Slm kızlar msj lari okudum . Ben 6 yıllık evliyim. Biz bu sorunları hep yaşıyoruz.
Herşeyi geçtim de Huzur97 sana birsey soruyorum nişanlısın sen evli değilsin . Bu adam şimdi den böyle ise evlenince nasıl olucak bir fikrin varmı ???
Ben söyleyim sen sürekli ,, benim gibi bir ilgi bir konuşma bekliyceksin o ise kendi istediği gibi davranmayan devam edicek . Sen agliycaksin üzüleceksin onun ruhu duymuycak .
BAK TATLIM ;
Eger gerçekten nişanlını seviyor isen lütfen bi sakin bir ortam ayarla ve buluş onunla birazcık taktik vermiş oluyum gerekirse duygusal ol gerekirse ağla ama düşüncelerinin hepsini yüzüne net bir şekilde söyle . Yaptığı davranışlardan haberdar olsun . Sen bu şekilde tek başına düşüne düşüne kafayı yersin onun haberi bile olmaz . Sen bunları yapıyorsun de bunları neden yaptığını sor .
BAK GUZEL KARDEŞİM
Eger onun aklında da senin aklında da bir şüphe varsa ortaya ciksin . Bakalim ne cvb vericek nasil yaklasicak konuya . Bak acikca soyluyorum başta üzül gerekirse ama seni umursamayan aramayan bir insan için bir ömür feda etmek çok kötü emin ol. Bu söylediklerimi bi düşün ....