- 27 Temmuz 2019
- 158
- 90
- 48
- 31
- Konu Sahibi Devotedmom
İlgisiz ve sevgisiz sizi manipüle eden birisine nasıl katlanabilirsiniz çocuklarım için bosanamiyorum. Hep kendimi kandırmışim. Katlanmak zorunda olan kendine yetebilen insanlar nasıl yapıyor bir yerde hep sevgiye muhtaç hissediyorum kendimi. Çabalamak için doktora da gittim hep kendimi suçladim ama olmuyor öfke nöbetleri geçiriyorum yine anlamıyor hep tavır hata kabul etmemek. Çocuklar boşanmaya engel mi. Doktor tavsiyesi üzerine yeniden denemek istedim çok kotu sonuçlanıyor. Büyük kızım zaten çok etkilendi bağırıyor sınırlı mutluluğunu istedim. Küçük kızım daha bebek. Her şeyi görmezden geleyim dedim olmuyor sevgisiz diğer türlüsünü çocuklar için düşünemiyorum.
İkinci çocuğumda anladım her şeyi aptalmisim doğum sonrası alt üst oldu her şey bende katlanamaz hale geldim. İyi şeyler yapmadı yoksaydi doğum yaptığım gün dahil. Konum var yine burada.
Gençliğimde çocuk büyüttüm yalnız sen doğuya git dönüşte iyi bir yer olur dedik. Bana sen ne yaptın ki dedi. Sorun bu değil kıymet bilmemesi ezmesi bir şekilde. Ve ben bunun üstüne adım attım tabiri caizse hiç hoş olmayacak şekilde yaklaştı hala bana. Bitmiş tükenmiş hissediyorum ve bu hep böyle gidecek. En azından onu yok sayıp sevgisiz nasıl yaşayabilirim ben mi bencilim.
Çocuklar da çok hasta oldu yine hastalik kapıda sanırım. İse başlamakla da hata yaptım.cok zor.
İkinci çocuğumda anladım her şeyi aptalmisim doğum sonrası alt üst oldu her şey bende katlanamaz hale geldim. İyi şeyler yapmadı yoksaydi doğum yaptığım gün dahil. Konum var yine burada.
Gençliğimde çocuk büyüttüm yalnız sen doğuya git dönüşte iyi bir yer olur dedik. Bana sen ne yaptın ki dedi. Sorun bu değil kıymet bilmemesi ezmesi bir şekilde. Ve ben bunun üstüne adım attım tabiri caizse hiç hoş olmayacak şekilde yaklaştı hala bana. Bitmiş tükenmiş hissediyorum ve bu hep böyle gidecek. En azından onu yok sayıp sevgisiz nasıl yaşayabilirim ben mi bencilim.
Çocuklar da çok hasta oldu yine hastalik kapıda sanırım. İse başlamakla da hata yaptım.cok zor.
Son düzenleme: