- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Malesef ayrılıp başkasıyla evlensen onun istediğin gibi biri olma ihtimali ne kadar yüksek bunu bilemeyiz herşey artı eksi meselesine bağlı aslında artısı çoksa değerlendirilebilir eksisi çoksa yapılacak pek birşey yok zaten.Bilmiyorum buda kaderine razı olmak gibi geliyo bana
Şüphelerim var malesefBirsey sormak istiyorum.Sizi sevdiğini düşünüyormusunuz eşinizin
Ne istediğimden çok eminimde cesaretim azİlgili erkek var.
Bence kendinizi mutsuzluğa mahkum etmeyin ne istediğinizden eminseniz.
Zaten beni durduranda bu düşünceMalesef ayrılıp başkasıyla evlensen onun istediğin gibi biri olma ihtimali ne kadar yüksek bunu bilemeyiz herşey artı eksi meselesine bağlı aslında artısı çoksa değerlendirilebilir eksisi çoksa yapılacak pek birşey yok zaten.
Ne istediğimden çok eminimde cesaretim az
Zaten beni durduranda bu düşünce
Çevremdeki herkes de artıları daha çok diyince insan baskıya maruz kalıyo ve o düşünceye inanıyoBu düşünce yanlış bence.
Cesaret de sanırım iyice bu durumdan bıktığınız zaman gelecektir..
Çevremdeki herkes de artıları daha çok diyince insan baskıya maruz kalıyo ve o düşünceye inanıyo
Ahh ah sevgiliden ayrılmak gibi olsa keşke boşanmak yada bosanıp baska sehire gitme imkanım olsaElinizden geleni yapın, anlatmaya çalışın, terapist de düşünebilirsiniz belki ilk önce kendiniz gidebilirsiniz, belki başka sıkıntılardan dolayı böyle düşünüyorsunuzdur mesela bakış açınızla alakalı bir durumdur, ama dediğim gibi mutsuz olacaksanız "daha iyisini bulamam" diye zorla devam ederek kendinize haksızlık edersiniz, çocuk da olursa ileride daha zor olur, tabi boşanmak vazgeçmek zor bir süreç ama o adımı atabileceğiniz an geldiğinde cesaretiniz gelecektir zaten. Ben çevre lafına göre hareket edilmesini doğru bulmuyorum, en doğrusu kendi hisleriniz, iç sesinizdir bana göre, siz kendinizi daha iyi bilirsiniz.
Ahh ah sevgiliden ayrılmak gibi olsa keşke boşanmak yada bosanıp baska sehire gitme imkanım olsa
Ilgili erkek tabii ki var. Sorun türk insanının genelde evlenmek için evlenmesi. Eşimde aradığımı bulamadım yazmışsınız ama onun tam tersi olması gerekiyordu. Yani aradığını bulup onunla evlenecektin. Mutsuzsan unutma her evlilik sonsuza kadar sürmek zorunda değil ve sen bir defa daha gelmeyeceksin dünyaya.Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
Eşim ve kendi dogruları var sadece bu evlilikte. İlgisiz oldugunu düşünmüyosa değildir ona göre. Akşam geliyo hemen tv açıyo yatana kadar onu izliyo arada bana laf atıyo sadece. Gün içinde hiç aramıyo aramasını beklemiyorum zaten bu hiç sorun değil benim için ama eve gelincede çok ilgisiz. Beraber olacagı zaman görüyo beni bitek. Hadi gezmeye çıkalım derim of yorgunum der film izleyelim o zaman derim niye beni buna zorluyosun der. 2 senelik evliyiz biz daha ve cocugumuz bile yok. Başkası mı var diyorum ilgisini verdiği hiçbir şüpheli hareketide yok. Bu arada sen yap demeyin ben yapınca iyice bi havalara giriyo kendimi çekip ilgisiz davranınca gelip ilgileniyo birtek. Artık çok sıkıldım boşanmak istiyorum ben ama ilgili erkek var mı acaba? Şüphelerim var bu konuda. Evlenince tablo hep böyle oluyo sanki. Boşanınca artık çok zor bir daha evlenmem ama olduda evlendim o çok mu farksız olacak sanki? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum bunları. Ben eşimde aradığımı hiç bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?