İlgisizlik...

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.406
26.320
748
Kızlar biraz fazla oluyorum farkındayım ama ne olur kusuruma bakmayın,çok mutsuzum sadece.. :14:
Daha önceki konumda bahsetmiştim sevgilim eskisi gibi değil diye hatta o gün buluşup ona bu durumdan bahsetmiştim oda seni çok zor kazandım kaybetmeye niyetim yok sen benim ilk ve tek aşkımsın seni çok seviyorum gibi sözler etmişti aramız düzelmişti..
O gün konuştuğumuz günün akşamı 1 haftalığına şehir dışına çıkması gerekiyordu çıktı. Ama benimle hiç ilgilenmiyor artık çok kötü oluyorum,gece gündüz ağlıyorum..
Bu benim aşık olduğum adam değil,ben onu eski onu geri istiyorum. Beni özlediği,benimle ilgilendiği,beni merak ettiği o anlara geri dönmek istiyorum.. Ayrılmak istesem ayrılamıyorum da çok seviyorum. O gün buluştuğumuz da söyledim ona bu böyle olacaksa terket beni aşkım çünkü ben yapamıyorum dedim. Asla dedi :43:

Kızlar aşık olduğum adamı geri istiyorum ne olur yardım edin yemek yiyemiyorum hep ağlıyorum :43::43:

Kızlar bişey yazmıcak mısınız çok kötüyüm ihtiyacım var ne olur :43:

ben önceki konularınızı bilmiyorum..

anladıgım uzere tavsıyem.. bıraz nefes almasına müsade edin.. Aramayın... sormayın..bekleyın.. özel hayatınızda kendınıze hobı edının..Yada diğer işlerinizle meşgul olun.Okuyun,gezin,tozun..bulaşmayın...

sizi sevdiğini söylüyorsa zaten arayacaktır mutlaka..Şu günde bu kadar arayınca ilgili oluyo yada önceden boyleydı şimdi tersıne dıye tutturmayın..Giderek azalacaktır artacaktır..değişebilir zamanla.akısına bırakın.. derim..

Başka işlerle meşgulüm tenis oynuyorum antrenmanlarım var sık sık aile ziyaretleri yapıyorum arkadaşlarımla buluşuyorum dil kursuna yazılmayı düşünüyorum ama aklımdan bir türlü çıkmıyor dün geceden beri bir bardak suyla duruyorum :43:

bu kadar kendınızı koyvermeyin..

konunuzu hatırladıgım kadarıyla ailesinin yanına gıtmiş olmasıydı.Bir erkeğin ailesiyle ilişkisine karısmamak gerekli diye düşünürüm.Sonuçta size karışılmasını istemezsiniz değilmi..Anne-baba bu insanlar sonuçta..Kendısı Özler, ailesi özler koşar gider..Sizin derdiniz özlemek tabi.sıkın dişinizi..ayrıca kendısıne belırtın..program yapacagı zaman hiç olmazsa önceden size söylesin.izin almak babında değil bu.yanlıs olmamıştır inş..

muhakkakki size soracaktır benı neden aramadın dıye.. ılımlı bı sekılde düşünmesini ıstemedıgınızı, sıkboğaz etmek istemediğinizi soylersenız.. yeterlı olacaktır dıye dusunuyorum..

bu arada yaşınızı merak ettim..

Yok ailesinin yanına gitmedi. Biz normalde istanbulda yakın semtlerde oturuyoruz ama o kadar yoğun ki bana hiç zaman ayırmıyor.. Şehir dışına başka bi işi için çıktı benim derdim şehir dışına çıkmış olması değil zaten ilgilenmiyor olması buluştuğumuzda bu durumdan bahsettiğim zaman asla falan diyor sarılıyor gözleri doluyor ama yanımdan gittiği anda değişiyor. Ne mesaj atıyor ne arıyor.. :43:
19 yaşındayım bu arada

Back
X