İlgisizlik konusunda ne yapabilirim :(

Etkiye tepki aynı şekilde davran sen de biraz uzaklaş ki dikkatini çeksin.
denedim onu bu seferde yanıma geldi benimle ilgilen biraz dedi sen benle ilgilenmiyosun ama dedm hicbisey demdi cocugumuz colugumuz yok o halde böyleysek cocugumuz olunca iyce kopcaz sanırım akraba evliliği bizimki severek oldu beni seviyomusun deyince bile seslenmiyo laf karıstırıyo

oooooo tabi canım niye sevmiyim falan ya da seni seviyorum deyince bende falan da mı demiyo Akraba evliliğine zatan yorum yapamayacağım bana ters bu işler Bir insan başka insan kalmamış gibi neden gider akrabasıyla hiç anlamam ..Herhalde kardeşçe seviyor sizi üzgünüm ...

benimle sadece cinselliğe gelince cok mutlu.. eminim benden baskası yok beni aldatmadı aldatmaz bosanmaya kalktım agladı yalvar yakar geri getrdi adliyeden ama nedn böyle onu cözemedm

kardesce sevdigini sanmıyorum benm için ailesini kaybetmeyi göze aldı konusmuyo zaten ailesyle beni istemediler diye sevmiyomusun beni dedm sevmemmi hiç sen bnm kader yoldasımsın dedi

biz öle degiliz :) dizide sevmez macta izlemez film izlemeyi cok sever sadece bide tarihle ilgili olayları dinlemeyi sever onun haricinde bana yanaşır öper koklar sdece gün içersinde cok ilgisiz

biz öle degiliz :) dizide sevmez macta izlemez film izlemeyi cok sever sadece bide tarihle ilgili olayları dinlemeyi sever onun haricinde bana yanaşır öper koklar sdece gün içersinde cok ilgisiz
Canım daha ne yapsın çocuk da yoksa sen hazırla romantik ortam işe yaramazsa sen mesafe koy gerçi bnmki kelin merhemi olsa hesabı ya

Anladığım kadarı ile yeni evlisin cicim ayları bitince birden boşlukta hissetmişin kendini erkekler böyle bir süre sonra monotonlaşıyorlar bence eşin seninle kendine göre ilgileniyor arada böyle romantik ortamların faydası olur ama çok takma kafana

Ayy canim ya daha ne olsun ya.Adam senin icin ailesiyle konusmuyo, sana bir doyayim ole cocugumuz olsun faln bence seni sevmeseydi bunlari demezdi de yapmazdi da.Hem bence surekli seni seviyorum canim cicim askim dese daralirim ben yahu.Arada bi desin tam desin.Takma kafana bunlari mutlu olmaya bak canim.

haklısınız oda aynısını söledi ilgileniyorum sen farkında degilsin dedi

ya ben buna katılamicam. ablam halasının oğluyla evlendi. 30 senedir evliler MAŞALLAH nazar değmesin hala seviyorlar :) iş birbirini yıpratmamakta ve azcık sabır

öyle mi dersiniz ? :) bilemedim ki bende 2 sene cok asırı ilgi görüpte birden bırakınca boşluga düştüm ondan böyle oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…