• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sevgilimin göstermiş olduğu tavır beni çok rahatsız ediyor acaba ben mi yanlış düşünüyorum haksızlıkmı ediyorum yada gerçekten durum ne diye kendime sürekli sorup cevap alamamaktan sıkıldım ve bu durumu sizlerle paylaşmak istiyorum 3 yıllık bir ilişkim var ilk iki yılı herşey güzeldi tabi illa arada sorunlar dahi olsa öyle abartmıyordu.. Bu iki yılda üniversitede okuyodu ve çoğunlukla bana karşı ilgili herzaman arar sorar beni ihmal etmezdi.. Ne olduysa üçüncü yılda oldu adliyede memur olarak atandığı ilk gün bana atandım demedi tabi o aralar biraz tartışmıştık sorunlarımız vardı sonradan öğrendim o tarihte atandığını.. Atandığı tarihte ayrılalım demişti. Sonra yine ilk adımı ben atarak barıştık.. Atandığından beri hal hareketleri eskisi gibi değil sanki arada bilmediğim bir mesafe var gelgelelim bugünlere son zamanlarda daha doğrusu son birkaç haftadır sürekli yoğunluktan söz edip duruyo hep şuanda müsait değilim demeler eskiden günaydın yada iyi geceler derdi o bile artık yok bütün vaktini arkadaşlarıyla geçiriyor ben istanbuld oturuyorum oda başka bir ilde arkadaşlarıyla kalıyor dün kamera açtık 5 dk olmadı hemen arkadaşlarının çağırdığını söyleyip direk çıktı sonra görüşürüz dedi aradan baya zaman geçti mesaj attım müsait değilim dedi bana ayırdığı vakit sadece gece uyumadan önce birkaç dakika yada boş zamanları.. Ablalarım arkadaşlarım ben ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ayrılmalımıyım devam mı etmeliyim inanın bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ya bu hoş bir durum değil aslında..
Bunu kendisiyle konuşmayı denediniz mi?

Cevabınıza bakılırsa en iyisi durumu akışına bırakmak olucak sanırım çok emek verdim elimden geleni yaptım herzaman yanında oldum ama demekki sonucu nankörlükmüş ne diyeyim.. Birde tamamen irtibatıda koparmıyo ara sıra yada boş zamanlarında napıyosun aşkımlı canımlı konuşmalar net birşey söylediğide yok aklım çok karışık

anlıyorum siz olumsuz bir duruma kendinizi alıstırın derim ben.
bnmki birden irtibatı koparmıştı ara ara ölmüştüm meraktan. Sankio şahıs (kendimi anlatıorum) ayrılmak istiyorum dese pesini mi bırakmıcaktım yapıscak mıydım ona ? ayrılmak istiyorum demeye bile cesareti yoktu korkaktı bnmki. Neyse maziyi deşmeyelim nefret doluyum valla geriliyorum :-)
senn durumunda ise tamam sunu anlıyorum bazen insanın hayatnda inişli çıkışlı dönemi oluyo ama atanması vs bunları sana niye söylemiyo bu kadar mı gereksizsin sen ya ???
seni kırmak için demiyorum ayrıl da demiyorum uzaktan izle bakalım bu ne zamana kadar böyle devam etcek. Sabret bakalım.

Ya bu hoş bir durum değil aslında..
Bunu kendisiyle konuşmayı denediniz mi?

Konuştum tabiki konuşmaz olurmuyum ne zaman konuşsam hep müsait olamamaktan yoğunluktan bahsedip duruyo arkadaşlarına zamanı vakti var.. Bunuda belirttim işim çok yoğun benim psikolojim bozuluyo kafamı dağıtmak için arkadaşlarımla gezmeliyim vs gibi kelimeler kullanıyo.. Daha önce işimi çok seviyorum stressiz diyen insan şimdide işim çok zor çok yoğunluktan yakınıyo ben bile çözmüş değilim..

Bazen iş sahibi olan insanlar ne oldum delisi olurlar. Bazı şeyleri beğenmez ve değişikliğe gitmek isterler. Böyle birdurum olabilir...
Yahut çok yoğun çalışıyor ise yorgunluktan olabilir, adaptasyon süreci de olabilir. Ama böyle çekilmez net bir şekilde isteyip istemediğini sorun

anlıyorum siz olumsuz bir duruma kendinizi alıstırın derim ben.
bnmki birden irtibatı koparmıştı ara ara ölmüştüm meraktan. Sankio şahıs (kendimi anlatıorum) ayrılmak istiyorum dese pesini mi bırakmıcaktım yapıscak mıydım ona ? ayrılmak istiyorum demeye bile cesareti yoktu korkaktı bnmki. Neyse maziyi deşmeyelim nefret doluyum valla geriliyorum :-)
senn durumunda ise tamam sunu anlıyorum bazen insanın hayatnda inişli çıkışlı dönemi oluyo ama atanması vs bunları sana niye söylemiyo bu kadar mı gereksizsin sen ya ???
seni kırmak için demiyorum ayrıl da demiyorum uzaktan izle bakalım bu ne zamana kadar böyle devam etcek. Sabret bakalım.

Afedersiniz size eski yaşanmışlığınızı tekrarlatmak istemezdim ama şuanda benim hissettiklerimde malesef öyle cevabınız için teşekkür ederim sabırla beklicem

rica ederimmm
evet bnde yasadım bn ilişkime tam 3 yıl emek verdim ve biz baska sehirlerdeydik ayda bir yada ayda iki kez geliyodu yanma.
zamanla böyle soğukluk girdi arayıp sormaz oldu birden bire ona ulasamadım kardesni konusturdu numarasını deiştirmiş tabi sevgilisini de değiştirmiştir !!!
bn yolda yürürken bile ağlıyodum çok zor günler geçirdim çok ağladım çok yandım ama beni silip atanı bnde bir süre snra attım ask yerine ona karsı nefret doldum snra çok afedersin kendini affettrmek için köpek gibi yalvardı ama değmezmiş iyi de onunla olmamısım ona değmezdi adam değildi
suan 9 aylık evliyim ve mutluyum çok sükür.

çok üzüldüm cidden aynı zamanda sinirlendimde:47:

peki kaçmasının altındaki sebep neymiş öğrendinizmi:26:

Afedersiniz size eski yaşanmışlığınızı tekrarlatmak istemezdim ama şuanda benim hissettiklerimde malesef öyle cevabınız için teşekkür ederim sabırla beklicem

önemli değil canım geçti bitti yaa değmeyen insanlar için inan ki parmagnı kıpırdatmaya bile değmez sen üzülme hiçte canını sıkma.
Hakkında hayırlısı olsun mutlu ol insallah.

Konuştum tabiki konuşmaz olurmuyum ne zaman konuşsam hep müsait olamamaktan yoğunluktan bahsedip duruyo arkadaşlarına zamanı vakti var.. Bunuda belirttim işim çok yoğun benim psikolojim bozuluyo kafamı dağıtmak için arkadaşlarımla gezmeliyim vs gibi kelimeler kullanıyo.. Daha önce işimi çok seviyorum stressiz diyen insan şimdide işim çok zor çok yoğunluktan yakınıyo ben bile çözmüş değilim..

Bir ilişkiyi çok uzatınca tadı kaçıyor işte..
Birazda mesafe varmış aranızda.
Bana normal gelmedi cnm bu halleri..
Ve ben bu duruma 5 ay sabredemedim ve ayrılmıştım
erkek arkadaşımdan..
İstediğininde bu olduğu mücadele etmemesinden anlaşılmıştı zaten..
Siz bence kendisine kaybetme korkusu werin..

Bazen iş sahibi olan insanlar ne oldum delisi olurlar. Bazı şeyleri beğenmez ve değişikliğe gitmek isterler. Böyle birdurum olabilir...
Yahut çok yoğun çalışıyor ise yorgunluktan olabilir, adaptasyon süreci de olabilir. Ama böyle çekilmez net bir şekilde isteyip istemediğini sorun

Haklısınız böyle gitmicek bende bu belirsizlik yüzünden vicdanımla kaldım asıl onun sorun etmesi gereken herşeyi ben kendime dert ediyorum.. 13 haziranda atandı adaptasyon sürecini çoktan aştı.. Haklısınız biraz zaman geçsin net bi cevap isticem cevabınız için teşekkür ederim

Bir ilişkiyi çok uzatınca tadı kaçıyor işte..
Birazda mesafe varmış aranızda.
Bana normal gelmedi cnm bu halleri..
Ve ben bu duruma 5 ay sabredemedim ve ayrılmıştım
erkek arkadaşımdan..
İstediğininde bu olduğu mücadele etmemesinden anlaşılmıştı zaten..
Siz bence kendisine kaybetme korkusu werin..

Bu kaybetme korkusunu nasıl vericem yada ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Facebookta takip ettiğim bir sayfadan alıntı yapacağım canım benim henüz bir ilişkim olmadığı için ben uygulamıyorum ama uygulayanlar çok işe yaradığını söylüyor hatta bu sayfayı takip et derim istersen özelden de yazarım adam diyor ki..
"Onun ilgisini kazanmak için çaba harcamayı kesin artık...Bunun yerine onun elinden 10-15 gün içinde yavaş yavaş, hergün daha az ilgi göstererek en sonunda ilgiyi tamamen bitirin...ve kapris, trip, suçlama, baskı, cs vs gibi hareketler yapmayın..Bu süre zarfında ona hafifçe acıyın ve bunu çok ince belli edin.çünkü siz onu terk ediyorsunuz ve çok kısa bir süre sonra rollerin nasıl değiştiğine şaşkınlıkla şahitlik edeceksiniz..."

ve bununla ilgili bir çok örnek var...Aslında doğru değilmidir erkekleri göğe çıkartan bizleriz sonra oturup düşünen yine bizleriz...Bence uygula derim biraz sabır gerektirecek belki ama sonunda işe yarayabilir.Ha tabi onu çok seviyor ve kaybetmek istemiyorsan yoksa mantığına yatmayan biriyse yol ver gitsin zaten, ve hemen aldatıyor düşüncesine kapılma bu erkeklerin çoğunda olan bir durum sadece kaybetme korkusunu göstermek gerekiyor diye düşünüyorum

Facebookta takip ettiğim bir sayfadan alıntı yapacağım canım benim henüz bir ilişkim olmadığı için ben uygulamıyorum ama uygulayanlar çok işe yaradığını söylüyor hatta bu sayfayı takip et derim istersen özelden de yazarım adam diyor ki..
"Onun ilgisini kazanmak için çaba harcamayı kesin artık...Bunun yerine onun elinden 10-15 gün içinde yavaş yavaş, hergün daha az ilgi göstererek en sonunda ilgiyi tamamen bitirin...ve kapris, trip, suçlama, baskı, cs vs gibi hareketler yapmayın..Bu süre zarfında ona hafifçe acıyın ve bunu çok ince belli edin.çünkü siz onu terk ediyorsunuz ve çok kısa bir süre sonra rollerin nasıl değiştiğine şaşkınlıkla şahitlik edeceksiniz..."

ve bununla ilgili bir çok örnek var...Aslında doğru değilmidir erkekleri göğe çıkartan bizleriz sonra oturup düşünen yine bizleriz...Bence uygula derim biraz sabır gerektirecek belki ama sonunda işe yarayabilir.Ha tabi onu çok seviyor ve kaybetmek istemiyorsan yoksa mantığına yatmayan biriyse yol ver gitsin zaten, ve hemen aldatıyor düşüncesine kapılma bu erkeklerin çoğunda olan bir durum sadece kaybetme korkusunu göstermek gerekiyor diye düşünüyorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim sayfanın ismini yazarsanız beğenmeyi düşünüyorum gayet mantıklı geldi banada sağolun tekrar

bir şey değil canım benim üzülme hiç bi erkeğe asla değmez :) hakettiğnden fazla deger verme öpüldün..

Bu kaybetme korkusunu nasıl vericem yada ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Aramayacaksınız, o aramadığı sürece
siz aramayacaksınız..
Sizi merak etmesini sağlayacaksınız..
Belki de bu ters tepebilir, yani ayrılabilirsinizde
bunu yaptığınız zaman ama en azından karşısınızdaki
insanın sizin için mücadele edip etmediğini çözmüş olucaksınız..
3 yıl ewet uzun olabilir ama, tek başına mücadeleye girmiş sanki
sizin ilişkiniz.. Yani iletişimi sanki hep siz sağlıyormuşsunuz gibi duruyor..
Bence kendinizi geri çekerek, mesaj çekmeyerek aramayarak sormayarak,
bazı şeyleri daha net anlamanıza yardımcı olucak gibi..
Eğer kaybetmek istemiyorsa bunu size belli eder zaten..

çok üzüldüm cidden aynı zamanda sinirlendimde:47:

peki kaçmasının altındaki sebep neymiş öğrendinizmi:26:

yaa işde ben neler yasadımmm :-(
yok neymiş annesi beni istemiomuş ordan biriyle evlendrcekmiş mişteee bilmem nee !!! inanın bahanelerini önemsemedgmden böyle bişeyler uydurmuştu kurduğu cümleleri tam toparlıyamıyorum.

ilişkiyi bitirişnden yaklasık 2 ay snra aradı müzik dinletmeler falan filanlar snra arayıp yalvarmalar geliyim konusalım seni istiyim ailemle.
eee ne zaman gelceksn sana güvenim kalmadı en kısa zamanda.
önce bi geleyimde yanına
yok öyle sey annene de gelin istemeye. O zaman konusuruz
bn istemeye diretince yalvarmaları da azaldı zaten ben güvenimi çoktan yitirmiştim ailesiyle gelsede ask kırıntısını toplardı ancak benden ve yürümezdi çünkü en ufak bi sorunda bunu yapan evlendigimzde kaPIY cekip çıkar diye düşündüm bu askı evliği tek basma mücadeleyle sürdüremezdim iyi ki de barısmamısım yasmda büyük değildi ama gercekleri görünce soğudum bni istemeyeni ben hiç istemem dedim veee ben yedekte duran bir kız değilim dedim dediğimi de yaptım

Back
X