Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her erkek aynı değil zaten sürekli seviyorum deyip duran erkek de normal değil onlara göre eve gelmek bile sevgi göstergesi çok takmayın zaten önemli bi sorun olsa hissedersiniz
Her erkek aynı değil zaten sürekli seviyorum deyip duran erkek de normal değil onlara göre eve gelmek bile sevgi göstergesi çok takmayın zaten önemli bi sorun olsa hissedersiniz
Yani klasik evlilik formuna girmişsiniz her bayan yaşıyor sevgililik ilgisinden evlilik monotonluğuna düşünce bocalıyoruz bence o monotonluk da güzel sonuçta sevdiğiniz ve sizi seven adamla berabersiniz bazen yanınızda nefes alması bile yeter arada değişik ortamlar hazırlayın daha sonra keyifli güzel bir ortamda söyleyin bak sen de arada böyle romantik bi şey söylesen ben de mutlu olsam filan diye hani ne istediğinizi açık açık kavgayla deiilde aralara sıkıştırarak söyleyin bazen kapıp koyveriyorlar ya da ne yapacaklarını tam bilmiyorlar
Yani klasik evlilik formuna girmişsiniz her bayan yaşıyor sevgililik ilgisinden evlilik monotonluğuna düşünce bocalıyoruz bence o monotonluk da güzel sonuçta sevdiğiniz ve sizi seven adamla berabersiniz bazen yanınızda nefes alması bile yeter arada değişik ortamlar hazırlayın daha sonra keyifli güzel bir ortamda söyleyin bak sen de arada böyle romantik bi şey söylesen ben de mutlu olsam filan diye hani ne istediğinizi açık açık kavgayla deiilde aralara sıkıştırarak söyleyin bazen kapıp koyveriyorlar ya da ne yapacaklarını tam bilmiyorlar
bazen can ciğer oluyoruz gün içinde bile sürekli arıyo nerdesin kmlesin napıyosun falan diyo bazende hiiiç oralı olmuyo muhattap olmuyo pek bi yere cıkartmaz beni cok acaip kıskanctır normalde 3-4 gün ilgilenmez yatak odasına girince melek oluyo o zaman boğasım geliyo ister istemz
ya ben buna katılamicam. ablam halasının oğluyla evlendi. 30 senedir evliler MAŞALLAH nazar değmesin hala seviyorlar :) iş birbirini yıpratmamakta ve azcık sabır
bende buna katılmıyorum akraba bana kardeş gibi gelir ,kardeşimle nasıl evlenemezsem yakın akrabamla da evlenemem ..Hem sağlık açısından sakıncalı ,hem de toplumsal bi yara bence ...Bu konuda lütfen istisnaları anlatmayın halanın oğlu nedir yaaa ? kuzen ..çok saçma ..
bende buna katılmıyorum akraba bana kardeş gibi gelir ,kardeşimle nasıl evlenemezsem yakın akrabamla da evlenemem ..Hem sağlık açısından sakıncalı ,hem de toplumsal bi yara bence ...Bu konuda lütfen istisnaları anlatmayın halanın oğlu nedir yaaa ? kuzen ..çok saçma ..
Bende sizin gibi düşünüyorum. Kuzen kardeştir daha ötesi olamaz. Ama gelin görün ki annem ve babam hala dayı çocukları. Ama annemle konusurken neden diorum'e ben onu tanımıordumki dior. Annem sakaryada babamsa artvinde büyümüş. Birbirlerini ilk kez 18 yaşında görmüşler. E tabi eski zaman öyle telefondu facebooktu da yok. Yani hiçbir akrabalık bağı kurulmadan önce gönül bağı kurulmuş aralarında. Sonra da ne desem boş oluyor:-D
Baya da yakın aslında... aynı soyismi taşıyorsunuz üstelik evlenmeden öncede bu durumda. Hele soyun babadan yürüdüğü toplumumuza göre baya amcaoğluna eş sizinki...