düşünce de ılgısızlık meydana gelmıyoo .. bide arkadaslar sizi bılmem ama ben sunu anladım .. sevdıgın ınsana gurur yapmıcaksın ve herzaman affedıcı olucaksın alttan alıcaksın ... herşeyi değil tabı kıı.. hatta nısanlıma en cok hangı huyumu sevıyosun dedıgım de .. alttan almanı bı erkek bı kadında bunu arar der !!! :)) çok uzatmıcamm tabı kı karısınızda kı ınsana gore degısıyoo ..

merhaba aynı problem bende de var ilgisiz davranmak kesinlikle etkili bir yöntem bunu deneyeceğim fakat eminim benim sevgilim hemen bu ilgisizliğimi sormaya başlıcak ve çok sıkıştırıcak beni ilgisizliğimin nedenini sölemem konusunda o zamanlar ne açıklama yapıp bu durumu geçiştirebilirim?

arkadaşlar ben 2buçuk aydır biriyle görüşüyorum bi akrabamız vasıtasıyla tanıştık yaş olarak benden büyük olgunluğada önem veriyorum sırf bu yüzden görüşmeyi kabul ettim ..neyse bikaçkere görüştük derken ben alıştım ısındım buna.ama adam okadar rahatki anlatamam bu zamana kadar ne sesini yükselttiğini duydum nede sinirlendiğini gördüm..bunlar çok iyi diyebilirsinz ama adamın sakinliği verem edecek cinsten ...bana karşıda ilgisiz, sevmediğini düşünüp bitirmek istedim ama seviyorum diyor anlam veremiyorum bir insan hem seviyorum diyipte hem de neden gün içinde aramaz..gün içinde 2den fazla armaz bazen hiç aramadığıda olur yanındayken sorun yok herşey iyi ama ne zaman beni eve bıraksa ayrılsak adam değişiyor.zaten canım cicim gibi kelimeler yok mesajlaşmıyoruz sadece aramalar onlarda kısıtlı olunca bunun sevgisinden emn olamıyorum..bu hareketlernn sebebini sorduğumda birbrmze bağlanmayalım diye böyle davranıyorum diyor ama haziranda istemeye gelmk istyen birinn bu düşüncesi çok saçma değil mi? artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı şaşırdım onun ilgisizliği karşısında ne yapmalıyım sizce çnkü çok yoruldum...

benim eşek sevgilim aramamak için kendini tutuyor, ilgisiz değil aslında ama ilgisiz gibi olmak için böyle yapıyor, benden bekliyor arayıp sormamı.böyle adama ne yapılır :))

Kızlar ben -o ilgisizleşirse ben de hemen aynısını yaparım- düşüncesine katılmıyorum açıkcası.İşe yaradığı da olabilir ama sanki günü kurtaran bir yönteme benziyor.Tabii biraz da erkeğine göre değişir.Ama ben hiç üstüne gitmem,sadece 1 adım atar beklerim.Sonrasında ise biraz soğuk,biraz takmamış gibi,biraz ona değer verdiğimi belli eder gibi,biraz da ben yalnız kalmam havasında ilgsini çekerim.
Bir de beni farklı bir yere koymasını istiyorsam sıkıcı olmamak zorundayım.Eğer beni, hayata bağlı,yaratıcı,farklı tanırsa ve en önemlisi önceliklerimi kendi yaşamım üzerine kurduğum halimle tanırsa beni kaybetmek istemeyeceğinden eminim

bence böyle dönemlerde onu sorgulayıp kendini üzmek yerine değişim sürecine girip kendini yenilemek en iyisi ona belli etmeden kendine güvendiğini göstermelisin

benim de böyle bi problemim var. hala çözebilmiş deilim. sevgilim ilgisiz ve eşek inadı var. yok yok katır inadı..

sabırlı olmak lazım. daha önceden alıştığı ilgiyi görememeye başladığında durum eşitlenecektir diye düşünüyuorum. ama bunun için özlemini sevgini söylemeyip yutmak gerekiyor. çok çok saçma ve gereksiz ama malesef durum bu.. ben peşimde köpek olsun da istemiyorum durum eşitlense yeter. gerçi nasıl sabredicem buluşma teklif etmemeye buluşmak istediğinde bahane bulmaya ben de bilmiyorum. özlerken çok zor çok

merhabalar ben de uzun süredir kadınlar kulübünü takip etmeme rağmen yeni üye oldum :) benim de bi sorunum var arkadaşlar 6 aydır biriyle birlikteyim kendisini 15 yıldır tanıyorum arkadaştık ama yeni açıldı ilk zamanlar herşey okadar güzeldi ki çiçekler almalar,5 dk görmek için kapıya gelmeler, saatlerce msjlaşmalar telefonda konuşmalar, sabah kalktığımda bir sürü seni seviorum msjları ve daha neler neler...şimdi ise günde en fazla iki kere arıyo ve kısa kesio.Haftada bi kere görüşüoruz hatta görüşmediğimiz haftalar bile oluo.Sonra da haberi olmadan bi yere gittiğimde bişey yaptığımda sinirlenio.En sonunda benimle ilgilenmiosun bile ben de oyüzden böle davranıorum dedim.Ne yapabilirim çok yoğun çalışıyorum anlayış göster dedi.Bundan önce iki ilişkim oldu hayatımda ve ikisi de aşırı ilgi gösteriyodu farklı nedenler yüzünden bitti.Bu yüzden çok etkileniyorum ilgisiz olmasından aklıma olmadık şeyler geliyo Şehir dışına arkadaşının yanına gitti ben de gitcektim aynı şehre arkadaşımda kalmaya hem de görüşelim die işim vardı iki gün sonra gittim ben yokken naptınız dedim sürekli gezdik çok yoruldum döncektim aslında bugün dedi okadar üzüldüm ki...akşam dışarı çıktık oturuyoruz telefonu çaldı ses var diye dışarı çıktı arkadaşı kızım nerdesin yaa iki gündür dışarı çıkaramadık sevgilim yok canım hiçbişey yapmak istemiyo dedi sürekli naptın sen bu çocuğa bukadar aşık dedi.Döndük yine aynı ilgisiz tavırlar.Geçen hafta kendisine biraz düşünmek istediğimi ilişkiden soğuduğumu söledim sonra konuşalım sabah erken kalkıcam yatıorum dedi ve okadar üzüldüm ki bi daha aramıcağıma söz verdim kendime.Ertesi gün hiçbişey olmamış gibi aşkımlı canımlı mesajlar atıyo soğuk cevaplar verdim.Çok yakın iki arkadaşı var ben de tanıyorum onlara sordum ne yapmaya çalışıyo die seni okadar çok seviyoki buluştuğumuzda tek konumuz sensin okadar aşık onun yapısı öyle belli etmez sevgisini ilk zamanlar nasıl öle süprizler yapıyodu biz de inanamıyoduk diyolar.O mu farklı davranıo arkadaşları mı dalga geçio anlamıyorum artık Bu sevgisini belli etmeme çabaları yüzünden soğuk davranmaya devam ettim dün buluşalım dedi buluştuk konuşmaya gerek yok seni seviyorumki birlikteyim seninle dedi yine bişey söyleyemedim.Bugün yine akşama kadar bi kere bile aramadı saat 8 olmuş naptın bugün diye mesaj atıyo napıcağımı bilmiyorum(

ilgisiz sevgiliyi alt edeyim derken şekilden şekile giriyoruz
sonra sonuç gene hüsran , ya böle kabullenmek yada bırakıp gitmek
çünkü adam yola gelmiyor

bence de kaçan kovalanır bizzat şahidim

arkadaşımız çok haklı eğer sende öyle kısasa kısas dersen ilişkide kopukluk başlar ve belli bi süreden sonda bitebilir.açıkca fikrini söyle ,hoşlanmadığını söyle böyle ilgsizliğinin.imalarda bulunman o şekilde davranmanın bi çözüm getireceğini düşünmüyorum.seven erkek kaçan kovalanır mantığına gitmez seven sever taktiğe gerek yoktur

çok güzel söylemişsin be canım ya

hepsini okudum özelden msj atıcaktım ama olmamış hakkım dolması lazım.işallh herşey düzelicek

gerçi bu konu hakkında bazen de diyorumki hani mevlananın bi sözü var anlamayana destan yazsanda ne fayda ,anlıycak insansa bi kelimenden bi bakışından anlar.yani böyle taktikle maktikle olucaksada hiç olmasın diyorum.çünkü içinden gelmeli.bi laf var isteksiz s...şten sakat çocuk doğarmış diye.çok kaba oldu affınıza sığınıyorum.

Ayni sorun benimde basimda vardi ilk degil sonda olmayacak. Ne oldugumuz bile belli degil dedirten cinsten. Kizdim kufur ettim alttan aldim yaramadi. Boyle tiplere ne yapsan bos. Kacmak neymis ya. Sen kac o kacsin nasil iliski bu. Kacmanin prim yapmayacagini anlasinlarda bir daha yapmasinlar. Tavsiyem birakmaniz cunku zaafiniz oldugu surece size her dedigini yaptiracaktir. Hem ondan hem kendinizden nefret edecek duruma geleceksiniz.

Son düzenleme:

valla şuan bende aynı durumdayım :) ne yapacağımı nasıl olacağnı kestiremiyorum ilgilenmiyorsa sende ilgilenme diyeceğm ama bu sefer daha mı kötü olur belirsiz belkide zamana bırakmak en iyisi olabilir diye düşünyorum

evet .. bazen kaçan kovalanır dedikleri olay bile hiçççç işe yaramıyor kiiiii

onların parası pulu varsa arabası altındaysa hiiiççç umurları olmuyor sen arayıp sormayı kesiyorsun onlar daha çok rahat ediyorlar işlerine geliyor daha çok beklentiye giriyoruz arıycak mı nersin diye sorcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…