canım yaşın daha çok küçük inan hepimiz o yollardan geçtik benimde vardı öyle pamuklara sarıp sarmayalım bir yerlere koyduğum meğer benim sevgimi arkadaş ortamlarında yerlere seriyormuş ama ben akıllı kızdım yani kendimi asla kullandırtmadım yanlış şeyler yapmadım dillere düşücek şekilde hiç bir şey yaşamadım o kadar çok seviyordumki haklı olduğum halde gidip özür dilerdim ya çocuk gibi ruh hastalığı şeklinde bir ilişkimiz vardı sürekli küserdik ıy iğrençti ya bide bizim aramızda çıkma sevgili bilmemne gibi şeylerde geçmedi hiç ama ben severdim işte o da beni severdi ne biliyim:)neyse işte bunun bi eski sevdiği kız mı ne vardı bi gün bana ben seni sevmiyorum eski kız arkdşımı seviyorum dedi ben de iyi koş git dedim ve offf ne gözyaşı döktümm 3 ay falan sonra noldu geçtiii:))böyleleri psikopat oluyolar kuyruk acısını unutamayıp geri dönüyolar beni hala arar arada aklına geldkçe gerizekalı hiç bir şekilde o gün seni sevmiyorum dediğinden beri konuşmadım yüzüne bakmadım keşke daha önceden yapsaydım diyorum ama aşk işte gözlern kör oluyor ama ben ilk günden beri biliyordum yürümüceğini boşa sevdiğimi ama seviyosun işte bi yere kadar yeterki gözlerini açmasını bil işişten geçmeden:)
meraba bayanlar bnmde size bi sorum varsevgilinizden kendinizi nasıl çekiyosunuz kacan kovalanır hesabı +nasıl meraklandırılır bu erkekler ustumuze dusurmenın yolları nelerdir yorumlarınızı beklıorum
bende buna katılıyorum.erkeklere çektiriceksin eğer seni seviyorsa zaten herşeyine katlanır seni kabullenir.ben arkadaşımı örnek göstereyim kız en pahalı şeyleri alır ve ona ödetir.en pahalı yerlerde yemek yemek ister vs hiç üşünmüyo bütçem öyle sarsılır böyle mahvoluruz , düşündüğü tek şey ben bunlara değerim benim için yapmıycakta kimin için yapıcak ama gelin kocasındaki ilgiyi görün kadını el üstünde tutuyo bir dediğini iki etmiyo vs o yüzden biraz sömürün arkadaşlar inanın iyi oluyo ( ben yapamıyorum ama yapabilen varsa yapsın )
bu foruma bayılıyorum çekenin halinden çeken anlar hesabı her kelimenizden birşeyler çıkarıyorum şahsım adına,bunun için en baştan teşekküretmeliyim tüm yorum yapan arkadaşlara..benimde sorunum tıpkı burdaki sorun gibi,ben direk sonuca geleyim arkadaşlar aslında bir arkadaş daha sormuş ama cevap gelmemiş,ya sevdiğimizi çok belli ettiysek,bunu söylediysek her fırsatta,ya hayatımızın merkezi olduğunun farkındaysa şu durumda ne yapmalı?hala kurtarılacak bir yeri varmıdır?kısasa kısas şu durumdada etkili olurmu peki?( balık burcu bir erkek bunuda söylmeliyim illallah ettim)
Evet çok güzel bir soru, ben de aynı durumdayım, yani baştan hata yaptıysak, şu zamana kadar hep biz kovalamışsak bu durumu nasıl tersine döndürüp rolleri değiştirebiliriz? İlgimizi bir kere aşırı belli etmişiz, hep biz kıskanmışız, biz aramışız biz üstüne düşmüşüz diyelim, bu arada söz konusu olan oldukça uzun bir ilişki... Bu durumda artık yapacak hiçbir şey yok mu?Böyle bir durum için taktikler var mı? Kısacası durumu tersine çevirmek istiyorum, artık kovalamaktan yorulduysak onuhn kovalamasını nasıl sağlarız?
Evet çok güzel bir soru, ben de aynı durumdayım, yani baştan hata yaptıysak, şu zamana kadar hep biz kovalamışsak bu durumu nasıl tersine döndürüp rolleri değiştirebiliriz? İlgimizi bir kere aşırı belli etmişiz, hep biz kıskanmışız, biz aramışız biz üstüne düşmüşüz diyelim, bu arada söz konusu olan oldukça uzun bir ilişki... Bu durumda artık yapacak hiçbir şey yok mu?Böyle bir durum için taktikler var mı? Kısacası durumu tersine çevirmek istiyorum, artık kovalamaktan yorulduysak onuhn kovalamasını nasıl sağlarız?
cevap vericek kimse yokmuuu koskoca forumda???:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?