- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi nur.sima
-
evet bayanlar. sizinle ilgilenmeyen bir erkek arkadaşınız oldugunu düşünün. ve bu durumda ne gibi şeyler yaparsınız onun aklını başına getirmek için :mymeka:
ilgilenmiyorsa o benim sevgilim olamaz gibi şeyler yazmazsanız sevinirim. sorum açık sanırım
bence herkes sevgisini gösteremez. Hele erkekler sevgisi göstermekte bazen çok zorlanıyorlarr, utanıyorlar.
sevgisini gösteremeyincede ilgisiz diyorsunuz. Bence bu çok yanlış !
eğer ilginizliğinden yani sevgisini gösterememekten şikayetciyseniz sevgilinizi karşına alıp konuşmak en mantıklısı bence
ben şahsen öyle yaptım:asigim:
Bence acik acik ondan ne bekledigini soyle anca oyle algiliyorlar erkekler...
Peki ilgisiz olan erkek arkadaşınız degilde eşinizse nasıl davranırdınız?
benım sorunumla aynı sey nerdeyseama cevap alabılıcegını pek sanmıyorum buradan cunku bende henuz alamadım ılgılı bır cevap ne yazıkkı :2:
inadına ilgi inadına alaka
niye.. çünkü adam senn ilginden kaçıyorsa sana ilgiszzse senn ilgiszliğinde ona tınmaz. haa düşünür 2 dk nie die ama zaten senlen ilgilenmiorsa ilgilenmiordr.aynı sey gb seni seviyrm dedgnde senden kacıyorsa ona kötü davranak elde edemzsn. oldugun gb içindne geldiği gb pazrlksz davrncksn.kendine zaman vercksn ben ilgili davrncam herseye ragmn ama su zaman kadr.eger düzelmzse ayrlcam die.
baktın senin ilgine cevap verior o da ilgilenior yada neden ilgilenemedgi hakkında sana açklmalara yapıor ...o zaman devam. ama yok hala ilgisz hala g*tü tavan yapmşsao zaman ugurlar olsun.
neden el çocugnn nazını kaprisni çekesnz ki neden vaktnizi boşa harcayasnzki.
ben böle düşünüyorum.
o bana ilgisz bende ilgisz davranıym die bişe yok. kısır döngü alır başnı gidr zaten sonu ayrlk. o seni 2 gün aramıor sen 4 gün aramıorsan o da 8 gün aramıcvk eeeeee ne oldu ayrldnz. en iyisi işte içinzden geldiği gb davranın . ilgili davranın. aklınıza gelnce mesajlar atın. yapın yani ne kaybdrsnz ki
duruma görede degerlendrmeye alın gitsn
dünyada kendinzde başka kıymtli kmse yok. dünyanızn merkezine koymayn kimseyi
erkek milletinin canı cehenneme!! olan oldu ve akşamüstü bitirdik..bosluktayım sankı bombosum sınırden mı yoksa sevgımdenmı gozlerım doluyor hıc bılmıyorum..ılgıye bogsanda mal oluyor bu erkekler aynen arkdasın dedıgıne katılıyorum deveyı dıken ınsanı s..en boyle bırsey gormedım ben belasınımı arıyorlar??gunu bırlık ılıskıleremı yakınlar adam gıbı sevmeye sevılmeye meyıllı neden degıller??1 yıllık bır ılıskımdı ve bıtmıs gıbıyım suan su saatten sonra kımseyle olamam olamıycakmısım gıbı hıssedıyorum cocukca belkı ama neden bu hısdeyım??( pısmanlıkmı var ıcımde bılmıyorum acaba salaga yatıp devam etmek ıcın zorlasamıydım,acmasamıydım bu ayrılık olayını şaşırdım kaldım ( tuhaf belkı ama şu saatten sonra ne yapabılırım arkadaslar bana ne onerırısınız en uçuk fıkre bıle hazırım ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?