Of ya benm sevglmde çok ilgisiz. Oturup konuşun demeyn kaç kere konuştm ama mesajla. 1buçk yıl oldu önceden üstüme titrerdi ama artık sevdiğini hissetmiyorum.hissettirmiyo..çok ağladım,çok üzüldm ama çağre olmadı..Bb falan demeye başladı..bende akışına bıraktım bişey demiyorum işte.. Çok değişti ama 1 aydır buluşamıyoruz benm yuzumden belki o yüzdendir:S Yardım edin lütfen ne yapmalıym?
inadına ilgi inadına alaka
niye.. çünkü adam senn ilginden kaçıyorsa sana ilgiszzse senn ilgiszliğinde ona tınmaz. haa düşünür 2 dk nie die ama zaten senlen ilgilenmiorsa ilgilenmiordr.aynı sey gb seni seviyrm dedgnde senden kacıyorsa ona kötü davranak elde edemzsn. oldugun gb içindne geldiği gb pazrlksz davrncksn.kendine zaman vercksn ben ilgili davrncam herseye ragmn ama su zaman kadr.eger düzelmzse ayrlcam die.
baktın senin ilgine cevap verior o da ilgilenior yada neden ilgilenemedgi hakkında sana açklmalara yapıor ...o zaman devam. ama yok hala ilgisz hala g*tü tavan yapmşsao zaman ugurlar olsun.
neden el çocugnn nazını kaprisni çekesnz ki neden vaktnizi boşa harcayasnzki.
ben böle düşünüyorum.
o bana ilgisz bende ilgisz davranıym die bişe yok. kısır döngü alır başnı gidr zaten sonu ayrlk. o seni 2 gün aramıor sen 4 gün aramıorsan o da 8 gün aramıcvk eeeeee ne oldu ayrldnz. en iyisi işte içinzden geldiği gb davranın . ilgili davranın. aklınıza gelnce mesajlar atın. yapın yani ne kaybdrsnz ki
duruma görede degerlendrmeye alın gitsndünyada kendinzde başka kıymtli kmse yok. dünyanızn merkezine koymayn kimseyi
evet özgecim dediğin gibi yaptım ve o kaybetti :):)
neden ilgi istemeyelim?
kediler köpeklerimiz bile bizden ilgi şefkat beklerken bizler insan olarak neden beklemeyelim?
küçük oyunlar erkeği kendine getirir diye düşünürüm herzaman..
sevgimizi sonsuz yaşayalım. ama onsuz yaşayabileceğimizide bilmeli..:enbuyukkk:
babannemin bir lafı vardı.. hiç unutmam.. bana ** kulağına küpe olsun kızım,erkeğe .......nın bir tarafını gösteriyorsan diğer tarafını göstermeyeceksin**derdi rahmetli...:1hug:
merhaba kızlar, benimde başımda ilgisiz bir sevgili var
4 aydır birlikteyiz. İlk zamanlar çok ilgiliydi..sürekli arayıp, mesaj atmadan en fazla 2 saat dayanabilirdi ama son 1 aydır telefon konuşmalarımız azaldı, mesajlaşmalarımız bile çok nadir oluyor. Sanki benim aşık olduğum erkek gitti yerine bir odun geldi
konuşmayıda denedim, bir sorun yok seni çok seviyorum demekten daha öteye geçmiyor.. Buna karşılık ben çok daha fazla ilgi gösterdim, ilgisizliğe ilgisizlikle karşılık veremiyorum elimde olmadan resmen peşinde koşuyorum
bugün kendime söz verdim o ilk adımı atmadan ben adım atmıcam diye ama kaybetmektende korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Şu an 5 gündür ayrıyız... İlgisizliği yüzünden resti çektim ve o günden beri hala küsüz, neredeyse 1 hafta oldu ve bir çabası yok düzeltmek için, görüşmüyoruz, aramak hiç istemiyorum, o da aramıyor, işin içinden çıkamıyorum, ne yapsam da dürtüp dikkatini çeksem? Sıkıldım bu durumdan ve onun hep benden adım beklemesinden... Sevgisinden eminim ama yapısı böyle, odun... Bu tarz küslüklerimizde ben hiçbir şey yapmadığımda eninde sonunda dank ediyor ve peşimden koşmaya başlıyor ama jetonu çok geç düşüyor, en az 2-3 hafta sürüyor ona dank etmesi ve ben bu kadar uzun süre beklemek istemiyorum. Bir de ben onu çok şımarttım, haklı bile olsam 2-3 günlük küslükten sonra benim arayıp özür dilememe çok alıştı, o yüzden şu an yine benden bekliyor... Aramız düzelsin istiyorum ama bu sefer onun çabası olsun istiyorum ve bu küslük durumu haftalarca devam etsin de istemiyorum ama... Ne yapsam bilemedim
Çeker konuşurum. Ki yaptım da. Ben senin askerlik arkadaşın, ya da otel sahibin miyim? dedim. Allahıma şükürler olsun gencim,güzelim yüzüne bakılmayacak bir tip değilim bunun sen de farkındasın. Hala bir çok insan değil çocuk yaptığıma evli olduğuma bile inanmıyor, şirkette mesai arkadaşlarım bile bana yine çok şıksın gibi iltifatlar ediyor, sen niye odun gibisin? Birşeyler mi bitti? Ne bileyim aşık değil misin bana? Mecburiyetten mi yürütüyoruz biz evliliğimizi diye sıraladım soruları. Neye uğradığını şaşırdı. Hakikaten bu kadar ilgisiz miyim ben sana karşı dedi.Evet dedim ya. Sorunu kendimde arıyorum günlerdir ama bende değişen hiçbir şey yok. İlişkimizin başından beri böyle kırk yıllık evliymişiz gibi olsaydın tamam diyeceğim.Ama değildin.Değişen sensin. Olabilir hayatında biri vardır, aklın birine kaymıştır yada benden sıkılmışsındır varsa böyle bir şey hemen şimdi söyle. Saçmalıyorsun ama seni ne kadar sevdiğimi bilmiyormuşsun gibi. Bilmek yetmiyor dedim. Her zaman yetmiyor. İnsan arada gururu okşansın istiyor, arada şımartılmak istiyor. Sen beni boşlarsan ben ne yapacağım? Birgün bu hareketlerin yüzünden ya benden senden soğursam!... Farkında olmadığını, işlerin,geçim derdinin çok üst üste geldiğini ama tabiki beni çok sevdiğini,benim de onu her koşulda anlayacağımı düşündüğü için çok üzerime düşmediğini ama dikkat edeceğini söyledi ve etti de allahtan. Şimdi, yani bu konuşmanın üzerinden az buz değil neredeyse iki sene geçti herşey yolunda. Yani, kenara çekilip düzelir diye beklemenin hiçbir mantığı yok bence. Otur açık açık anlat ne düşündüğünü,ne hissettiğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?