ilgisiz sevgiliyi alt etmenin yolları

• Konu Sahibi Konu Sahibi nur.sima
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuyu baştan sona okudum arkadaşlar.. ben de aynı dertten muzdaribim.. açıkcası yardımınıza desteğinize ihtiyacım var ne yapmam konusunda çünkü beynimi yedim artık düüşünmekten özetle anlatıcam erkek arkadaşımla 10 aydır çıkıyoruz. ve ciddi düşünüyodu ileriye yönelk...ayrı şehirlerdeydk ama sonunda bulundugum şehre geldi ve artık burda. 1ay oldu o buraya geleli fakat hiç bulusamadık (sadece daha önceden bi kere geldignde sayılı bir saatte görüşme imkanımız oldu)ben ondan bekledim teklifi aslında..görmek istediğini söylemişti ama iş yoğunlugumdan ve hesapta olmayan programlardan dolayı bi türlü kısmet olmadı diyim 1hafta önce msj attım. artk ben söyleyecektim hfta sonu görüselim diee bana başka bir numaradan cvp yazdı bende cebini aradım ordan konusalım die açmadı sonra bana yazdığı numaraya msj attım bu numarayımı kullanıyorsun artık aradım açmadın dedim o da bu numara dayımın..telefonu anneme bırakmak zorunda kaldım annem senin aradğını söyledi dedi..bnde bu lafı duyunca sinirlendm yalan söyledigini ve aldatıldıgımı hissettim ve hiçbir şey yazmadım sonra aradan bi iki gün gectikten sonra yoklamak icin msj attım cevap vermedi o aksam aradım kapalıydı ertesi gün gercekten merak ettigmden kendisini düşündüğümden msj attım onada yanıt gelmedi ve aradan bi hafta gecti şimdi. ne aradı ne sordu arayacak mı msj atacakmı diye düşünmekten beklemekten delircem die korkuyorum sizce bi umut ışığı varmı hala arar mı sizce? cidden psikolojim bozuldu halbuki inanmıstım buraya geldigiini söyleynce umutluydum... yani şimdi bitti mi noldu anlamadım bi anda:S

canım öncelikle içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum ve çokta üzüldüm.Dost acı söyler hesabı bilemiyorum ama bana pek umut vaad eden bir ilişkiymiş gibi gelmiyor.Buna çook yakın birşey yaşadım ve olmuyor yani kendini kandırmaktan başka birşey değil ve uzatmaları oynamaktan...Durduk yere ortada hiçbirşey olmadan böyle davranması dengesizliğinin ve sevgisinin azlığını gösterir bence ve bilemiyorum ama yüksek ihtimal balık burcu sevgilin keza benimkide balıktı ve bu tarz şeylere 2 kere maruz kaldım değişken bir tip olabilir..Ortada birşey yokken bunu yapması bana hemen kendi olayımı çağrıştırdı ve biz geçen hafta itibariyle ayrıldık..sen ne yaptın son durum nedir bilemiyorum ama inşallah bu yazdıklarım olmamıştır yanılmışımdır ve herşey düzene girmiştir canım..

destegin için cok teşekkür ederim:) dostlar gerçekcidir içinde bulundugum durumu ben sağlıklı olarak algılayamasamda bi tek anlayabilen siz olursunuz:) evet balık burcu her ne kadar burçlara yormak istemesemde sanırım dedigin gibi.bi değişiklik olmadı olmayacakta her şey ortada .. şuan sadece unutmak için dua ediorum ve sabrediyorum
ama ahımı aldı mı? aldı.. çünkü çocuk yaşta değiliz böyle adice hicbi açıklama bi sebep vs söylemeden ortada bırakmasını hazmedemiyorum bu da karaktersiz aciz zavallı bi insan oldugunu gösterir ki artık ben Allaha havale ettim..

Elinden geleni hatta daha fazlasını yaptığın halde sonuç değişmiyorsa bunun için çaba göstermiyorsa,evet bu onun nekadar karaktersiz olduğunu gösterir ve böyleleri masum canlar yakmak için sanki özel olarak çıkarlar iyilerin karşısına..Sen desende demesende senin ahın tutacaktır eminim,umut aşılayıp yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki taraftada ödeyemessin diye bir söz vardır,çok doğru bir söz..İçin rahat olsun böyle sessizce adice giden birgün mutlaka sessizce dönmek için senden medet diliycektir bu onun açık kapısıdır ilahi adalet bırakmaz,sen tam unuttuğun zaman işte!..Kaldıki balık burcu değişken hernekadar burçlara yormak onlarla ilerlemek istemesekte çıkan sonuçlar hayret verici,ki tahminim tuttu bak karakterinden anladım..Hepsi öyle değil belki ama eğer bedeviysen didik didik arar bulur seni öylesi :)Bende unutmak için çaba sarf edenlerdenim şuan,çok yıkıcı oldu benimkisi ama direniyorum bakalım artık zaman bastık kanayan yaraya..

Of ya benm sevglmde çok ilgisiz. Oturup konuşun demeyn kaç kere konuştm ama mesajla. 1buçk yıl oldu önceden üstüme titrerdi ama artık sevdiğini hissetmiyorum.hissettirmiyo..çok ağladım,çok üzüldm ama çağre olmadı..Bb falan demeye başladı..bende akışına bıraktım bişey demiyorum işte.. Çok değişti ama 1 aydır buluşamıyoruz benm yuzumden belki o yüzdendir:S Yardım edin lütfen ne yapmalıym?

Genelde konuşmak çözüm olmuyor, galiba kısasa kısas yapmak en kolay çözüm yolu. Yeni önerilerinizi bekliyorum kızlar, bence bu konuyu güncel tutmakta fayda var... Ne de olsa çoğumuzun ortak derdi ilgisiz eş/sevgili...

Son düzenleme:
ben de bu kısasa kısas yoluna başvurdum kızlar ve bir sefer etkili oldu .. şimdi onu bile yapmasaymışım diyorum değmezmiş.
ve bir şey daha varki, genelleme yapmak istemiyorum ama "sen çok iyisin X kişi seni daha mutlu eder ben böyleyim" diyen ya da bi anda seszce hayatınızdan cıkıveren kendilerini erkek sanan bozuntulara i n a n m a y ı n palavra hepsi arkadaşlar.

evet özgecim dediğin gibi yaptım ben ve o kaybetti :):)

Son düzenleme:

son lafa koptum yaa

bu mesajın üzerinden baya zaman geçmiş ama bunu yazan arkadaşın babaannesi alemmiş gerçekten

eskiler işi biliyormuş işte, bu eski toprakların sözlerini iyi dinlemek gerekir

Merhaba arkadaşlar, benimde artık ilgisiz diyebileceğim bir sevgilim var. 3 yıldır beraberiz ve 4. yıla gireceğiz inş.:) Evlenmeyi planlıyoruz önümüzdeki yıl kısmetse.. Bu yıllar içerisinde çıkmaya başladığımız ilk sene aileler arasında sözlendik onun işsiz kalması uzun bir müddet iş bulamaması aramızda bazı (incir çekirdeğini doldurmayan) tartışmalar yaşattı sonuç olarak sözleneli bir yıl olmuştu ve ailesi oğulları işsiz olduğu halde nişan istedi, benim ailemde tabi doğal olarak iş bulduktan sonra nişanın olmasının daha iyi olacağını düşündüklerini bildiğim için itiraz ettim ve sözü attım..... Sözü attıktan bir ay kadar sonra barıştık, hala o kadar iş görüşmelerine gitmesine rağmen iş bulamıyordu.... Sonunda iş konusunda kardeşi yardımda bulundu ve butik bir otelde çalışmaya başladı bana evlenince burada yaşayacağız diyince pek içime sinmedi ailemden ayrı kalmak bende olmaz gelemem oralara sana buralardan iş bakalım dedim, beni iknaya uğraştı ama ben ikna olmayınca bu şekilde ilişkiyi yürütemeyiz dedi ve ayrıldık... 3,5 ay ayrı kaldık öyle pişman olmuştum ki ona geri dönmek istedim o kabul etmedi sözü attın barıştık şimdide oralarda yaşayamam diye gene ayrıldın benden dedi ve kabul etmedi beni.. 3,5 ayın sonunda dayanamadım atladım otobüse hayatımda hiç gitmediğim o tatil beldesine gitti :)) Tabi bu beni görünce yelkenleri suya indirdi ve tekrar barıştık 5 ay oldu barışalı.
Çalıtığı yer uzak bir yerde olduğu için kerdeşiyle otelin çalışanlar için ayrılan odalarında kalıyorlar. Ayda bir kez izine geliyor İstanbula iki gününü dolu dolu beraber geçiriyoruz.... Benim sıkıntım çalıştığı zaman günde 1-2 kere telefonda konuşuyor olmamız, önceleri saatlerce telefonda konuşurduk ee tabi telefonda fazla konuşuncada, konuşacak bişey kalmazdı aramızda tartışma çıkardı... Şimdiyse neden fazla aramıyorsun dediğimde hayatım kolay mı sadece kardeşimle ben varız ofis işi değil ki bu motelin tüm bölümlerine biz bakıyoruz mutfak hariç diyor, hem eskiden devamlı telefonda konuşmaktan şikayetçiydin günde 1-2 kez konuşalım diyordun böylesi daha iyi değil mi? artık kavgada etmiyoruz diyor.. Bu arada eskiden beni depresyona sokan, kavgalarımızın asıl sebebi kıskançlık huyu ortadan kalkmış durumda, gene kıskanıyor ama dozunda eskisi gibi hastalık derecesinde değil...

Kafam öle dolu ki acaba yaşadığımız ayrılıklar benden soğumasını, ilgisinin azalmasını mı ? sağladı.... Yoksa tam tersi ayrılıklar ona büyük bir ders mi verdi ? Bana lütfen yarımcı olun...

benim sevgilim ilgisiz ve asker bu durumu kullanıyor gibime geliyor artık çok yoruldum defalarca dile getirdim hep bi bahane yoğunluk fırsatım olmuyo diyo sabretcek gücüm kalmadı artık en son triplendim ağır konuştum küstü resmen aramadı sonra ben aradım merak ettim doktora gidicektim sordum kızgınım sana o yüzden aramadım dedi en son kapattık konuyu ama hala aramadı artık ben inceldiği yerden kopsun diyorum dayanamıyorum

merhaba kızlar, benimde başımda ilgisiz bir sevgili var
4 aydır birlikteyiz. İlk zamanlar çok ilgiliydi..sürekli arayıp, mesaj atmadan en fazla 2 saat dayanabilirdi ama son 1 aydır telefon konuşmalarımız azaldı, mesajlaşmalarımız bile çok nadir oluyor. Sanki benim aşık olduğum erkek gitti yerine bir odun geldi
konuşmayıda denedim, bir sorun yok seni çok seviyorum demekten daha öteye geçmiyor.. Buna karşılık ben çok daha fazla ilgi gösterdim, ilgisizliğe ilgisizlikle karşılık veremiyorum elimde olmadan resmen peşinde koşuyorum
bugün kendime söz verdim o ilk adımı atmadan ben adım atmıcam diye ama kaybetmektende korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

4 aydır birliktesiniz zaten 4 ayın toplamı ilişkinin ilk zamanları kabul edilebilecek bir süre.
Hangi ara tükettiniz de bu noktaya vardı.
İlişkinize biraz nefes aldırın en iyisi boğmayın birbirinizi yada boğan taraf sensin sanırım biraz zaman ver

Kızlar benim durumuma da bir el atabilir misiniz? Önerilerinize çok ihtiyacım var, böyle elim kolum bağlı beklemek istemiyorum, bugün tam 1 hafta oldu...

Ben sabredemiyorum arıcam kendimi zor tutuyorum patlıcam ya ne olucaksa olsun onlar nasıl hicbisey yapmadan durabiliyo hayranım

Allah sabredenlerle beraberdir arkadaşlar ..SAKIN o hatayı yapma smsy

canım sağol çekip konuştum anlattım bende senin gibi. Sen şanslıymışsın seni anlamış benimki aynı değişmeyen değişmiyo erkenden uyudu yine ben yine yalnızım alıştım alışmak zorundayım kafaya takmıyomuyum takıyorum ama yapacak bi şey yok kendimi üzmekten başkao kadar ihtiyacım varki konuşmaya anlatmaya çok yalnızım kalbalıklar içinde yalnız

bende ona öyle davranirimki, varligindan, yasadigindan bile süphe eder. aaba öldümmü diye düsünür. kendine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…