fikrimiz tamamen uyuyor hatta babasıyla tanıstırdı benı yanı cıddı ıstedıgını söyledı fkat ıste bu son haftalar yazası gelmıyo sureklı ben baslatıyorm knusmayı hıc agzndan askm canm vs.cıkmıyo ıste soruncada nısanlm deglsn kısıtlama dyor bu cumleye bakılırsa demekkı benmle cıddıde ıstemıyor yanı sen kmsnkı benm anca nısanlm karısır anladm dırek
evet cunku benım kadar ıstese bu ılıskı ıcın bıseyler dusunce ıcınden yazmak gelır zatenUmursamayin, yol verin gitsin.
evet öyle yapıcam ayrıldıgımda akıllanır belkı kendı kendıne dusunur ama ayrılmazsam daha cok bu durum devam etcek gıbı sabah en son mesajı görmus daha gırdı gırdı yazmadı düşünün ne kdr umursuyor kaybetme korkusu bıle yokAynen öyle. Bende de aynı durum vardı aman bi ilgi alaka nden yazmıyosunlar falan. Erkeklerin hevesi çabuk geçebiliyo maalesef. Bağlanmamaya çalış henüz bağlanmadıysan. Hatta bence hiç uğraşmamalısın ve bitirmelisin
evet cunku benım kadar ıstese bu ılıskı ıcın bıseyler dusunce ıcınden yazmak gelır zaten
evet öyle yapıcam ayrıldıgımda akıllanır belkı kendı kendıne dusunur ama ayrılmazsam daha cok bu durum devam etcek gıbı sabah en son mesajı görmus daha gırdı gırdı yazmadı düşünün ne kdr umursuyor kaybetme korkusu bıle yok
teşekkrler bırazda olsa keyfım geldı vallahı sagolunAynen oyle. Hic ugradugraugrug
Kendisini tarihin tozlu raflarina gonderin derhal.
Siz de uzmeyin kendinizi. Guzel gunesli gunlerin tadini cikarin.
teşekkrler bırazda olsa keyfım geldı vallahı sagolun
en son dun yazdım bu ılskıden artk beklentım yok dye sabah gördu yazmadı gırıyo yazmıyo ıste o hala takmıyor kaybetme korkusu bıle yok bende yazmycam artkFazla üzerine gitme onu umursamadıgını görünce tekrar eskisi gibi olacaktır
bir aydır görusuyorsun başlarda aşkım dıyordu 3 haftadır demıyorarkadaşlar bir aydır biriyle görüşüyorum sevgiliyim bana ilk başlarda askım derdi ilgi gösterirdi son iki üç haftadır ne askım ne baska bisey hiç birşey demiyor sabah günaydın yazmıyordu iki üç defa uyardım yazdı ama sonrası gelmedi öğlen de konusmuyoruz sebebini sordugumda işteyim yogunum dedi bende anlayısla karsılıyorum üstüne gitmiyorum akşam ise uzanınca naptın yazıyor ben oturuyorm vs sen dyorm oda uzanıyorm dıyo sonra konusmamız bıtıyo dıger gunun aksamına kadar hıc yazmıyo ve ben bnu dün söyledim en azından uykunda gelse haber ver ben beklıyorm hıc yazmıyosn dedm bana sen kısıtlama getırıyorsn annem babam ksııtlama getırmedı karısmaz benm anca nısanlım ve eşim karısablr dedı daha sonrasında ıse yorgun oldugunu keyfının olmadıgını o yuzdende ıcınden gelmedıgını askm vs kelımelern bnu söyledı sızce ne yapmalıyım benden sıkıldıgını dusunuyorm
aynen öyle ayrılcamm kesinliklebir aydır görusuyorsun başlarda aşkım dıyordu 3 haftadır demıyor
bilmiyorum farkında mısın ama bir ay 4 hafta yani sana topu topu bı kaçgun askım dıyen adam yorgunum keyfım yok vs vs
bahane bunlar cnm erkek severse dagları bıle deler bı kelıme gunaydın yazmıyorsa sevmıyor sevmıyorsa senın ılgınden de anlayısından da hoşlanmıyor.....
kıymetını bılen senı senden cok çok seven biri çıkar kasrsına anlayışını ve ıyılıgını ona göster sonra vahlanmassın bes pra etmez bı adama deger verıp uzulmusum dersınaynen öyle ayrılcamm kesinlikle
haklısınız ne dyecegımı bılemedım dedıklerınzde haklısınızBugün aynı şeyi kaçıncı yazışım..Eğer bir erkekte ilgisizlik ,soğukluk ,mesaj atmamazlik,aramamazlik başlamışsa seni seviyorum'lar askim'lar soylenmiyorsa sizden bıkmış ve yeni macera arayışlarına girmiştir bile.Bulana kadar da sizi bu şekilde oyalayip bulduktan sonra bir bahaneyle ayrılmak iistediğini ve bir başkasıyla konustugunu söyleyecek. Onun için boşuna zamanınızı öldürmeyin. Vereceğiniz bir saniseye bile yazık..Denendi. Tasdik edildi bizzat tarafımdan.
Özür dilerim üzücü bir durum ama gerçek bu.Ben pazar gunu öğrendim. Çok ağır geldi.Atlatmaya çalışıyorum. Umarim hakkımızda hayırlısı. Hayat devam ediyor herseye rağmen.Lutfen taviz vermeyin. Taviz tavizi doğurur.Sonunda üzülen siz olursunuz.haklısınız ne dyecegımı bılemedım dedıklerınzde haklısınız
fikrimiz tamamen uyuyor hatta babasıyla tanıstırdı benı yanı cıddı ıstedıgını söyledı fkat ıste bu son haftalar yazası gelmıyo sureklı ben baslatıyorm knusmayı hıc agzndan askm canm vs.cıkmıyo ıste soruncada nısanlm deglsn kısıtlama dyor bu cumleye bakılırsa demekkı benmle cıddıde ıstemıyor yanı sen kmsnkı benm anca nısanlm karısır anladm dırek
şuan söyledklerınden psman olup acıklama yapacagna dun beklentm yok lafına cevap vermyp bugn napıyosn yazmıs ben de yazmıyorm artkSen üzerine düşme bir süre benimde basıma gelmişti daha sonra paşa paşa kendileri geliyolar canım. Gelmezsede o nasibim degilmiş deyip önüne bak ben evliyim şuan sana su kadarını söyliym öyle birinden sana eş olmaz dönmezsede boşver tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?