- Konu Sahibi unpretending
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sevgilimin göstermiş olduğu tavır beni çok rahatsız ediyor acaba ben mi yanlış düşünüyorum haksızlıkmı ediyorum yada gerçekten durum ne diye kendime sürekli sorup cevap alamamaktan sıkıldım ve bu durumu sizlerle paylaşmak istiyorum 3 yıllık bir ilişkim var ilk iki yılı herşey güzeldi tabi illa arada sorunlar dahi olsa öyle abartmıyordu.. Bu iki yılda üniversitede okuyodu ve çoğunlukla bana karşı ilgili herzaman arar sorar beni ihmal etmezdi.. Ne olduysa üçüncü yılda oldu adliyede memur olarak atandığı ilk gün bana atandım demedi tabi o aralar biraz tartışmıştık sorunlarımız vardı sonradan öğrendim o tarihte atandığını.. Atandığı tarihte ayrılalım demişti. Sonra yine ilk adımı ben atarak barıştık.. Atandığından beri hal hareketleri eskisi gibi değil sanki arada bilmediğim bir mesafe var gelgelelim bugünlere son zamanlarda daha doğrusu son birkaç haftadır sürekli yoğunluktan söz edip duruyo hep şuanda müsait değilim demeler eskiden günaydın yada iyi geceler derdi o bile artık yok bütün vaktini arkadaşlarıyla geçiriyor ben istanbuld oturuyorum oda başka bir ilde arkadaşlarıyla kalıyor dün kamera açtık 5 dk olmadı hemen arkadaşlarının çağırdığını söyleyip direk çıktı sonra görüşürüz dedi aradan baya zaman geçti mesaj attım müsait değilim dedi bana ayırdığı vakit sadece gece uyumadan önce birkaç dakika yada boş zamanları.. Ablalarım arkadaşlarım ben ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ayrılmalımıyım devam mı etmeliyim inanın bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ya bu hoş bir durum değil aslında..
Bunu kendisiyle konuşmayı denediniz mi?