- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Bazi insanlarin yapisi boyle. Esinizin burcu başak mı ? Bana biraz öyle geldiSanırım aldatıldınız. Çok üzüldüm haklısınız ne diyeyim ama ben cok duygusalım ilgisizlik çok kötü bişey.
o zamanlarda çok ilgili değildi ama bu kadar değildi yani. Güzel şeyler söylerdi küçük şeyler için kavga etmezdi benimle. Şimdi ohooo...
Basak burcu ilgisiz mi olurBazi insanlarin yapisi boyle. Esinizin burcu başak mı ? Bana biraz öyle geldi
Daha ağır kanlı olurlar diye biliyorum. Basak burclari su gruplari gibi duygusalda degildir. Kafalari daha farkli isler iyi adamlardir aldatma oranlari dusuktur. Belki bu adaminda yapisi böyledir. Ve her insan her insanla uyusamaz. Benim esimde tipik ikizler disari ve arkadas tutkusu eve az ugrayisiBasak burcu ilgisiz mi olur
Çocuk ikimizde istemiyoruz şuan. en cok ben istemiyorum. Boşanma konusuda boşanmak istemiyorum ben ama istiyosan boşan engel olamam diyo.Boşanmak için yeterli değil bu sebepler.Galiba ortak paylaşımlarınız yok,kafanız uyuşmuyor anladığım bu.Bu da fedakarlık gerektirir.Sen istiyosan seninle oturup film izleyebilmeli.Bunlar aslında konuşarak aşılabilecek şeyler.Eşinmi çocuk istemiyor?Ya da ona boşanma düşünceni hiç söyledinmi?Acaba söylesen nasıl tepki vericek,seni gözden çıkarabilecekmi merak ettim.
Değil burçlara inanmam ben pek zatenBazi insanlarin yapisi boyle. Esinizin burcu başak mı ? Bana biraz öyle geldi
Siz kaç yıllık evlisiniz hepmi böyleydiD7nyalar yagmurlar yagdi mesela şu günlerde bir akşam demedi ki ya şu kadinida alayim.nasilsa arabayla gidiyorum diye.iş cikisi bile almaz beni mesela..okadar çok kiriyorki beni bedenim tepki veriyor artik benim.yedigim içtigim.gram yaramiyor vucuduma habire kilo veriyorum saçlarim avuçlarimda kaliyostes, duygusal yıkımlar inanin hiçde hafife alinacak şeyler degil
Zaten farkediyo niye sessizsin diyo ben konuyu acınca sıkılıyo ilgisiz değilim ben diyohayır tabi her evlilik böyle değil her erkek böyle değil
tabi ki canım cicim mıç mıç ilgi vs olmuyor asla. ama sizin eşiniz bunu çok abartmış
bence haklsınız sonuna kadar.
önünde 3 yol var gibi..
ya bu adamı değiştirmek için çabalayacaksın
yada pes edip kabulleneceksin göz yumacaksın
yada boşanacaksın
Eğer çabalamak istiyorsan, kesinlikle sende onunla ilgilenme evet kendini iyice birşey sanar,
senin le konuşursa konuş ararsa konuş, misal.
onu bir süre yok gibi say kendine bak mesela dış görünümde değişiklikler yap
sende telefonu elinden düşürme. çok mutlu görün ? bir bak bakalım ne yapacak.
eğer fark eder ve seninle konuşursa içinden gecenleri seni çok ihmal ettiğini ondan ilgi istediğini vs dile getirirsin
acaba eşiniz sizi sevmiyor mu ?
Tamamen aynı düşüncedeyimSeni anlıyorum, mesela benim eşimin ilk evlendiğimiz zamanlarda telefonu bozuktu, o zamanlar bana karşı daha bi başka ilgiliydi.
Telefon aldı kendine, ilgisi azaldı, bunu ciddi anlamda görüyorum, her akşam sahibinden.com da saatlerce araba inceliyor..
2 gün önce birlikte olmak istedi yemek sonrası, yemek yedik baktım hemen telefona gömülmüş, çıktım odadan ders çalışayım diye , bozuldum ama ..
10 dk sonra geldi, darıldığımı söyledim, 2 gündür ben yanındayken telefonla o kadar ilgilenmiyor, ne kadar yapabilir bilmiyorum tabi..
Ben de senin gibi boşanmayı çok düşündüm ama onun dışında, beni çok sevdiğini söyleyen,( zaman zaman bunu sorgulayacak hareketlerini görsem de hissettiğim), kendinden çok beni düşünen, sorumluluğunu bilen.. (tabi sevmediğim yönleri de mevcut, kıyafetlerime karışması gibi)..
Bunları da düşününce haksızlık mı ediyorum diyorum.. bilmiyorum ki
İlgisini maç çekiyoAdamın ilgisini çeken bişey yok mu?
İlgili erkek var
Ama eşinizi boşamadan önce bi yontmayı dene bence :)
Bilmiyorum çok zor olur bidaha o kararı almamİkinci kere neden evlenemezsin onu anlamadım, üstelik çocuğun da yokmuş. Tabiki her erkek böyle değil, hele de 2 yılda bu duruma gelmesi hiç normal değil.
Uyumuyo ki uyanıkken ilgisizİş değiştirsin veya mekan değiştirin. Biraz özlesin madem. Yada gitsin bir kan değerlerine baktırsın çok uyumak iyi birşey değil. Eşiniz bana depresyonda gibi geldi. Ya iş yerinde mutsuz yada başka bir sebep.
İstediğiniz gibi anlayabilirsiniz ama uslubunuz çok çirkinheee erken erken boşayım yenisini alırım belki diyorsun
Ben gurur yapıyorum malesef öyle bi durumdaKac erkek sevmedigi bir duruma esim mutlu olsun diye katlanirki....
Bende cok sıkılinca disari cikmak istemiyorsa hazirlaniyorum ben gidiyorum diyorum bi bakiyom benden once kosuyor.he surati asık gezdigide oluyor ama ben ettigim iskenceden mutlu oluyom:)
Tek sorununuz ilgisizlik mi. Çocuk var mı3,5 yillik evliyiz.ilk aylarimizda tabiki böyle degildi.babaannesine bile beni nekadar çok sevdigini birdaha benimgibi birini bulamaycagini falan söylermis ziyarete gittiğinde.ama ilk aylar hariç hiç istedigim gibi bir evlilik yaşayamadim
Bilmiyorum buda kaderine razı olmak gibi geliyo banaKim evliliğinden beklediği şeyi bulmuş ki canım kimisi yıllarca flört eder kimisi nişanlı kalır kimiside benim gibi birkaç ayda tanışır evlenir emin ol dört dörtlük yok hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?