• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik yüzünden bosanmak istiyorum ama ilgili erkek var mı...

Bende eşime kızarım bazen ilgisiz diye ama burda okuduğum çoğu erkeğe göre daha ilgili.birde benim eşim çok yoğun çalışıyor.ona rağmen gün içinde güzel Mesajlar atar.ben aramazsam arar niye aramadın bugün hiç diye.gece yarısı bile canım birşey istesin hiç üşenmez gidip alır.akşamları beraber vakit geçiririz dizi izleriz film izleriz.yaşadığımız yer itibariyle dışarda çok vakit geçiremiyoruz yani öyle gezmemiz tozmamız pek yoktur ama evde iyiyizdir.çok sarılırız çok öperiz birbirimizi bak buda çok önemli.

Boşanmak için yeterli değil bu sebepler.Galiba ortak paylaşımlarınız yok,kafanız uyuşmuyor anladığım bu.Bu da fedakarlık gerektirir.Sen istiyosan seninle oturup film izleyebilmeli.Bunlar aslında konuşarak aşılabilecek şeyler.Eşinmi çocuk istemiyor?Ya da ona boşanma düşünceni hiç söyledinmi?Acaba söylesen nasıl tepki vericek,seni gözden çıkarabilecekmi merak ettim.

Sanırım aldatıldınız. Çok üzüldüm haklısınız ne diyeyim ama ben cok duygusalım ilgisizlik çok kötü bişey.

o zamanlarda çok ilgili değildi ama bu kadar değildi yani. Güzel şeyler söylerdi küçük şeyler için kavga etmezdi benimle. Şimdi ohooo...
Bazi insanlarin yapisi boyle. Esinizin burcu başak mı ? Bana biraz öyle geldi

Basak burcu ilgisiz mi olur
Daha ağır kanlı olurlar diye biliyorum. Basak burclari su gruplari gibi duygusalda degildir. Kafalari daha farkli isler iyi adamlardir aldatma oranlari dusuktur. Belki bu adaminda yapisi böyledir. Ve her insan her insanla uyusamaz. Benim esimde tipik ikizler disari ve arkadas tutkusu eve az ugrayisi :( sonunumuz konu sahibinin dusuncesi gibi

Ahh bende çok sertliyum bu konuda.imreniyorum burda yazilanlara bazen.gün icinde ne msj atar ne arar.ben ararsam bisey bahane edip sadece i olaya ya tamam bakariz .tm öyle yapalım. Yada yok yaa olmaz öyle, birak yaoma birak kalsin....yani kinun durumuna göre 4 kelimeyi geçmeyen cevaolar verir.herzman isi vardir?hemen kaoatmami ister.hatta öyle kalbimi kiriyorki bazen ben duygusal bi msj atarim insan olan bari buna cevao verir demi.yok ona bule cvp yazmaz..aksam gelincede bunun ustune hic kinuşmaz
O msj hiç atilmadi o hiç sallamamazlik yapmadi gibi yanihiç yaşanmamis gibi davranir..

Boşanmak için yeterli değil bu sebepler.Galiba ortak paylaşımlarınız yok,kafanız uyuşmuyor anladığım bu.Bu da fedakarlık gerektirir.Sen istiyosan seninle oturup film izleyebilmeli.Bunlar aslında konuşarak aşılabilecek şeyler.Eşinmi çocuk istemiyor?Ya da ona boşanma düşünceni hiç söyledinmi?Acaba söylesen nasıl tepki vericek,seni gözden çıkarabilecekmi merak ettim.
Çocuk ikimizde istemiyoruz şuan. en cok ben istemiyorum. Boşanma konusuda boşanmak istemiyorum ben ama istiyosan boşan engel olamam diyo.

D7nyalar yagmurlar yagdi mesela şu günlerde bir akşam demedi ki ya şu kadinida alayim.nasilsa arabayla gidiyorum diye.iş cikisi bile almaz beni mesela..okadar çok kiriyorki beni bedenim tepki veriyor artik benim.yedigim içtigim.gram yaramiyor vucuduma habire kilo veriyorum saçlarim avuçlarimda kaliyostes, duygusal yıkımlar inanin hiçde hafife alinacak şeyler degil

D7nyalar yagmurlar yagdi mesela şu günlerde bir akşam demedi ki ya şu kadinida alayim.nasilsa arabayla gidiyorum diye.iş cikisi bile almaz beni mesela..okadar çok kiriyorki beni bedenim tepki veriyor artik benim.yedigim içtigim.gram yaramiyor vucuduma habire kilo veriyorum saçlarim avuçlarimda kaliyostes, duygusal yıkımlar inanin hiçde hafife alinacak şeyler degil
Siz kaç yıllık evlisiniz hepmi böyleydi

hayır tabi her evlilik böyle değil her erkek böyle değil
tabi ki canım cicim mıç mıç ilgi vs olmuyor asla. ama sizin eşiniz bunu çok abartmış
bence haklsınız sonuna kadar.
önünde 3 yol var gibi..
ya bu adamı değiştirmek için çabalayacaksın
yada pes edip kabulleneceksin göz yumacaksın
yada boşanacaksın
Eğer çabalamak istiyorsan, kesinlikle sende onunla ilgilenme evet kendini iyice birşey sanar,
senin le konuşursa konuş ararsa konuş, misal.
onu bir süre yok gibi say kendine bak mesela dış görünümde değişiklikler yap
sende telefonu elinden düşürme. çok mutlu görün ? bir bak bakalım ne yapacak.
eğer fark eder ve seninle konuşursa içinden gecenleri seni çok ihmal ettiğini ondan ilgi istediğini vs dile getirirsin

acaba eşiniz sizi sevmiyor mu ?
Zaten farkediyo niye sessizsin diyo ben konuyu acınca sıkılıyo ilgisiz değilim ben diyo

3,5 yillik evliyiz.ilk aylarimizda tabiki böyle degildi.babaannesine bile beni nekadar çok sevdigini birdaha benimgibi birini bulamaycagini falan söylermis ziyarete gittiğinde.ama ilk aylar hariç hiç istedigim gibi bir evlilik yaşayamadim

Seni anlıyorum, mesela benim eşimin ilk evlendiğimiz zamanlarda telefonu bozuktu, o zamanlar bana karşı daha bi başka ilgiliydi.
Telefon aldı kendine, ilgisi azaldı, bunu ciddi anlamda görüyorum, her akşam sahibinden.com da saatlerce araba inceliyor..
2 gün önce birlikte olmak istedi yemek sonrası, yemek yedik baktım hemen telefona gömülmüş, çıktım odadan ders çalışayım diye , bozuldum ama ..
10 dk sonra geldi, darıldığımı söyledim, 2 gündür ben yanındayken telefonla o kadar ilgilenmiyor, ne kadar yapabilir bilmiyorum tabi..
Ben de senin gibi boşanmayı çok düşündüm ama onun dışında, beni çok sevdiğini söyleyen,( zaman zaman bunu sorgulayacak hareketlerini görsem de hissettiğim), kendinden çok beni düşünen, sorumluluğunu bilen.. (tabi sevmediğim yönleri de mevcut, kıyafetlerime karışması gibi)..
Bunları da düşününce haksızlık mı ediyorum diyorum.. bilmiyorum ki
Tamamen aynı düşüncedeyim
Adamın ilgisini çeken bişey yok mu?
İlgili erkek var
Ama eşinizi boşamadan önce bi yontmayı dene bence :)
İlgisini maç çekiyo
Nasıl yontarım bilmiyorum konusunca değşme olmuyo üzerne düşünce iyice cekiyo kendini
İkinci kere neden evlenemezsin onu anlamadım, üstelik çocuğun da yokmuş. Tabiki her erkek böyle değil, hele de 2 yılda bu duruma gelmesi hiç normal değil.
Bilmiyorum çok zor olur bidaha o kararı almam

Kac erkek sevmedigi bir duruma esim mutlu olsun diye katlanirki....:işsiz:
Bende cok sıkılinca disari cikmak istemiyorsa hazirlaniyorum ben gidiyorum diyorum bi bakiyom benden once kosuyor.he surati asık gezdigide oluyor ama ben ettigim iskenceden mutlu oluyom:)
Ben gurur yapıyorum malesef öyle bi durumda

Kim evliliğinden beklediği şeyi bulmuş ki canım kimisi yıllarca flört eder kimisi nişanlı kalır kimiside benim gibi birkaç ayda tanışır evlenir emin ol dört dörtlük yok hiç...

Çocuğumuz var.tek sorun ilgiszilik degil
Kibirli biridir kolay kolay birseyi begendim demez.beğense de demez.diyemez... uysam hergün tartısma olur.ama biktigim icin artik ona uymuyorum.kendini çok önemli biri olarak gördüğü icin zitlaşiyiruz

Back
X