İlgisizlik yüzünden bosanmak istiyorum ama ilgili erkek var mı...

Bilmiyorum buda kaderine razı olmak gibi geliyo bana
Malesef ayrılıp başkasıyla evlensen onun istediğin gibi biri olma ihtimali ne kadar yüksek bunu bilemeyiz herşey artı eksi meselesine bağlı aslında artısı çoksa değerlendirilebilir eksisi çoksa yapılacak pek birşey yok zaten.

İlgili erkek var.
Bence kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin ne istediğinizden eminseniz.

Zaten beni durduranda bu düşünce

Çevremdeki herkes de artıları daha çok diyince insan baskıya maruz kalıyo ve o düşünceye inanıyo

Elinizden geleni yapın, anlatmaya çalışın, terapist de düşünebilirsiniz belki ilk önce kendiniz gidebilirsiniz, belki başka sıkıntılardan dolayı böyle düşünüyorsunuzdur mesela bakış açınızla alakalı bir durumdur, ama dediğim gibi mutsuz olacaksanız "daha iyisini bulamam" diye zorla devam ederek kendinize haksızlık edersiniz, çocuk da olursa ileride daha zor olur, tabi boşanmak vazgeçmek zor bir süreç ama o adımı atabileceğiniz an geldiğinde cesaretiniz gelecektir zaten. Ben çevre lafına göre hareket edilmesini doğru bulmuyorum, en doğrusu kendi hisleriniz, iç sesinizdir bana göre, siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.

Ahh ah sevgiliden ayrılmak gibi olsa keşke boşanmak yada bosanıp baska sehire gitme imkanım olsa

Evliliginizi surdurmenizin nedeni eşinizin ilgisiz olusundan rahatsızlık duymaniz ama sizi doyuran bir şekilde mutlu eden bir yönünün olmasi ve bu yönü yanında ilgisizliginin bir puan geride kalması olabilir mi?

Başlarda her erkek az çok ilgili oluyor da hayat boyu aynı şekilde ilgili erkek/kadın olduğunu düşünmüyorum bunun cinsiyeti de Yok bence

Ilgili erkek tabii ki var. Sorun türk insanının genelde evlenmek için evlenmesi. Eşimde aradığımı bulamadım yazmışsınız ama onun tam tersi olması gerekiyordu. Yani aradığını bulup onunla evlenecektin. Mutsuzsan unutma her evlilik sonsuza kadar sürmek zorunda değil ve sen bir defa daha gelmeyeceksin dünyaya.

Evlendigim 1.5 senede o kadar mutsuzdum ki bu olaydan ötürü... Sonradan duzelmeseydi emin olun asla evli kalamazdik. Iletişimsizlik çokkk ama cooook kotu. Ve kadino depresyona surukluyor

Her insanın karakteri farklı başka kişilerle kıyaslarsan daha da soğursun eşinden. Yapman gereken iletişim bence ona bunu anlat yada bir kendine sor gerçekten seviyor muyum diye eğer seviyorsan ve ondan da emınsen senin eşin de böyle olsun ne olmuş

Bence cok yanlis dusunuyosunuz bazi konularda. Esiniz nisanliyken ilgili sonra ilgisizse acaba siz mi ustune fazla dustunuz. Ayrica ne demek yatana kadar tv?? Onu seylretsin ama bence aktivite yapin. Mesela ben bazen kapatiyorum hadi kitap okuyalim diyorum. Ona ilgi cekici seyler anlatirim. Ya da mutfakta yemek yapiyorum cagirip gucune ihtiyacim var deyip karistirma cirpma dograma isleri veriyorum. Tv acik kaliyo tabi ama benle birlikte is yapiyo. Kek filan yaptiriyorum bazen oo eline saglik cok guzel diyorum gazliyorm yani. Gazlarsan erkek yapar. Su konuda haklisin ilgisiz insanda cok ama belki de ilk baslangicta bi hatan olabilir mi? Mesela gun icinde beni aramani ozel hissettirmeni istiyorum deseydin monotonda olsa aramak zorunda hissederdi. Yada evde yemegi nobete bindirebilirsiniz ben artik yoruluyorm yardimina ihtiyacim var diyerek. Kirmadan ama onu gazlayarak. Emin olun o tv kapaniyo

Yani şu bdv de ilgisizlikten kocasindan dert yakınan kimi gördüysem hep tv izliyor diyor..bunlari okuyunca iyiki eve tv almamışız diyorum..kirip atin..o zaman ilgilenir beyefendi.

Tabi ki ilgili erkekler de var.Ama sizin burda kendinize soracağınız şey acaba ben de kocamdan soğudum mu olmalı.Çünkü artık sizin de gözünüze battığına göre sizde de kaybolan şeyler var.Sevgi eksikliği var gibi.Bence kimse memnun kalmadığı bir evliliği sürdürmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…