- Konu Sahibi uzgunmelek
Meraba arkadaşlar... Dertliyim ama yeni olan birşey değil. Aylardır sürüp duran birşey. 3-4 aydır sevgilimin ilgisizliği, heyecansızlığı beni kuruttu resmen. Önceleri güzelce konuşmayı denedim. Hiç işe yaramadı. Tekrar tekrar konuştum, olmadı. Hiçbirşeyi ben söylemeden düşünemiyor artık. En basit örnek.. "Beni günde bir defa olsun ara, ben çok mutlu olurum" diyorum mesela. Bir kız bunu sevgilisine söylemek zorunda kalır mı. Ben kalıyorum işte. 2 gün aramasa, aramadığı aklına gelmiyor bile. 1 haftadır görüşemedik. Şöyle bir içten "seni özledim" bile demedi. Ondan beklemeyeyim ben sıcak davranayım diyorum. Onun ruhsuzluğu karşısında, belli bir noktadan sonra yine patlıyorum. Mesela çok istediğim bir kitap vardı, ondan istedim, ondan bir hatıra olsun diye. 10 liralık bir kitap ya. Haftalardır almadı. Yanlış anlamayın, iyi bir işi var, parası var. Yani sebep parasızlık değil umursamazlık. Hadi kitap vs önemli değil. Ama hep ben çabalıyorum ilişkimizi düzeltmek için. Onda hiçbir gayret yok. Ve artık bu durumlar beni çok yordu. Uzun süreli ilişkilerin hepsi mi böyle... Ben mi abartıyorum... Sınav var haftasonu. Sınavdan sonra ayrılmayı bile düşünüyorum artık. Bu noktaya geldim.