Şuan siz ilgisizlik içerisindeymissiniz gibi geldi bana. Eşinizin size ısrarcı olmaması bence de cok iyi ama sizin şimdiki sıkıntıniz benim anladığıma göre ilgisizlik küçük bebeğiniz var ve ondan aslında daha çok şefkatli bir ilgi bekliyorsunuz ama o bu ilgiyi ailesine gösteriyor gibi anlatmışsınız. Bana kalırsa madem eşiniz anlayışlı kibar birisi ona güzelce ona ihtiyacınız olduğunu anlatın ama ailesini kotuleyerek değil9 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var biri daha 1 yaşında iyi gittiğini düşündüğüm bir evlilikti aslında ama bu ara çok sık sorun yaşamaya başladık. En büyük problemimiz eşinin ailesine olan ilgisi. Bu ilgiyi bazen abartıyor bizim bir aile olduğumuzu unutuyor. Annesine ve kardeşine çok düşkün. Başlarda bu kadar rahatsız etmiyordu beni ama artik kavgalarimizin çoğu bundan. Çok anlayışlı kibar sabırlı biridir evine bağlıdır. Ben yeni yeni şunu farkettim bana dışarıda asla ihtiyaç duymuyor. Ben olmasamda bir yere gidecekse gidiyor. Ben gitmiyorum desem neden diye sormuyor mesela gelmek isteyen gelir minnet etmem diyor. Sadece evin içinde bana ihtiyaç duyması benim çok zoruma gidiyor. Mesela bugün bensiz düğüne gitti. Ben o olmayınca bir yere gitmek istemiyorum ya da ısrarla sende gel diyorum ama o öyle değil. Bir de ayrı yatma konusu var işine gelmedimi yatağa hiç gelmez. Günlerce başka yerde uyur. Şimdi yine aynıyız ben çok yoruldum.
Tavır yapıyor aslında aileside yapıyor ama hepsi arkamdan konuşuyor. Eşim beni önemsemiyor.Benim eşim ben gelmiyorum diye tavır yapıyor ailesi de öyle. Ben eşinizin tavrını bu konuda beğendim. Ne güzel işte, istediğin yere git istemediğin yere gitme. Tavır yapan koca da yok.
Yatağa gelmeme konusu sıkıntılı ama. Karşınıza alıp konuşun.
Yaptığımız her planda ailesinden birini mutlaka dahil ediyor. Bizimle zaman gecirmeyi bilmiyor. Geniş aile olarak çok bir aradalar bir yere gidince hepsi bir gidilir. Doğumgünü piknik hepsi kalabalık yapılır. Bu beni artık bıktırdı. Ama rahatsız değiller birtek ben böyle yapıyorum gitmiyorum diye bana tavır aliyorlarAilene gosterdigin ilgiyi bana göster demek direkt savunmaya geçmesine neden olur böyle olmaz Bunun yerine birbirinize iyi gelmenin birlikte zaman gecirmenin yolunu bulun.Bu tarz durumlarda açık açık konuşmak yada bana ailenden zaman kalmıyor gibi cümleler kurmak yapılacak en yanlış.
İhtiyaç derken insan düğüne cenazeye ne bileyim bekar gibi gider mi tek başına. Ya biz ayrı ayrı görüşüyoruz ailelerimizle o ayrı gidiyor kendi tarafina ben ayrı gidiyorum yani bu normal mi? Bana hiçbir şekilde ihtiyaç duymuyor demek ki. Şu da var beraber gittiğimiz de ben sadece çocuk bakıyorum o oturuyor sohbet ediyor saatlerce ben söylemeden kalkalım demiyor rahatsız olmuyorEsiniz neden her yerde size ihtiyac duysun ki? Siz ona "hayir gelmiyorum" dediginizde sizi her sefer ikna etmek zorunda mi? Bence kv ve kardesine gösterdigi ilgiyi daha cok kiskanmissiniz gibi geldi, cünkü esinizle istediginiz yakinligi/bagi kuramiyorsunuz. Bu ama her yere beraber gitmekle olmuyor. Gercek ihtiyaclarinizi esinizle paylasmaniz lazim. Sadece öyle sonuclar alirsiniz. Esiniz dediginiz kadar anlayisli bir insan sa sizi dinleyecektir
Rol çalıyolar bacım prensesler gibi davranıyolar bazen pek biAyyy küsen erkek hiç çekilmez. Yatağa gelmemek ne ya.
Öncesinde gel, gidelim, edelim dediginde, defaatle "hayır" diyip reddettiyseniz,Ben yeni yeni şunu farkettim bana dışarıda asla ihtiyaç duymuyor. Ben olmasamda bir yere gidecekse gidiyor. Ben gitmiyorum desem neden diye sormuyor mesela gelmek isteyen gelir minnet etmem diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?