- 25 Eylül 2014
- 20
- 4
- 3
- 33
- Konu Sahibi romantkMi Sncee
11 aylık evliyim eşim çok ilgisiz davranıyor ne yapmamı önerirsiniz :'( 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 aylık evliyim eşim çok ilgisiz davranıyor ne yapmamı önerirsiniz :'(![]()
Etkiye tepki aynı şekilde davran sen de biraz uzaklaş ki dikkatini çeksin.11 aylık evliyim eşim çok ilgisiz davranıyor ne yapmamı önerirsiniz :'(![]()
Uzaklaşsan bile farketmiolar canım ya dikkat bile etmiyo
Bence normal, biz kadınlar çok hassas oldugumuz için adamları da prens sanıyoruz haliyle, tatlım biraz da bizim elimizde herseyi onlardan beklemek hata, giyin süslen her gün ayrı bi tarz giy parfümlen yap makyajini yemegini, meyveyi soy beraber yiyin sen kendi ellerinle yedir hatta ona hic sorma bi film sec kapat isigi yat dizine eşinin izle, adamlar hep romantiik hep romantik ilgi manyağı olamazlar malesef dizilere filmlere aldanmamak lazım :) zamanla sizdeki bu davranışa sessiz kalmıycaktir. Kek felan yap faktin varsa yaş pasta kurabiye boylece hem kendini iyi hissedicek hem eşine de iyi gelecektir. Bide böyle dene derim ben yaptım ve sonuç harikaaa![]()
Ewet severek valla benim hatam ben çok yüz
hahah çok güzel ama bazı anlarda bunlar bile ters tepiyo ..Mesela perşembe akşamları istersem playboy dergisinden çıkmış gibi hazırlanayım ,seksilikte üstüme olmasın ama kurtlar vadisi var ise şayet benimkinin zerre ilgisini çekmez...Ya da bazı hanımların kocalarının maç ayinleri gibi
Hep kendinden vereceksin,kek yap,süslen püslen,güzel kok ,çekici ol,bakımlı ol ..Neden o evin içinde çizgili boxerla gezen adamdan ilgi görmek için hayat hiç adil değil
![]()