İlgisizlik..

Huzur96

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
99
16
8
29
Merhaba herkese, 4 yıllık bir ilişkim var. 5 aydırda nişanlıyız.
Son zamanlarda bir rahatlık geldi. Bana istediği gibi her lafı söyler oldu. Kırılırmı gücenir mi düşünmeden, saygısızlaştı.
onunla konuşamadığımdan, En son dayanamadım eltime anlattım sağolsun ablam gibidir.

Bana o seni çok elinde görüyor. Her gel dediğinde gitme arama dedi. Kaybetmekten korksun, biraz dedi. En sevmediğim oyunlardır, aşkta taktik olmaz ama belki anlar beni dedim. Sorar dedim.

Dediği gibi yaptım. 1 hafta olmadan özledim dedi. Bende dayanamadım gittim. Güzel zaman geçirdik.

Ama şimdi o aramıyor ilgilenmiyor, vidyo gönderdim whatsapptan girmiş bakmamış bile. Bu gün bisey anlatıyodum hiç dinlemedi bile beni.

Umursanmadığımı o kadar hissediyorum ki iliklerime kadar...
Değersiz bi hiç hissediyorum kendimi. Akşam üstünden beri ne aradı ne sordu. Bende aramadım. Nasıl davranmak gerekiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey mutsuz olmam..

Son zamanlarda bir rahatlık geldi. Bana istediği gibi her lafı söyler oldu. Kırılırmı gücenir mi düşünmeden, saygısızlaştı.
onunla konuşamadığımdan, En son dayanamadım eltime anlattım sağolsun ablam gibidir.

Bana o seni çok elinde görüyor. Her gel dediğinde gitme arama dedi. Kaybetmekten korksun, biraz dedi. En sevmediğim oyunlardır, aşkta taktik olmaz ama belki anlar beni dedim. Sorar dedim.

Dediği gibi yaptım. 1 hafta olmadan özledim dedi. Bende dayanamadım gittim. Güzel zaman geçirdik.

Ama şimdi o aramıyor ilgilenmiyor, vidyo gönderdim whatsapptan girmiş bakmamış bile. Bu gün bisey anlatıyodum hiç dinlemedi bile beni.

Değersiz bi hiç hissediyorum kendimi. Akşam üstünden beri ne aradı ne sordu. Bende aramadım. Nasıl davranmak gerekiyor bilmiyorum. Bildiğim tek şey mutsuz olmam..
yok ya fazla umutsuzluga kapılma olur oyle seyler ılgısızlık gecıcıdır sana olan sevgısınden haber ver ne bileyım trıp at uzuldugunu bellı et baktın olmuyor ara agzına gelenı soyle bagır cagır sıtem et biaz vıcdan azabı cektır valla bu taktık bende hep işe yaramıstı nişanlılıkta ustelık bizim ustumuzde dış etkenlerın yaptıgı peslıkte cabası

Evlilige hos geldin :KK19:

Sifir beklenti, sonsuz mutluluk... beklentini dusuk tutarsan mutlu olabilirsin yoksa omur boyu mutsuz olursun. :KK39:
beklentiler sadece üzüyor dediğiniz gibi. bir güzel söz bile beni mutlu edicekken, bu tavrı artık hissizleştiriyor beni.. aşkım bile demez oldu. beni dikkate almaz oldu. üzülüyorum çok elimden bişey gelmiyor. :(

yok ya fazla umutsuzluga kapılma olur oyle seyler ılgısızlık gecıcıdır sana olan sevgısınden haber ver ne bileyım trıp at uzuldugunu bellı et baktın olmuyor ara agzına gelenı soyle bagır cagır sıtem et biaz vıcdan azabı cektır valla bu taktık bende hep işe yaramıstı nişanlılıkta ustelık bizim ustumuzde dış etkenlerın yaptıgı peslıkte cabası
yüz yüzemi konuşsam diyorum. sinirli bir insan hemen parlıyor, trip bile atamıyorum. ağzına geleni söylüyor. susmayı deniyorum ama böylede çok zor :(

beklentiler sadece üzüyor dediğiniz gibi. bir güzel söz bile beni mutlu edicekken, bu tavrı artık hissizleştiriyor beni.. aşkım bile demez oldu. beni dikkate almaz oldu. üzülüyorum çok elimden bişey gelmiyor. :KK43:

Alisirsin zamanla canim. Yoksa bu kadar kadin ne ariyor kadınlarkulübünde sanıyorsun :D

Eltinizin verdiği taktik ile ömür geçmez..
Arada biraz uzaklasmalar olur hayat bu sadece sevgilimiz ile ilişkimiz yok.. bin türlü hali var İnsanın..
Konuşmak tek care bi nedeni var mı sizinle mi ilgili.. içiniz rahat etmeli..

Uzun ilişkilerin belki de kaderi bu. Eltinize fazla güvenmeyin derim :KK66:
hiç kimseye anlatamadığımdan onunla paylaştım nişanlımı iyi tanıyor yol gösterir diye. inşallah oda bıçaklamaz arkamdan. bende uzun süredir birlikteyiz sıkıldımı ki benden diye bile düşünüyorum. en acısıda yıllardır tanıdığım adamla konuşamıyorum

Alisirsin zamanla canim. Yoksa bu kadar kadin ne ariyor kadınlarkulübünde sanıyorsun :KK70:
doğru söylüyosun canım bunlar hep ilgisizlikten :) ilgi göstermesin tamam ama en son buluştuğumuzda yok aslında sende güzel sayılırsın falan dalga geciyor sürekli mana buluyor. özgüven yerlerde sürekli

konus tabi konusarak hallede bilirsin istedıgı kadar parlasınlirsin ne yapıca dövecekmı tribinide at kızar bagırırsada küs ya benımkıde cok sinirlı birde su egoları yokmu hep ben haklıyım havaları valla canım o ılgısız oldugunda veya hatası oldugunda insan gıbı konusmaya calısırdım baktım anlamıyor bu sefr cemkiriyodum sonra bir güzel küsüyodum

Eltinizin verdiği taktik ile ömür geçmez..
Arada biraz uzaklasmalar olur hayat bu sadece sevgilimiz ile ilişkimiz yok.. bin türlü hali var İnsanın..
Konuşmak tek care bi nedeni var mı sizinle mi ilgili.. içiniz rahat etmeli..
kavgada olsa sonunda konuşmam gerekiyor aslında. nereye kadar sessiz kalabilirim ki

UZUN İLİŞKİNİN KADERİ AMA EVLENİNCE ARTACAK YANI YUZDE 90 ARTIYOR. BİR DAHA DÜŞÜNNNN.
NOT: HİÇ BİR ELTİYE GÜVENİLMEZ

konus tabi konusarak hallede bilirsin istedıgı kadar parlasınlirsin ne yapıca dövecekmı tribinide at kızar bagırırsada küs ya benımkıde cok sinirlı birde su egoları yokmu hep ben haklıyım havaları valla canım o ılgısız oldugunda veya hatası oldugunda insan gıbı konusmaya calısırdım baktım anlamıyor bu sefr cemkiriyodum sonra bir güzel küsüyodum
hep o haklı zaten. hiç bir kavgamız da haksızlığı kabul edemedi. ben çemkirince demediği hakaret kalmıyor. yorulmuşum galiba ben tartışmaktan kendimi ifade etmekten.

hep o haklı zaten. hiç bir kavgamız da haksızlığı kabul edemedi. ben çemkirince demediği hakaret kalmıyor. yorulmuşum galiba ben tartışmaktan kendimi ifade etmekten.
sen sunlerı soyleyınce kendimi gördüm sankı hele evlenın artık bi tartısmada cevap bile veremeyecejk kadar uzgun hıssediyorsun ama sen biraz erken yorulanlardansın ama umutsuz olma valla biz birbirimizi yerdik evlenınce tartısma sırasında o baskınsa ben muhatap bile almıyorum konussun dursun ama intikamını saatlerce küserek alıyorum galıban benım en ıyı silahım küsmek suan farkettım :) ama yınede seviyorum oda benı seviyor biliyorm bi yuva kolay kurulmuyormus onu anladım o sana karsı nasıl pekı mesela kavgadan sonra ozur dilermı gonlunu alırmı

Back
X