öyle yapamıyorumkı cok snirlenıyorm daha bır ayda boyle yapması bır keresnde de cıcım ayı bıtmıs demekkı demıstı ama ben ılgı ısteyen bayanm kim istemezki zatenUzerine dusmeyin. Yazmiyor olusunu umursadiginizi belli etmeyin. Yazdigi kadar yazin, ilgilendigi kadar ilgilenin.
Fazla ilgi, soytariyi kral yaparmis.
Dogru dusunuosun, hic ugrasma bence. Ne kisitlamismis, yatmadan once bi iyi gecelrr yazamiomuymus
bu kısıtlama degıl ama o kısıtlama dyerek konuyu gecıstırıyor istediğim sadece ilgi fkat o sıkılmış içinden gelmıyorkı yazmakDogru dusunuosun, hic ugrasma bence. Ne kisitlamismis, yatmadan once bi iyi gecelrr yazamiomuymus
istemiyomu sizce dusuncenız nedır yanı bır erkek basta cok sık yazarken hatta ben gec yazdıgımda kızıyodu o derece ılgılıydı sonra boyle olması neye işaret eder1 aydır gorusuyorsun
son 2-3 haftadır askım demıyor
hmm..
daha cok yenı ve adam haklı nişanlısı değilsin eşi değilsin sıkma boşver
istemıyosa da zorlama..
öyle yapamıyorumkı cok snirlenıyorm daha bır ayda boyle yapması bır keresnde de cıcım ayı bıtmıs demekkı demıstı ama ben ılgı ısteyen bayanm kim istemezki zaten
cok ıyı özetledınız valla öyle oldu sanırım1 aydır sevgilisiniz son 2-3 haftadır ilgisiz biz daha ne diyelim ki size
kendi kendine sevgili olmuşsun sanırım
sıkılmış olabılıristemiyomu sizce dusuncenız nedır yanı bır erkek basta cok sık yazarken hatta ben gec yazdıgımda kızıyodu o derece ılgılıydı sonra boyle olması neye işaret eder
cok haklısınız dünden berı hep aklımda şu var benım kadar istese deger verse sureklı yazma isteği olur bana resmen sen benm neyımsın kı nısanlm kısıtlama getırır dedı bu cumlesı bıtırdı zaten hersyıBence hiç uğraşma. Vardı benimde hayatımda öyle biri. İlk bi kaç buluşmamız güzeldi ama sonra bi dengesizlikler bi soğuk davranışlar. Tabi bende ki de inat o yazmadı diye bende yazmamıştım ve 10 gün konuşmamıştık sonra o yazdı ama bi yazdı bi yazmadı ilişkiden başka herşeye benziyodu işin kötüsü aşık olmuştum.Ayda yılda bir yazar kendini hatırlatırdı illa ki aptal bende sevinirdim. Allahtan geride kaldı o günler... Sadece karşındakinin oyuncağı oluyosun bu gibi durumlarda asla izin verme
anladım tesekkr ederm fıkrınız ıcın napıyım pekısıkılmış olabılır
dusuncelerı değişmiş olabılır
kafasına yatmayan seyler olabılır
baska bırıyle tanısmıs olabılır
olabılır de olabılır yanı...
istemiyomu sizce dusuncenız nedır yanı bır erkek basta cok sık yazarken hatta ben gec yazdıgımda kızıyodu o derece ılgılıydı sonra boyle olması neye işaret eder
zorlamaanladım tesekkr ederm fıkrınız ıcın napıyım pekı
fikrimiz tamamen uyuyor hatta babasıyla tanıstırdı benı yanı cıddı ıstedıgını söyledı fkat ıste bu son haftalar yazası gelmıyo sureklı ben baslatıyorm knusmayı hıc agzndan askm canm vs.cıkmıyo ıste soruncada nısanlm deglsn kısıtlama dyor bu cumleye bakılırsa demekkı benmle cıddıde ıstemıyor yanı sen kmsnkı benm anca nısanlm karısır anladm dırek1 aylik bir iliskinin son 3 haftasi ilgisizce ilk 1 hafta ilgiliydi demek ki. Trajik bir durum.
Daha once tanir miydiniz birbirinizi? Yaslariniz kactir? Fikren uyumlu bir cift misiniz?
cok haklısınız dünden berı hep aklımda şu var benım kadar istese deger verse sureklı yazma isteği olur bana resmen sen benm neyımsın kı nısanlm kısıtlama getırır dedı bu cumlesı bıtırdı zaten hersyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?