• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa birine hakkımı asla helal etmiyorum

Aynen, bende kızları kötüleme deyince çark etti zaten hayır aramızda gizli saklı olmasın diye söylüyorum dedi ve ben konuyu kapattım. Dedim görüşmek istersen senin hayatın ama beni de oyalama başkasını da dedim, saçmalama ne görüşmek istemesi siye karşı çıktı

Klasik yedekleme taktiğidir, aranızda gizli saklı olmasını önemseyecek adam değil ki zaten aldatmış. Nişanlandığına bakmayın, bu tarz adamlar yine yazar. Ailem zorladı, kız intihara kalktı, pişmanım vs der bu sefer. Sakın ama sakın bir daha inanmayın.

Klasik yedekleme taktiğidir, aranızda gizli saklı olmasını önemseyecek adam değil ki zaten aldatmış. Nişanlandığına bakmayın, bu tarz adamlar yine yazar. Ailem zorladı, kız intihara kalktı, pişmanım vs der bu sefer. Sakın ama sakın bir daha inanmayın.
Ay yok tövbe artık, asla ulaşamaz bile bana. Bu adamdan herşeyi bekliyorum artık yapar mı yapar. Sırf egosunu tatmin etmek istiyor, kızlar onun peşinden koşsun istiyor, yedekte kimse kalmayınca tek kişiyle yetinmeyeceği için geri döner benim yüzü yumuşak bulduğu için ama asla taviz vermeyeceğim, o kadarına bile pişman oldum, kendimi kötü hissetmemin sebebi de o zaten, verdiğim taviz

Back