- 27 Ağustos 2011
- 11.328
- 2.762
- 448
- Konu Sahibi kalpyangini
23 canım ikimizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 canım ikimizde
biz zaten okul döneminde sürekli beraberiz o yüzden sıkıyor artık bizimkisi. hep aynı ortamlar aynı arkadaşlar her yere beraber gideriz falan. yapışık gibiydik. işte okullar tatl olunca görüşme seyreliyor tabi ayrı yerlerdeyiz. o zaman ilaç gibi geliyor tüm senenin yorgunluğu stresi bitiyor =) söyleyncede ben seninle yapışık oturamamki hep derdi. ama artık düzeldi aklını çelen bi arkadaşı varmış öğrendim.
ilk önce mesajlarımda bunu hıssterdm canım gec mı yazıo hıcc cvp atmıorum nerdesn noldu cart curt hıc bsey demıorum.
mesgul mu sana msj atıcam sonra ısım var mı dıo hemen tamammmm dııp bır gulucuk koyuorum onceden olsa bın tane soru sorardım cnku .:)
onunla bulusnca ole sarılıyım koluna gırıym yook put gıbıyım aslında mutluyum guluorum falan ama ona mesafelıyım..
lisede aynı sınftaydık ne yazıkki tenefslerde arklarının yanına çıkardı b'k var gbı bnde hıc takmadım ondan sonra
oo kızlarla sohbet muhabbet gulemeler derslerde hocalarla sakalaşmalar .ozaman uni sınavına hazrlanıordum
tam gaz harıl harıl kuduruodu cnku kazancagım bellıydı ve son hamleyı yaptım gelecekle ılgılı planlarımdan bahsettım vee
ben bu sehırden gıdıcem baska sehır yazıcam dedım ve oylece kala kaldı :))
aynı yaşta sayılırmışız canım
ailesiyle filan tanışma oldumu gerçi farklı şehirlerdesiniz ama
ne kadardır çıkıosunuz siz ? bizde sevgılımle 1 yıla yakınıdr çıkıorz okul donemınde hep bırlkteyız aslında banada bazen sıkılrsa dıorum ama o kednısı ıstıo bensız hıc bısey yapmak ıstemıo hatta yaz tatılımz de kafayı yedık yanı aramızda çok saatlık uzaklık var ama geldı yanıma hep saolsun aşkımm benım ama sımdı sız oyle dıınce :))
ooo süperrr=))))
işim var dediğinde bin tane soru sormak benimde huyum evet önce ondan vazgeçiyorum
geç yazdığında ben hemen cart diye veririm cevabımı ama artık sallamıycam
mesafeli olma konusuda güzel taktikleri beğendim evet süpersin canım yarından itibaren başlıyorum bunları uygulamaya
görsün bakalım beyfendi ilgisizlik nasıl oluyomuş![]()
2 bucuk yıl oldu canım.
oooooooo biz ilk 2 yıl varya kölemdi resmen ayrılırdım arkadaşlarıma gider yalvarır ağlardı barıştırın diye bende salak gibi acıyıp barışıyodum ama o bana hiç acımıyo
umarım sizin öyle olmaz tabi de benim hatalarım çoktu şımarıklık vs gibi o yüzden bıktırdım baya tahammül edemiyo artık önceden hiç bi şey demezdi bende demedikçe daha çok yapardım =)
oldu canım bu sene içerisinde de sözlenmeyi düşünüyoruz aslında komik ama =) öyle işte ne kadar yıpratsakta ayrılamıyoruz ama iki tarafta düzelmek için gayret ediyo diyelim
ayrı şehrlerdeyiz ama geçen sene eylülde ailesi abisine şehir dışından kız istemeye giderken bizim şehrede yol üstü uğramışlardı sevgilimide almak için o zaman tanıştım. çok kararsızdım tanışmak istemiyordum korktum utandım vs ama geçti gitti işte =) neden sordun bunu canım
inşallah bunlar ısıne yarar canım o eski beyınsızde bile ıse yaradysa herkese yarar m.etme sen
ah tatlım inşallah buna ihtiyacım var baya bii sağol taktikler için
seninde 1 oldu demek daha nice yıllar görürsünüz inşallah![]()
inşallah bunlar ısıne yarar canım o eski beyınsızde bile ıse yaradysa herkese yarar m.etme sen
önce maşallahh dıorumve darısı bızım basımıza nıce yıllara aşkımlaa
doru soluosun tabıkı zaman gectıkce bazı seyler bıraz daha sınırları asıor bunu ogrendgm ıı oldu bende sımarıklıgı bırakıım barı![]()
sakın haaa ben çok abartıyordum nasıl olsa seviyo diye her şeyi yaptırıyordum telefonu açmıyodum cnm istemeyince suratına kapatıyordum bi şey dese ayrılıyordum çokcuk gibiydim neyseki bıraktım onları ama o unutmuyo işte ==)))
ah tatlım inşallah buna ihtiyacım var baya bii sağol taktikler için
seninde 1 oldu demek daha nice yıllar görürsünüz inşallah![]()
AMİNNN aminnn canım daha 1 oldu bakalım ınsallah bızde uniyi bırlıkte bıtırp evlenenlerden oluruzz :)) kısmett![]()
bende tanışıyorumda canım bu konuda gelgit yaşıyorum bazen acaba erkenmi oldu diye
ay ne güzel tatlım komik olurmu gayet normal bunu istemek zaten
bende çok istiyorum ama okulumun bitmesini bekliyoruz son bi senem şükürde çok zor geliyo
ayy sende ne fenasın kızzzzyok canım ya ben yapmıorum ole seler kedi gibiym
![]()
![]()
akşam akşam güldürdün bak beni Allahta seni güldürsün
kafasına dank etmiş ama geç olduğuda dank etmiş vay be bölesini ilk defa gördüm
şimdi sana şunu sormak istiyorum dozunda bi rest nasıl olmalı sence yani zamanında yapman gerekseydi mesela neler derdin?
Canım bu yorumumu ıı ce oku !.
Benimm 4 yıllık bı ilişlim vardı ve 1. yılı geckındır ayrıldık . sorun ilgisizlik değil di baska sebeplerdendi. AMA
sana anlatıcaklarım işine yarıcak eminim .
Ben tam 4 yıldır onu hayatımın merkezı yaptım ona öldüm bittim beni avcunun içine aldı resmen ne dedıyse tamam dedım
Köpeği gibi ne derse yaptım. peki ne mi oldu ? benım son yıl aklım basıma geldi bundan ayrılmaya karar verdım ve kendımı
hoop dıe gerıye cektım noldu sonra adam tepe taklak oldu noldu bu kıza dedi ama ben rol yapmadım ondan sogudum ıstemedım
tabi tehdtle ve bazı sebeplerden dolayı 1 yıl daha bekledim vee kendimi çektgıım ıcın ondan bı kaç kez ayrılıp gözunu korkttgm ıcın
o çok gururlu güya erkek adam yelkenlerı suya ındırdı it gibi peşimden koştu bana yasakladıgı herseye ızın verdi ama bn genede ayrıldım şuan çok mutluyum ..
ANLadın mı demek ıstedıgımı :) sen bakma onların egosuna bıyerlerının kalkamasına olay sende bıtıor sakın sanmakı ben kaçarsam benı bırakır asla guzelım benım o hayvan bıle köpek oldysa kmse bırakmaz . çnku burnundan kıl aldırmayan kendını dev aynasında gören boş bır ınsandı.