kesinlikle davran fazla şeffaf olma gizemini koru ki merak etsin seni biraz kafa yorsun =) ilişkide taktik olmamalı derdim önceden ama ilişki dediğimiz şey başlı başına bi strateji ürünüymüş onu anladım =)
bu gizemli haller mantıklı aslında gerçekten taktik olmalı çünkü bazen çabaladıkça daha çok batıyosun biraz politika lazım bunu yapmalıyım

ben hiç kıyamam hemen sölerim şöyle böyle diye ama artık kıyıcam kızdırdı beni çok
ah yaaa ayrılmayı için kaldırmıyor çünkü üzüntünü bile onsuz yapmak istemiyorsun...bu nasıl bi bağlılıktır....
yavaş yavaş başka ortamlara karış ozaman...sensiz de yapabilirim msjını ver güçlü ol geri adım atma...yelkenleri dik tutarsan inan o yelken seni varmak istediğin noktaya götürür işte o nokta ayrılıkta olsa katlanılabilinir bi hal alır...sen bna güveeen:)))
içimi okudun gerçten canım yaaaa sen bu işi biliyosun anladım ben

evet aşırı bi bağlılık halindeyim.arkadaşlarımla görüşmeyi arttırmayı düşünüyorum.güçlü gözükmem şart doğru çoğu zaman öyle olamasamda
bide şöyle bi durum var o mesela arkadaşlarıyla görüşürken benden izin almayı filan geçtim sölemez bile o an der x le şurdayım filan gibi
şimdi bende ona aynını yapsam mesela bi taşla iki kuş olur mu yoksa kaş yapayım derken göz mü çıkarırım sence
Ayrica eger adamin icinden ilgi göstermek gelmiyorsa, sen söyledikten sonra o ilgi görsen bile ne farkeder ki?
Sonucta seven insan zaten kendiliginden gösterir o ilgi, yani aslinda sevgiyi!
Dedigim gibi sende ilgisiz davran, sen onun pesinden kostukca o kacmaya devam edicektir emin ol.
zaten hep kovalayan taraf benim buda beni aşırı yoruyo
aynısını bugün ona dedim artık tükendiğim bi noktada zorla olmaz istersen gösterirsin zaten diye ama laf ortada kaldı
ben buyum demeside beni delirten nokta zaten bu tek benim ilişkim sanki hep ben fedakarlık yapıcam
genelde erkekler ilk zamanlar ilgi gösteriyolar sevildiklerini anladıkları zaman ilgileri bitiyo aslında ne kadar çok seversek sevelim sevgimizi belli etmememiz lazım belli ettiğimiz anda bizden uzaklaşıyolar
kesinlikle doğru hemen şımarma moduna giriyolar az kendini çekebilmek gerek bide kadınları anlamak zor derler sanki çok şey istiyoruz da...