ilgisizlikkkk yardımmm edinn lütfen

Umursamayin, yol verin gitsin.

evet öyle yapıcam ayrıldıgımda akıllanır belkı kendı kendıne dusunur ama ayrılmazsam daha cok bu durum devam etcek gıbı sabah en son mesajı görmus daha gırdı gırdı yazmadı düşünün ne kdr umursuyor kaybetme korkusu bıle yok

evet cunku benım kadar ıstese bu ılıskı ıcın bıseyler dusunce ıcınden yazmak gelır zaten

Aynen oyle. Hic ugradugraugrug

Kendisini tarihin tozlu raflarina gonderin derhal.

Siz de uzmeyin kendinizi. Guzel gunesli gunlerin tadini cikarin.

Aynen oyle. Hic ugradugraugrug

Kendisini tarihin tozlu raflarina gonderin derhal.

Siz de uzmeyin kendinizi. Guzel gunesli gunlerin tadini cikarin.
teşekkrler bırazda olsa keyfım geldı vallahı sagolun

teşekkrler bırazda olsa keyfım geldı vallahı sagolun

Keyfinizi bozacak hicbir durum yok. Buradaki her kadin buna benzer seyler yasiyor ama gucluyuz biz. Kucuk bir esintiyle mi yerle bir olacagiz?

Guclu olun, degerli kilin kendinizi.

Fazla üzerine gitme onu umursamadıgını görünce tekrar eskisi gibi olacaktır
en son dun yazdım bu ılskıden artk beklentım yok dye sabah gördu yazmadı gırıyo yazmıyo ıste o hala takmıyor kaybetme korkusu bıle yok bende yazmycam artk

bir aydır görusuyorsun başlarda aşkım dıyordu 3 haftadır demıyor

bilmiyorum farkında mısın ama bir ay 4 hafta yani sana topu topu bı kaçgun askım dıyen adam yorgunum keyfım yok vs vs

bahane bunlar cnm erkek severse dagları bıle deler bı kelıme gunaydın yazmıyorsa sevmıyor sevmıyorsa senın ılgınden de anlayısından da hoşlanmıyor.....

aynen öyle ayrılcamm kesinlikle

aynen öyle ayrılcamm kesinlikle
kıymetını bılen senı senden cok çok seven biri çıkar kasrsına anlayışını ve ıyılıgını ona göster sonra vahlanmassın bes pra etmez bı adama deger verıp uzulmusum dersın

Ayyyy 1 aylık adam bana böyle davranacak varya paralarım gösteririm yolunu. Sende ne yapsam diyorsun
Def et gitsin

Bugün aynı şeyi kaçıncı yazışım..Eğer bir erkekte ilgisizlik ,soğukluk ,mesaj atmamazlik,aramamazlik başlamışsa seni seviyorum'lar askim'lar soylenmiyorsa sizden bıkmış ve yeni macera arayışlarına girmiştir bile.Bulana kadar da sizi bu şekilde oyalayip bulduktan sonra bir bahaneyle ayrılmak iistediğini ve bir başkasıyla konustugunu söyleyecek. Onun için boşuna zamanınızı öldürmeyin. Vereceğiniz bir saniseye bile yazık..Denendi. Tasdik edildi bizzat tarafımdan.

haklısınız ne dyecegımı bılemedım dedıklerınzde haklısınız

haklısınız ne dyecegımı bılemedım dedıklerınzde haklısınız
Özür dilerim üzücü bir durum ama gerçek bu.Ben pazar gunu öğrendim. Çok ağır geldi.Atlatmaya çalışıyorum. Umarim hakkımızda hayırlısı. Hayat devam ediyor herseye rağmen.Lutfen taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur.Sonunda üzülen siz olursunuz.

seni istemiyo ve kendini agırdan satıyo.....tekmeyi vur gitsin..ama arkandan gelirse sakın dönme.

anlamadigim nokta neden ilk haftadan askim diyor. cok hizli baslayip cabuk sönmüs bir durum...

Son düzenleme:
Sen üzerine düşme bir süre benimde basıma gelmişti daha sonra paşa paşa kendileri geliyolar canım. Gelmezsede o nasibim degilmiş deyip önüne bak ben evliyim şuan sana su kadarını söyliym öyle birinden sana eş olmaz dönmezsede boşver tatlım

şuan söyledklerınden psman olup acıklama yapacagna dun beklentm yok lafına cevap vermyp bugn napıyosn yazmıs ben de yazmıyorm artk

Yazma canım boşver bi laf vardır dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…