İlgisizlik konusunda ne yapabilirim :(

dogruyu sölemek gerekirse asabi biriyimdir oda benim tam tersime gayet sakin melek gibi bi adamdır öle soğuk davranınca kendimi tutamıyorum laf söz diyorum ama huy işte engel olamıyorum kendime nasıl yakınlaşcaz ya

Uzaklaşsan bile farketmiolar canım ya dikkat bile etmiyo

Severek mi evlendiniz ? Hep mi böyleydi adam yoksa bebek resmi görüyorum Allah bağışlasın ondan sonra mı oldu ? Ya bi de profilinize baktım 23 yaşındaymışsınız ne kadar gençsiniz bu adamlar gencecik karılarının yanında neşeli ,ilgili olmuolar da nerde oluyolar acaba sinir oluyorum

Bence normal, biz kadınlar çok hassas oldugumuz için adamları da prens sanıyoruz haliyle, tatlım biraz da bizim elimizde herseyi onlardan beklemek hata, giyin süslen her gün ayrı bi tarz giy parfümlen yap makyajini yemegini, meyveyi soy beraber yiyin sen kendi ellerinle yedir hatta ona hic sorma bi film sec kapat isigi yat dizine eşinin izle, adamlar hep romantiik hep romantik ilgi manyağı olamazlar malesef dizilere filmlere aldanmamak lazım :) zamanla sizdeki bu davranışa sessiz kalmıycaktir. Kek felan yap faktin varsa yaş pasta kurabiye boylece hem kendini iyi hissedicek hem eşine de iyi gelecektir. Bide böyle dene derim ben yaptım ve sonuç harikaaa

hahah çok güzel ama bazı anlarda bunlar bile ters tepiyo ..Mesela perşembe akşamları istersem playboy dergisinden çıkmış gibi hazırlanayım ,seksilikte üstüme olmasın ama kurtlar vadisi var ise şayet benimkinin zerre ilgisini çekmez ...Ya da bazı hanımların kocalarının maç ayinleri gibi Hep kendinden vereceksin,kek yap,süslen püslen,güzel kok ,çekici ol,bakımlı ol ..Neden o evin içinde çizgili boxerla gezen adamdan ilgi görmek için hayat hiç adil değil

Hep sen demedim ki tatlım, erkek mantığı başka bi alem misali istemesini bilirsek bence başarı bizimdir. Dirdir yapmak yıpratmak yipranmak yerine benim tercihim saygı sevgi ilgi icerisinde bunu istemek , Umarım işe yarar. Sürekli birsey bekleyen aciz bi kadın gibi durmaktansa muzurca :) üstesinden gelelim derim .

ilgisini çekecek bir şeyler giy evde mesela , değişik yemekler yap sonra da sen ona soğuk davran emin ol dibinden ayrılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…