ilgisizlik....

bende bugün neler duydum canım zaten hem suçlu hem güçlü hesabı
bide bana işi inada bindirdi gibi geliyo yani yapıcakta ben böyle şarladım diye yapmıyo
gerçi tatlılıkla söyledimde noldu
herşey senin istediğin gibi olucak dedi
oldumu tabiki de hayır
sen ayrıldın mı peki tatlım daha devam mı

5 aydır ayrıyım ve hiç konuşmuyorum.. düşün yani bayramda dahi msj atmadı .
düşmanım gibi..
onu sömürsem . kullansam aldatsam tamam aramasın da..
sadece ilgi beklediğimden dolayı benim suratıma dahi bakmıyor. bir hiçmişim gibi. arayıp sormuyor bile.. inan bugn ölsem en son onun haberi olur.
düşün yaşadığımdan da bihaber..
ama ben ona dünyamı verdim biliyormusun..
ne cebindeki parasını ne başka birşey istedim..
bazen paramız olmadı kuru ekmeğide paylaşmayı bildim..
ama afedersn .... olmadığım kaldı..
gerisini sen hesap et

eğer sen bu zamana kadar hep sevgiline hbr verip arkadaşlarınla buluşmuşsan ve şimdi hiç hbr vermeden gidersen resmen rest çekmektir bu....işte yelkenleri ayağa kaldırmaya başladığının göstergesidir:))))

geri teper ve kızarsa sana ama aşkımla başlayan cümleler kullanma deki " aa ne kızıyorsun bee ben seni örnek alıyorum hayatım idolümsün benim istersen buyur gel felanca yerdeyiz"

eğer kızarsa boşveer salladığını belli etme ve hiç birşey yokmuş gibi normal msj düzenine gir...yok senden ayrılcam bn böle katlanamam tarzı şeyler söylerse de anlamış olursun ne halt olduğunu:)))

işine gelirse bu işine gelmezse gargara yap de bakalım noluo:)))) yok kız deme sert oldu bu:)))

artık kalkmalı zaten yeterince süründü garipler:1:
büyük ihtimal geri tepicek huyunu biliyorum kendi yapınca mübahta ben yapınca suç olur zaten
ama bunu deli gibi yapmak istiyorum :52:
biraz beklicem misilleme olarak görmesini istemiyorum aslında bağımsız konular pek anlamaz gibi nerde o düşünce onda ama sabredicem bi süre
dediğin de mantıklı bak bunu kaydettim kafama:21:
ama o sonuncu evet baya sert olmuş sanırım o laftan sora bida hiç şansım kalmaz ilgiyi geçtim:4:

5 aydır ayrıyım ve hiç konuşmuyorum.. düşün yani bayramda dahi msj atmadı .
düşmanım gibi..
onu sömürsem . kullansam aldatsam tamam aramasın da..
sadece ilgi beklediğimden dolayı benim suratıma dahi bakmıyor. bir hiçmişim gibi. arayıp sormuyor bile.. inan bugn ölsem en son onun haberi olur.
düşün yaşadığımdan da bihaber..
ama ben ona dünyamı verdim biliyormusun..
ne cebindeki parasını ne başka birşey istedim..
bazen paramız olmadı kuru ekmeğide paylaşmayı bildim..
ama afedersn .... olmadığım kaldı..
gerisini sen hesap et

ne kadar kolay herşeyi silebiliyolar ve ne kadar acımasızlar şaşıyorum gerçekten de yaa
evet dediğin gibi aldatma değil bişey değil insan çabalar düzelsin diye
tabi insan diyorum dikkat
verdiğine eminim ve o yüzden bu kadar koyuyo
yaptıklarının bedelinin bu olması zoruna gidiyo
ama üzülme canım
inan bunu yapan adam seni hiç mutlu edemezdi
ona yat kat isteyen hatun mübahmış:47:

ne kadar kolay herşeyi silebiliyolar ve ne kadar acımasızlar şaşıyorum gerçekten de yaa
evet dediğin gibi aldatma değil bişey değil insan çabalar düzelsin diye
tabi insan diyorum dikkat
verdiğine eminim ve o yüzden bu kadar koyuyo
yaptıklarının bedelinin bu olması zoruna gidiyo
ama üzülme canım
inan bunu yapan adam seni hiç mutlu edemezdi
ona yat kat isteyen hatun mübahmış:47:

o yzden bundan sonra nasıl davranacağımı öğrendm..
gene sevdiğim olacak.. ama canımdan çok değil...
öğrendiğim tek şey ...

o yzden bundan sonra nasıl davranacağımı öğrendm..
gene sevdiğim olacak.. ama canımdan çok değil...
öğrendiğim tek şey ...

kendinden ödün vermeden seviceksin zaten
bizim en büyük hatamız bu
bi arkadaşım bi laf etmişti zamanında çok garipsemiştim
senin sevdiğin değil seni seven uğruna ölcek adamla ancak mutlu olursun demişti
gerçektende öyle doğruya doğru...

bizim 2bucuk yıllık ilişkimiz var dönem dönem oluyor tabi ben üzülüyorum uyarıyorum ama uyarıma karşılık yapmacık yere düzelmesini istemem. düzelmede olmuyor zaten :D işte araya mesafe girince özlüyoruz düzeliyo falan bi şekilde gidiyo yani düzeliyo

kendinden ödün vermeden seviceksin zaten
bizim en büyük hatamız bu
bi arkadaşım bi laf etmişti zamanında çok garipsemiştim
senin sevdiğin değil seni seven uğruna ölcek adamla ancak mutlu olursun demişti
gerçektende öyle doğruya doğru...

çok acı çektim çok anlatamam...
verdiğim değere, emeklere nasıl ağladım.. nasıl sızlandım...
ama aradan zaman geçince düzeldim..
çünkü diyorum zaten eminim benden çok değer veren biri olmayacak..
gerçekten olmayacak.. o da bunu hissedecek ...
içi sızlasın ... pişmanlığıyla kalsın.. inşallah tek isteğim

bizim 2bucuk yıllık ilişkimiz var dönem dönem oluyor tabi ben üzülüyorum uyarıyorum ama uyarıma karşılık yapmacık yere düzelmesini istemem. düzelmede olmuyor zaten :D işte araya mesafe girince özlüyoruz düzeliyo falan bi şekilde gidiyo yani düzeliyo

evet zaten önemli olan onun istemesi
uyarma filan cidden işe yaramıyo hatta daha beter oluyo gene üzülen biz oluyoruz tabi
özlemek işe yarıyo yani
biraz özletmem lazım ozman kendimi :))

çok acı çektim çok anlatamam...
verdiğim değere, emeklere nasıl ağladım.. nasıl sızlandım...
ama aradan zaman geçince düzeldim..
çünkü diyorum zaten eminim benden çok değer veren biri olmayacak..
gerçekten olmayacak.. o da bunu hissedecek ...
içi sızlasın ... pişmanlığıyla kalsın.. inşallah tek isteğim

kesinlikle olmaz
zaten her hayatına giren kişide seni arar bundan da eminim
henüz dank etmemiş kafasına
ama ettiğinde pişman olcağı kesin
belkide nasılsa affeder dicektir
onlar için okadar kolay çünkü..

biz zaten okul döneminde sürekli beraberiz o yüzden sıkıyor artık bizimkisi. hep aynı ortamlar aynı arkadaşlar her yere beraber gideriz falan. yapışık gibiydik. işte okullar tatl olunca görüşme seyreliyor tabi ayrı yerlerdeyiz. o zaman ilaç gibi geliyor tüm senenin yorgunluğu stresi bitiyor =) söyleyncede ben seninle yapışık oturamamki hep derdi. ama artık düzeldi aklını çelen bi arkadaşı varmış öğrendim.

kesinlikle olmaz
zaten her hayatına giren kişide seni arar bundan da eminim
henüz dank etmemiş kafasına
ama ettiğinde pişman olcağı kesin
belkide nasılsa affeder dicektir
onlar için okadar kolay çünkü..

evet kolay.. ama bundan sonra benim için kolay olmayacak herşey. vardıır bunda da bir hayır

dozunda bir rest çekmek gerek ben hiç yapmadım ilişkimiz bitince herkes kendine geldi ben rahatım çok şükür ama o anladı hatasını iş işten geçti geçenlerde haftalardır ısrarlı aramalarına dayanamayıp açtım yine aynı mevzu. ''ya ne olurdu sanki zamanında benim burnumu sürtseydin de bu kadar geç anlamasaydım senin değerini'' dedi 'tüh ya bilemedim işte tüm suç bende' deyip bastım kahkahayı orjinal adam yaaaa :52::52:

Canım bu yorumumu ıı ce oku !.

Benimm 4 yıllık bı ilişlim vardı ve 1. yılı geckındır ayrıldık . sorun ilgisizlik değil di baska sebeplerdendi. AMA
sana anlatıcaklarım işine yarıcak eminim .
Ben tam 4 yıldır onu hayatımın merkezı yaptım ona öldüm bittim beni avcunun içine aldı resmen ne dedıyse tamam dedım
Köpeği gibi ne derse yaptım. peki ne mi oldu ? benım son yıl aklım basıma geldi bundan ayrılmaya karar verdım ve kendımı
hoop dıe gerıye cektım noldu sonra adam tepe taklak oldu noldu bu kıza dedi ama ben rol yapmadım ondan sogudum ıstemedım
tabi tehdtle ve bazı sebeplerden dolayı 1 yıl daha bekledim vee kendimi çektgıım ıcın ondan bı kaç kez ayrılıp gözunu korkttgm ıcın
o çok gururlu güya erkek adam yelkenlerı suya ındırdı it gibi peşimden koştu bana yasakladıgı herseye ızın verdi ama bn genede ayrıldım şuan çok mutluyum ..

ANLadın mı demek ıstedıgımı :) sen bakma onların egosuna bıyerlerının kalkamasına olay sende bıtıor sakın sanmakı ben kaçarsam benı bırakır asla guzelım benım o hayvan bıle köpek oldysa kmse bırakmaz . çnku burnundan kıl aldırmayan kendını dev aynasında gören boş bır ınsandı.

biz zaten okul döneminde sürekli beraberiz o yüzden sıkıyor artık bizimkisi. hep aynı ortamlar aynı arkadaşlar her yere beraber gideriz falan. yapışık gibiydik. işte okullar tatl olunca görüşme seyreliyor tabi ayrı yerlerdeyiz. o zaman ilaç gibi geliyor tüm senenin yorgunluğu stresi bitiyor =) söyleyncede ben seninle yapışık oturamamki hep derdi. ama artık düzeldi aklını çelen bi arkadaşı varmış öğrendim.

ah bu arkadaşlar...erkeklerde hemen gaza geliyo zaten sonra uğraş dur
aslında aynı okulda olmak süper bence bıkana kadar görüşmek isterdim bende ilgiye açım:52:

evet kolay.. ama bundan sonra benim için kolay olmayacak herşey. vardıır bunda da bir hayır

tabikide en azından erkenden görmüşsün gerçekleri
hayatını birleştirmek gibi bi hataya düşmeden
bunu tecrübe olarak gör
neleri yapmaman gerektiğini öğrenmiş oldun
inşallah hayırlı kişiler çıkar artık karşına canım

dozunda bir rest çekmek gerek ben hiç yapmadım ilişkimiz bitince herkes kendine geldi ben rahatım çok şükür ama o anladı hatasını iş işten geçti geçenlerde haftalardır ısrarlı aramalarına dayanamayıp açtım yine aynı mevzu. ''ya ne olurdu sanki zamanında benim burnumu sürtseydin de bu kadar geç anlamasaydım senin değerini'' dedi 'tüh ya bilemedim işte tüm suç bende' deyip bastım kahkahayı orjinal adam yaaaa :52::52:

:1::1:akşam akşam güldürdün bak beni Allahta seni güldürsün
kafasına dank etmiş ama geç olduğuda dank etmiş vay be bölesini ilk defa gördüm :52:
şimdi sana şunu sormak istiyorum dozunda bi rest nasıl olmalı sence yani zamanında yapman gerekseydi mesela neler derdin?

aslında aynı okulda olmak süper bence bıkana kadar görüşmek isterdim bende ilgiye açım:52:

evet sürekli beraberiz ama insanoğlu işte sürekli dahasını istiyor.istiyorum ki lap tobu kapatsın öyle otursun yanımda yokk 1 saniye ayrılmıyo ya. şimdilerde lafını biraz dinlemedim diye beni kontrol edip duruyo hem de tatildeyiz ya =) tatil iyi gelmeye başladı
ee siz aynı şehirde misiniz kaç yaşındasınız bahsetsene

Bence kopar bakalım kıyameti neler olacak?
Hem sevgisini görürsün hem de rahatlarsın...

bendede ayni dert var, kopardim bugün kiyameti :4::4::4:
baya tartistik... hatasini kabul etmiyo.... ama pes etmicem, tartismamiz devam ediyor ve hatasini anlayana kadar devam edecek,
bence direncli olacaksin, anlayana kadar...

Canım bu yorumumu ıı ce oku !.

Benimm 4 yıllık bı ilişlim vardı ve 1. yılı geckındır ayrıldık . sorun ilgisizlik değil di baska sebeplerdendi. AMA
sana anlatıcaklarım işine yarıcak eminim .
Ben tam 4 yıldır onu hayatımın merkezı yaptım ona öldüm bittim beni avcunun içine aldı resmen ne dedıyse tamam dedım
Köpeği gibi ne derse yaptım. peki ne mi oldu ? benım son yıl aklım basıma geldi bundan ayrılmaya karar verdım ve kendımı
hoop dıe gerıye cektım noldu sonra adam tepe taklak oldu noldu bu kıza dedi ama ben rol yapmadım ondan sogudum ıstemedım
tabi tehdtle ve bazı sebeplerden dolayı 1 yıl daha bekledim vee kendimi çektgıım ıcın ondan bı kaç kez ayrılıp gözunu korkttgm ıcın
o çok gururlu güya erkek adam yelkenlerı suya ındırdı it gibi peşimden koştu bana yasakladıgı herseye ızın verdi ama bn genede ayrıldım şuan çok mutluyum ..

ANLadın mı demek ıstedıgımı :) sen bakma onların egosuna bıyerlerının kalkamasına olay sende bıtıor sakın sanmakı ben kaçarsam benı bırakır asla guzelım benım o hayvan bıle köpek oldysa kmse bırakmaz . çnku burnundan kıl aldırmayan kendını dev aynasında gören boş bır ınsandı.

anladım tam olarak tatlım çok güzel yapmışsın eline sağlık yaa
kaş yapayım derken göz çıkartmaktan korkuyorum aslında bende ama başkada yolu yok işte benimkininde bi tepetaklak olma zamanı gelmiş
çünkü oda burnundan kıl aldırmaz
hatasını kabul etmez üste çıkmaya çabalar
zaten aynı senin gibi bende de bişeyler tükenmeye başladı
bi yanım onsuz olmaz diyo hala yalan değil ama bi yanımda kaçmak istiyo
bunu bi denicem yaa
nasıl kendini çektin birden mi nasıl yaptın yani bunu

evet sürekli beraberiz ama insanoğlu işte sürekli dahasını istiyor.istiyorum ki lap tobu kapatsın öyle otursun yanımda yokk 1 saniye ayrılmıyo ya. şimdilerde lafını biraz dinlemedim diye beni kontrol edip duruyo hem de tatildeyiz ya =) tatil iyi gelmeye başladı
ee siz aynı şehirde misiniz kaç yaşındasınız bahsetsene

ay oda bi sorun ben ifrit olurdum bak sanki laptopla sevgili
benimkide tv buldumu böyle oluyo yapışıyo resmen
aynı şehirdeyiz tatlım ben okuyorum o çalışıyo 22 yaşındayız ikimzde
siz kaç yaşındasınız ?

bendede ayni dert var, kopardim bugün kiyameti :4::4::4:
baya tartistik... hatasini kabul etmiyo.... ama pes etmicem, tartismamiz devam ediyor ve hatasini anlayana kadar devam edecek,
bence direncli olacaksin, anlayana kadar...

aynı aynı...
yok ben hatalı değilim diyo
hatta sen suçlusun diyo
dirençli olmak şart evet ama kavga etmeye takatım kalmadı nasılsa ha duvara anlatmışım ha ona aynı:47:
arkadaşların çoğunun da dediği gibi ilgiyi kesicem bakalım nasıl oluyomuş
bahane filan buluyomu peki yani ilgisizliğinin sebebi neymiş
bi sebep gösterebiliyo mu?

Back
X