• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa birine hakkımı asla helal etmiyorum

Bu kotu hissetme durumu ondan bagimsiz. Bir iliskiden ciktin. Diger kiz tercih edilmis sizin yerinize gibi goruyorsunuz. Ama onun da saglikli karar verdigini sanmam. Kisa zaman icinde olmus. Sabretmek dusuyor size. Gercekten deger veren ve seven biriyle karsilasinca anliyorsunuz eskisinin ne kadar bos oldugunu.
Aslında tercih etmesinden ziyade Böyle karaktersiz birine bu verdiğim değer üzüyor sanırım beni. Yoksa elbette tercih edebilir, o kızın bana veya benim ona üstün olduğum bi durum yok sonuçta. Umarım bir an önce atlatırım

Hala bu laflara inananlar var... Bir erkek bir kadını basit, namussuz, bana yapıştı tarzında kötülüyorsa büyük ihtimal yalan söylüyordur. Doğruysa da adam kötü biridir bu şekilde konuştuğu için. Karakterli insanlar eski konuştukları insanları böyle çirkin şekilde kötülemez. Ki onu da geçtim aldatmanın asla bahanesi olamaz. Son konuşmasında ne derse desin affetmeyecektiniz.
Aynen, bende kızları kötüleme deyince çark etti zaten hayır aramızda gizli saklı olmasın diye söylüyorum dedi ve ben konuyu kapattım. Dedim görüşmek istersen senin hayatın ama beni de oyalama başkasını da dedim, saçmalama ne görüşmek istemesi siye karşı çıktı

Muhtemelen ulasamiyordu kiza buna yuz vermedi buda ailemize yakismaz vs gibi sozlerle duygularini gizliyordu sonunda kiz kabul etti buda sozlerini yedi

Kuzum benzer birsey yasadim zor biraz degersiz hissettiryor ama.onun karakterini gosteriri sahsina alma yani
Yok beni aradığı gün kız bunların evindeymiş, muhtemelen ailesiyle tanıştırmaya götürdü. Ay aklıma geldikçe sinirleniyorum bu karakter yoksununa

Ben dedim zaten ona neden kötülüyorsun onları, istemesen görüşmezsin diye, sana kızlar zorla yazacak değil dedim. Hayır kötülemek değil ben aramızda gizli saklı olmasın diye söylüyorum dedi. Yanlış anlattıysam özür dilerim dedi

Adam iki kiz ile iletisimde. Send bunu biliyordun ve kendince buhrani bahane ediyorsun. Simdi çevir kazi yanmasin yapma bosuna. Bal gibi gururlandin.

Simdiki mesele zaten gururn kirilmasi. O tüh kaka kizin kazanmasi. Oysa ki sen tüm masum ve özelligin ile kazanman gerekiyordu.

Buda sana ders olsun. Eger bir erkek kadinlar hakkinda asaglayaci konusuyorsa, bil ki asil asaglik o kadinlar degildir, bizzat o erkektir.

Adam iki kiz ile iletisimde. Send bunu biliyordun ve kendince buhrani bahane ediyorsun. Simdi çevir kazi yanmasin yapma bosuna. Bal gibi gururlandin.

Simdiki mesele zaten gururn kirilmasi. O tüh kaka kizin kazanmasi. Oysa ki sen tüm masum ve özelligin ile kazanman gerekiyordu.

Buda sana ders olsun. Eger bir erkek kadinlar hakkinda asaglayaci konusuyorsa, bil ki asil asaglik o kadinlar degildir, bizzat o erkektir.
Konuyu editledim, ben onu kaybettiğime o kızı tercih etmesine üzülmüyorum ki, vicdanıma oynamasına üzülüyorum. Bana kızları kötülemeye kalktığında ben ona dedim zaten, neden kötülüyorsun diye, diğer eleştirdiği şeyleri ben ortak arkadaşlardan duydum, onlarla dedikodusunu yapmış ama benimle yapamadı

Ayrıca iletişimde olduğunu bilmiyordum, bana o son konuşmada söyledi. İletişimde olduğunu bilsem neden konuşayım veya bekleyeyim. Zaten başkası olduğunu tahmin ettiğimden ötürü ben heryerden silmiştim onu, kızı ailesiyle tanıştırmaya götürdüğü gün beni arayıp kaybetmek istemediğini söyledi ikna icin uğraştı

Ve son dediğine tamamen katılıyorum, hatta bunun konuşmasını da yapmıştık ilk tanıştığımızda. Kimse yoğurdum ekşi demez ama exlerini kötüler bazıları küfür falan eder ya, öyle insanları hiç sevmiyorum dedim. O yüzden hiç anlatmıyordu

Yat kalk sükret bence kurtuldugun icin.

Bu olay kulagina küpe olsun. Baskasinin seni yüceltmesi herzaman iyi birsey olmayabilir ...
egonu kullanarak seni o kücük akliyla kendisine cekmek istemis. Sen yememissin. Öteki taraf senden zayif cikmis.

Görünürde sen asagilanmis gibi olabilirsin ama buna takilma. Seni baska kadinlarla yarisa sokmaya calisarak kazanmaya calisan insan aski pek anlamamistir ..

Yat kalk sükret bence kurtuldugun icin.

Bu olay kulagina küpe olsun. Baskasinin seni yüceltmesi herzaman iyi birsey olmayabilir ...
egonu kullanarak seni o kücük akliyla kendisine cekmek istemis. Sen yememissin. Öteki taraf senden zayif cikmis.

Görünürde sen asagilanmis gibi olabilirsin ama buna takilma. Seni baska kadinlarla yarisa sokmaya calisarak kazanmaya calisan insan aski pek anlamamistir ..
Kimbilir o kızı da nasıl kandırdı. Aslında kızı kötülemesine bende karşı çıkmıştım ama sanırım biraz pasif davrandım, tepkimi tamamen ortaya koymalıydım. Kendime bu yüzden kızıyorum zaten, hakedene hakettigi tepkiyi vermediğim için

Kimbilir o kızı da nasıl kandırdı. Aslında kızı kötülemesine bende karşı çıkmıştım ama sanırım biraz pasif davrandım, tepkimi tamamen ortaya koymalıydım. Kendime bu yüzden kızıyorum zaten, hakedene hakettigi tepkiyi vermediğim için

evet verebilirdin. ama hepimizin egosu var sonucta. oyuna gelmissin. bu konuyu tecrübe olarak gör bence. ilerisi icin faydali olur ..
insanin egosunu kiskistirmaya calisanlardan uzak durmali.

bence sen yinede güclü kalmissin. bunu anladigini icin ugrasmak istememistir. oltasini atmis artik kimin egosu daha güclüyse o yemis.

hep böyle iyi kal 🤗

evet verebilirdin. ama hepimizin egosu var sonucta. oyuna gelmissin. bu konuyu tecrübe olarak gör bence. ilerisi icin faydali olur ..
insanin egosunu kiskistirmaya calisanlardan uzak durmali.

bence sen yinede güclü kalmissin. bunu anladigini icin ugrasmak istememistir. oltasini atmis artik kimin egosu daha güclüyse o yemis.

hep böyle iyi kal 🤗
Çok teşekkür ederim, evet ego insana herşeyi yaptırabiliyor bazen farkında olmadan. Bundan ders çıkarıp yoluma devam etmek en güzeli 🙂

Valla sevgili olduğum kişi bana kazık atsa ne bileyim aldatsa falan bir iki gün üzülürüm sadece yani hayat bu tip insanlara üzülmek için çok kısa.

Valla sevgili olduğum kişi bana kazık atsa ne bileyim aldatsa falan bir iki gün üzülürüm sadece yani hayat bu tip insanlara üzülmek için çok kısa.
Zaten bende geçeceğini biliyorum ama bugün kendimi kötü hissettim aptal yerine koyulduğum için, aslında aptal gibi davrandığım için. Bende de hata var, günler sonra aramasına çıkıyorum merakıma yenik düşüp. Eğer o konuşma olmasaydı hiç üzülmezdim, çünkü bana öyle bi duygu sömürüsü yaptı ki, hastalık, başka sıkıntılar, ailevi problemler falan, hatta kusura bakma bilmiyordum bu kadarını, yapabileceğim bişey varmı falan diye sordum :) ay ne eğlenmiştir ama

Gözünüzde fazla büyütmüşsünüz bu adamı bence, ondan..

Back
X