• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik Yüzünden Ayrılmayı Düşünüyorum...

uzgunmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2011
48
0
36
Ankara
Meraba arkadaşlar... Dertliyim ama yeni olan birşey değil. Aylardır sürüp duran birşey. 3-4 aydır sevgilimin ilgisizliği, heyecansızlığı beni kuruttu resmen. Önceleri güzelce konuşmayı denedim. Hiç işe yaramadı. Tekrar tekrar konuştum, olmadı. Hiçbirşeyi ben söylemeden düşünemiyor artık. En basit örnek.. "Beni günde bir defa olsun ara, ben çok mutlu olurum" diyorum mesela. Bir kız bunu sevgilisine söylemek zorunda kalır mı. Ben kalıyorum işte. 2 gün aramasa, aramadığı aklına gelmiyor bile. 1 haftadır görüşemedik. Şöyle bir içten "seni özledim" bile demedi. Ondan beklemeyeyim ben sıcak davranayım diyorum. Onun ruhsuzluğu karşısında, belli bir noktadan sonra yine patlıyorum. Mesela çok istediğim bir kitap vardı, ondan istedim, ondan bir hatıra olsun diye. 10 liralık bir kitap ya. Haftalardır almadı. Yanlış anlamayın, iyi bir işi var, parası var. Yani sebep parasızlık değil umursamazlık. Hadi kitap vs önemli değil. Ama hep ben çabalıyorum ilişkimizi düzeltmek için. Onda hiçbir gayret yok. Ve artık bu durumlar beni çok yordu. Uzun süreli ilişkilerin hepsi mi böyle... Ben mi abartıyorum... Sınav var haftasonu. Sınavdan sonra ayrılmayı bile düşünüyorum artık. Bu noktaya geldim.

Benim ilişkimde böyle bir şey yaşadığım vakit, biraz zaman sonra anladım ki sevdiğim insan benden çoktan vazgeçmiş; ayrıldık tabi sonuç olarak.
Malesef ki erkekler direkt yüzümüze söylemek yerine geriye çekilip susmayı tercih ediyorlar sevdiklerine karşı ilgileri azalınca. Halbuki ayrılmak istiyorum deseler de karşıdaki insanı da sinir etmeseler.

Benim ilişkimde böyle bir şey yaşadığım vakit, biraz zaman sonra anladım ki sevdiğim insan benden çoktan vazgeçmiş; ayrıldık tabi sonuç olarak.
Malesef ki erkekler direkt yüzümüze söylemek yerine geriye çekilip susmayı tercih ediyorlar sevdiklerine karşı ilgileri azalınca. Halbuki ayrılmak istiyorum deseler de karşıdaki insanı da sinir etmeseler.

Katılıyorum Sana Canım..
Vazgeçmiş Diye Düşünüyorum Bende..
Ama Emin Olmadan Ayrılma, Pişman Olma..:34:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki senin ilgisizliğinden şikayet ettiğin insan en azından eşin degil benim eşimde aynen senin arkadaşın gibiydi hala öyle de biraz daha iyi tabi şimdi nişanlandığımız zamanlar mesajlaşalım konuşalım ilgilensin benle istiyodum ama o bi iyi geceler mesajı bile atmıyodu konuşalım birbirimizi tanımamız lazım diyodum ben telde konuşmayı sevmiyorum diyodu bide biz nişanlılık öncesi hiç görüşmemiştikhergün kavga ettim hergün agladım evlendik yine aynıydı bence ilgisizse şimdiden sonradan degişmiyolar yani mevcut durum seni rahatsız ediyosa ilerde daha iyi olmayacak hiçbişey

Çok ama çok geçerli bi sebep kesinlikle bende yaşadım bunu sonuç ister istemez ayrılık oluyor.Alışkanlık yada zorunluluktan ziyade olan bi ilişki sürdürmektense ilgisizlik nedeniyle bitmesi malesef doğru. Erkeklerden çok ihtiyaç duyar kadınlar aşırı ilgiye

Tabi ilgisizdi ama beni evlenmeye ikna edende kendisiydi o çook istedi o bırakmadı karışık biraz durum seni çoook seviyorum diyodu ama hiç hissetmiyodum zor çook zor..

keşke açıkça söylese bana "ayrılmak istiyorum" diye. en azından kesin net bir çizgi olurdu ortada. çok da şaşırmazdım. bu tavırları yüzünden kendimi herşeye hazırladım zaten.

Katılıyorum Sana Canım..
Vazgeçmiş Diye Düşünüyorum Bende..
Ama Emin Olmadan Ayrılma, Pişman Olma..:34:

sağol yorum için canım. ben de vazgeçtiğini düşünüyorum çoğu zaman. bazen de biraz büyütüyorum diyorum. dengesizleştim onun yüzünden. hiçbir zaman ayrılmayı düşünmemiştim. ilk defa böyle düşünüyorum. bu noktaya kadar geldiğime kendim de inanamıyorum.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki senin ilgisizliğinden şikayet ettiğin insan en azından eşin degil benim eşimde aynen senin arkadaşın gibiydi hala öyle de biraz daha iyi tabi şimdi nişanlandığımız zamanlar mesajlaşalım konuşalım ilgilensin benle istiyodum ama o bi iyi geceler mesajı bile atmıyodu konuşalım birbirimizi tanımamız lazım diyodum ben telde konuşmayı sevmiyorum diyodu bide biz nişanlılık öncesi hiç görüşmemiştikhergün kavga ettim hergün agladım evlendik yine aynıydı bence ilgisizse şimdiden sonradan degişmiyolar yani mevcut durum seni rahatsız ediyosa ilerde daha iyi olmayacak hiçbişey

aynen canım. iyi geceler mesajı bile atmıyordu artık benimki de. kısa süre önce bu konuda da söyledim ona isteğimi. yani böyle basit konularda bile istekte bulunmak zorunda kalıyorum. halbuki içinden gelse atar değil mi. istekte bulunmam bile gereksizdi. beni üzen eskiden ilgili olup 3-4 aydır bu halde olması. ailesel sorunu yok, maddi sorunu yok. yani bir bahane yok. baştan böyle ilgisiz bir insan olsa ben onunla ilişkiye başlamazdım. artık biliyorum ki, dediğin gibi ilerde de hiçbirşey değişmeyecek.

Çok ama çok geçerli bi sebep kesinlikle bende yaşadım bunu sonuç ister istemez ayrılık oluyor.Alışkanlık yada zorunluluktan ziyade olan bi ilişki sürdürmektense ilgisizlik nedeniyle bitmesi malesef doğru. Erkeklerden çok ihtiyaç duyar kadınlar aşırı ilgiye

istediğim aşırı bir ilgi de değildi ki. gün içinde "seni özledim" diye bir mesaj bile atsa ben çok mutlu olurdum.

Tabi ilgisizdi ama beni evlenmeye ikna edende kendisiydi o çook istedi o bırakmadı karışık biraz durum seni çoook seviyorum diyodu ama hiç hissetmiyodum zor çook zor..

aynen... seni seviyorum diyor. ama davranışlarında göremiyorum işte. mesela en son buluşmamızda cafede oturduğumuzda tam karşıma oturdu. "gel yanımdaki sandalyeye otur" dedim. gelmedi. "seni biraz karşıdan izleyeyim" dedi. 40 dk falan oturduk öyle. sonra tekrar "hadi gel biraz da yanıma otur" dedim. gelmedi. bunu bile yapmadı. beni bu halde görmek hoşuna gidiyor belki de.

ah canım ah o kadar tanıdık geldi ki anlattıkların. bu işin sonu ayrılık ben sana söyleyeyim. tecrübeyle sabit.

Bu erkeklerin hepsinde üretim hatası var benden sölemesi hepsi aynı hepsiiii..
Tatlım yaşadıklarının aynını yaşadım sonucunu da konularıma bakarak görebilirsin.. Maalesef ki hüsran oluo böyle yaparak seni kendinden uzaklaştırmayı ve senin ondan ayrılmanı sağlıolr yani vicdanen rahat olmak için (güyaaa ..)
topu karşı tarafa atıolar yani sonra sen bi gün dayanamayıp artık sıkıldım bitti istemiyorum diosun sorgusuz sualsiz kabul edio.. çünkü onun istediği zaten buydu topu sana atıo ve sonucu sen kendi elinle belirlemişsin gibi hissettirio çok akıllı sanıyolar bazen kendilerini ama hepsi aynı taktiği uyguluo hepsinin de sonu aynı.. Biz üzüldüğümüzle içimizdeki acıyla kalakalıyoruzz...

Bu kadar ilgisizlik gerçekten normal değil canım. yani Cafede karşında oturması yanına gelmemesi bile bana biraz garip geldi. İlgisizlik ilişkileri öldürüyor. Bu ilişkiden gerçekten mutsuzsan ve düzeleceğine inanmıyorsan bitirmen senin için daha hayırlı olur canım. Sevgilin belki seni kaybedince hatasını anlar.

Bugünden itibaren hiç ilgilenmesen.Hiç aramasan.Bir hafta iki hafta hiç umursama.Bakalım ne yapacak?O arayana kadar.Aramazsa zaten dünden razı demektir,sende umursama.Aramaya,ilgilenmeye başlarsa da biraz dengesiz bir tip olduğunu anlarsın.Öyle biri için de üzülmeye değmez.Çünkü sürekli tavşan kaç,tazı tut modunda ilişki yürümez ki.Hem artık kendimi sona hazırladım demişsin ya,bak bu çok iyi.Bir anda olunca ya da hazmedemeyince acısı daha çok oluyor.Sen artık onu boşver bence.Bitecekse de sende zaten çok meraklı değildim,bende soğumuştum dersin.Genelde de hemen paçaları tutuşuyor.Kızlarında dediği gibi bunların taktikleri hep aynı ya.Bu kadar mı fabrikasyon olur?

öncki yorumları okumadım ne yazıldı ne konuşuldu bilmiyorum .. sadece senin yazın üzerinden yorum yapıcam.
bi dönem bende ayn hisler içerisindeydim benm sevgilim çok duygusaldır hassastr ancak sevdiğini özlediğini söyleyemez özledim demez hep benden bekler. konuştum kendisiyle böyle böyle canıma tak etti benim sana gösterdiğim ilginin yarısını göster bari dedim dedim de dedim.. meğer işlerinin yoğunluğu yüzündenmiş anlayışlı ol çok yoruluyrm dedi. oda haklıydı ama bende haklıydım kendime göre.. arada yine oluyor böyle tartışmalar halimi hatırımı sor söylediklerimi ciddiye al diye söyleniyorum ama ne yapalım huyu böyle yoruluyor diyede her gün her gün dır dır yapmak istemiyorum ve sevgisinden eminim. canım sende alıp karsına ciddi ciddi konuşmayı dene bende işe yaradı her zaman müthiş ilgili olmuyoruz tabiki ama fazlada üzerine gitme seviyorsan eğer oda hatasını anlar ben ilgisiz olduğu zamanlarda mesafeli duruyorum anlıyor oda çeki düzen veriyor kendine.. olmuyorsada ayrılın zaten o ilişki ikinizede zarar verir mutluda olamazsın

istediğim aşırı bir ilgi de değildi ki. gün içinde "seni özledim" diye bir mesaj bile atsa ben çok mutlu olurdum.

Bu başlarda normal olması gereken şey gibi gözüküyor fakat zamanla senin bu beklentin onlara fazla geliyor canım aslında hiçbişi değil sen demesen onlar için sıkıntı olmaz ama kadınlar bunu bekler sadece ama fazla gelir neyazıkki

Bu erkeklerin hepsinde üretim hatası var benden sölemesi hepsi aynı hepsiiii..
Tatlım yaşadıklarının aynını yaşadım sonucunu da konularıma bakarak görebilirsin.. Maalesef ki hüsran oluo böyle yaparak seni kendinden uzaklaştırmayı ve senin ondan ayrılmanı sağlıolr yani vicdanen rahat olmak için (güyaaa ..)
topu karşı tarafa atıolar yani sonra sen bi gün dayanamayıp artık sıkıldım bitti istemiyorum diosun sorgusuz sualsiz kabul edio.. çünkü onun istediği zaten buydu topu sana atıo ve sonucu sen kendi elinle belirlemişsin gibi hissettirio çok akıllı sanıyolar bazen kendilerini ama hepsi aynı taktiği uyguluo hepsinin de sonu aynı.. Biz üzüldüğümüzle içimizdeki acıyla kalakalıyoruzz...

konularını okudum canım. gerçekten yazıklar olsun o adama. benim durumuma çok benziyor haklısın. tek farkı o 3 ayda rengini belli etmiş. biz çok daha uzun süredir birlikteydik, yeni yeni belli etti kendini. ben de senin gibi düşünüyorum. sanırım beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor. ve başarıyor da. eskiden ayrılık kelimesini düşünmezdim bile.

Bu kadar ilgisizlik gerçekten normal değil canım. yani Cafede karşında oturması yanına gelmemesi bile bana biraz garip geldi. İlgisizlik ilişkileri öldürüyor. Bu ilişkiden gerçekten mutsuzsan ve düzeleceğine inanmıyorsan bitirmen senin için daha hayırlı olur canım. Sevgilin belki seni kaybedince hatasını anlar.

sağol canım yorum için. hatasını anlamak mı... hiç sanmıyorum. adam beni aramaktan aciz. oturup düşünüp hatasını mı anlayacak... hiç sanmıyorum hiç.

Back
X