- Konu Sahibi unpretending
bir şey değil canım benim üzülme hiç bi erkeğe asla değmez :) hakettiğnden fazla deger verme öpüldün..
Tekrar çoook teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şey değil canım benim üzülme hiç bi erkeğe asla değmez :) hakettiğnden fazla deger verme öpüldün..
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sevgilimin göstermiş olduğu tavır beni çok rahatsız ediyor acaba ben mi yanlış düşünüyorum haksızlıkmı ediyorum yada gerçekten durum ne diye kendime sürekli sorup cevap alamamaktan sıkıldım ve bu durumu sizlerle paylaşmak istiyorum 3 yıllık bir ilişkim var ilk iki yılı herşey güzeldi tabi illa arada sorunlar dahi olsa öyle abartmıyordu.. Bu iki yılda üniversitede okuyodu ve çoğunlukla bana karşı ilgili herzaman arar sorar beni ihmal etmezdi.. Ne olduysa üçüncü yılda oldu adliyede memur olarak atandığı ilk gün bana atandım demedi tabi o aralar biraz tartışmıştık sorunlarımız vardı sonradan öğrendim o tarihte atandığını.. Atandığı tarihte ayrılalım demişti. Sonra yine ilk adımı ben atarak barıştık.. Atandığından beri hal hareketleri eskisi gibi değil sanki arada bilmediğim bir mesafe var gelgelelim bugünlere son zamanlarda daha doğrusu son birkaç haftadır sürekli yoğunluktan söz edip duruyo hep şuanda müsait değilim demeler eskiden günaydın yada iyi geceler derdi o bile artık yok bütün vaktini arkadaşlarıyla geçiriyor ben istanbuld oturuyorum oda başka bir ilde arkadaşlarıyla kalıyor dün kamera açtık 5 dk olmadı hemen arkadaşlarının çağırdığını söyleyip direk çıktı sonra görüşürüz dedi aradan baya zaman geçti mesaj attım müsait değilim dedi bana ayırdığı vakit sadece gece uyumadan önce birkaç dakika yada boş zamanları.. Ablalarım arkadaşlarım ben ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ayrılmalımıyım devam mı etmeliyim inanın bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aramayacaksınız, o aramadığı sürece
siz aramayacaksınız..
Sizi merak etmesini sağlayacaksınız..
Belki de bu ters tepebilir, yani ayrılabilirsinizde
bunu yaptığınız zaman ama en azından karşısınızdaki
insanın sizin için mücadele edip etmediğini çözmüş olucaksınız..
3 yıl ewet uzun olabilir ama, tek başına mücadeleye girmiş sanki
sizin ilişkiniz.. Yani iletişimi sanki hep siz sağlıyormuşsunuz gibi duruyor..
Bence kendinizi geri çekerek, mesaj çekmeyerek aramayarak sormayarak,
bazı şeyleri daha net anlamanıza yardımcı olucak gibi..
Eğer kaybetmek istemiyorsa bunu size belli eder zaten..
Başka biri olabilir bence hayatında çalıştığı yerde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mesleke atılmış memur olmuş belki düşünceleri de değişmiştir kendi çevresinden biri olsun istemekte olabilir ancak bu süredede seni elinden kaçırmak istemiyordur. bu nedenle minumum vakti sana ayırarak çevresindeki altarnatifleri değerlendiriyordur
ben bu izlenimi taşıyorum
gözden ırak gönülden ırak oluyor
ayrıca şimdi tamamen bağımsız biri
fikirleri bu nedenle değişmiştir
son seçenek olarak herzaman aklında ve elinin altındasın
bu düşünceyi yıkmalısın
ya tamamen gelsin ya tamamen kopun
iki arada idare edilmeye fırsat verme
yapabilceğin en iyi şey
birden bire arayıp sormayı kesmek
meraka düşürmek
ve tedirgin etmek
ya eski öneminin farkına varacaktır yokluğunda
yada ağzındaki bakla ortaya çıkacaktır
üzüldüm
O sizi ve bu iliskiyi coktan gozden cikarmis, uzgunum...
Daha fazla ustune duserek bir sey kazanamazsiniz, ya geri cekilin belki kendine gelir, kiymetinizi anlar...
Ya da bu saatten sonra ne kiymeti var diyip, ayrilin...
Tek yapmamaniz gereken ustune dusmek...
Bütün yazdıklarınızda baştan sona kadar çok haklısınız hep mücadele veren taraf durumudüzelten arayan ben oldum dediklerinizi mutlaka denicem teşekkür ederim
Peki siz su an ne ile mesgulsunuz ? Yani çalışıyor veya okuyor musunuz ? Seni üzmek istemem ama hani demissin ya atandığı gün değişti diye, sevgilinin yaşadığı durumun aynusini ben yasadim. uzun süreli bir ilişkim vardi. Atandigim gun ona karşı ona sogudum, aramak sormak icimden gelmedi. Nasıl desem yeni bir hayata başlamıştım ve yalnız olmak istedim. Bir kaç ay düzelir diye bekledim ama olmuyordu ve en sonunda ayrıldım. Yaptığımın doğru olduğunu söylemiyorum amA ınan çoğu çalışmaya yeni baslayanda oluyor bu. Tepkisiz kalmani tavsiye ederim. Hayırlısı olsun hakkında inşallah.
İşte kırmızı ile işaretlediğim yeri dewamlı
siz yaptığınız için beyfendinin zerre kadar kaybetme
korkusu kalmamış..
Nasıl olsa alttan alıcak, nasıl olsa arayacak..
Bunu birden bıçak gibi keserseniz, ozaman
karşınızda ki kişinin nasıl biri olduğunu anlayacaksınız...
Egosu tavan yapmış onun belli ki..
Kesinlikle çook haklısınız çok ama çok teşekkür ederim cevaplarınız için çok yardımcı oldunuz
yaa işde ben neler yasadımmm :-(
yok neymiş annesi beni istemiomuş ordan biriyle evlendrcekmiş mişteee bilmem nee !!! inanın bahanelerini önemsemedgmden böyle bişeyler uydurmuştu kurduğu cümleleri tam toparlıyamıyorum.
ilişkiyi bitirişnden yaklasık 2 ay snra aradı müzik dinletmeler falan filanlar snra arayıp yalvarmalar geliyim konusalım seni istiyim ailemle.
eee ne zaman gelceksn sana güvenim kalmadı en kısa zamanda.
önce bi geleyimde yanına
yok öyle sey annene de gelin istemeye. O zaman konusuruz
bn istemeye diretince yalvarmaları da azaldı zaten ben güvenimi çoktan yitirmiştim ailesiyle gelsede ask kırıntısını toplardı ancak benden ve yürümezdi çünkü en ufak bi sorunda bunu yapan evlendigimzde kaPIY cekip çıkar diye düşündüm bu askı evliği tek basma mücadeleyle sürdüremezdim iyi ki de barısmamısım yasmda büyük değildi ama gercekleri görünce soğudum bni istemeyeni ben hiç istemem dedim veee ben yedekte duran bir kız değilim dedim dediğimi de yaptım
Üzülme ama ben kaybetmedim, o kaybetti de her zaman..
Eğer olmuyorsa tecrübe oldu dersin..
Bir daha ki ilişkinde bu kişiye yaptığın şeyleri tekrarlamamış olursun yeni ilişkinde..
Sevgiler...
hayırlısı olmuş ozaman canım başımıza gelen her belada bi hayır oluyo aslında ama bunu biz göremiyoruz allah beterinden koruyo. atlatmana çok sevindim sen bebiş bekliyodun dimi sağlıcakla gelsin inşallah
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda sevgilimin göstermiş olduğu tavır beni çok rahatsız ediyor acaba ben mi yanlış düşünüyorum haksızlıkmı ediyorum yada gerçekten durum ne diye kendime sürekli sorup cevap alamamaktan sıkıldım ve bu durumu sizlerle paylaşmak istiyorum 3 yıllık bir ilişkim var ilk iki yılı herşey güzeldi tabi illa arada sorunlar dahi olsa öyle abartmıyordu.. Bu iki yılda üniversitede okuyodu ve çoğunlukla bana karşı ilgili herzaman arar sorar beni ihmal etmezdi.. Ne olduysa üçüncü yılda oldu adliyede memur olarak atandığı ilk gün bana atandım demedi tabi o aralar biraz tartışmıştık sorunlarımız vardı sonradan öğrendim o tarihte atandığını.. Atandığı tarihte ayrılalım demişti. Sonra yine ilk adımı ben atarak barıştık.. Atandığından beri hal hareketleri eskisi gibi değil sanki arada bilmediğim bir mesafe var gelgelelim bugünlere son zamanlarda daha doğrusu son birkaç haftadır sürekli yoğunluktan söz edip duruyo hep şuanda müsait değilim demeler eskiden günaydın yada iyi geceler derdi o bile artık yok bütün vaktini arkadaşlarıyla geçiriyor ben istanbuld oturuyorum oda başka bir ilde arkadaşlarıyla kalıyor dün kamera açtık 5 dk olmadı hemen arkadaşlarının çağırdığını söyleyip direk çıktı sonra görüşürüz dedi aradan baya zaman geçti mesaj attım müsait değilim dedi bana ayırdığı vakit sadece gece uyumadan önce birkaç dakika yada boş zamanları.. Ablalarım arkadaşlarım ben ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim ayrılmalımıyım devam mı etmeliyim inanın bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
dırek ayrılmalısın canım zamanını bosa harcama onun hıc umrunda degılsın burda yazdıklarından gordugum
Böyle tiplere hiç inanasım gelmiyor nedense
Sanki adliyede memur olarak çalışan hiç yakınımız yok görende 24 saat çalışıyor sanır
Herşeye vakti var sana gelince vakti yok öylemi
En azından dese ki 'bak canım çok yoğunum aklına başka bir şey gelmesin bu yoğunluk geçince her şey düzelecek' dese.
Gönlünü alsa bir şekilde seven insan böyle yapmalı bence
Ama nerde bu erkeklerde o düşünce o incelik
İsteseler yaparlar da işlerine gelmiyor
Sen kendini geri çek bence hiç de ilgilenme çok pişman olur umarım sonradan ...