Hangimizin hayatından geçmedi ki böyle bir ilgisiz...
Bunlara en baştan yol vermezsen ilerde çok üzülürsün... Eninde sonunda seni üzme ihtimali çok yüksek bir adam...
Şimdi bunu def edersin yüzsüz biçimde gelir, gene bir şekilde gönlünü alır, sen adam oldu sanarsın, tekrar kendini kaptırırsın, sonra gene aynı öküz olur...
Bu böyle sürer gider sürekli bir tekrar durumu... Ben o salaklığı zamanında yaptım, keşke senin şuan olduğun konumdayken bıraksaydım arkama hiç bakmadan...
Babasıyla fln tanıştırmasına da bakma bunun gibilerin aileleri de alışık oluyo bunların arkadaşlarıyla tanışmaya... Akıllarıyla öyle güven kazanıyolar zaten "ailemle tanıştırdım seni" tripleri...
Hangimizin hayatından geçmedi ki böyle bir ilgisiz...
Bunlara en baştan yol vermezsen ilerde çok üzülürsün... Eninde sonunda seni üzme ihtimali çok yüksek bir adam...
Şimdi bunu def edersin yüzsüz biçimde gelir, gene bir şekilde gönlünü alır, sen adam oldu sanarsın, tekrar kendini kaptırırsın, sonra gene aynı öküz olur...
Bu böyle sürer gider sürekli bir tekrar durumu... Ben o salaklığı zamanında yaptım, keşke senin şuan olduğun konumdayken bıraksaydım arkama hiç bakmadan...
Babasıyla fln tanıştırmasına da bakma bunun gibilerin aileleri de alışık oluyo bunların arkadaşlarıyla tanışmaya... Akıllarıyla öyle güven kazanıyolar zaten "ailemle tanıştırdım seni" tripleri...
Maalesef ki... Yaşamadan bilemiyorsun hep iyi olana inanmak istiyorsun...İnsan yaşadıkça anlıyor ole değil mi ?
kaçan kovalanır durumu bence
Maalesef ki... Yaşamadan bilemiyorsun hep iyi olana inanmak istiyorsun...
Aslına bakarsan bence kaçma ve kovalamadan daha ziyade ne istediğini bilmemek. Ve heyecan arayan erkek tribi
hep öyle midir,seven erkek hep arar sorar mi..bence hayir,bazilarinin sevgisi sadedir,vicik vicik askim demedi diye günde 10 defa aramadi diye sevmiyor anlamina gelmez.
Ayy bence hiic ayrilmak istiyorum, ayrildim.. vs mesaj bile atma.. Birden bire kes mesajlari hatta numarasini sil.. O sana yazarsa cevap dahi verme.. Sevseydi seni inciltmekten korkar, gitmenden korkardi zaten.. Aşkım dememek için yaşadığı stres de bahanesi.. Çocuk resmen sevmiyorum , istemiyorum diye bağırıyor..
Günde on defa dan ziyade ilgisizliği belirgin erkekler örneği var burada
demem o ki ilgilenmek sabah illa gunaydin demek degildir,yahut askim,bebegim vs hitaplar da degil,asil ilgi bana sorarsan baska bi mevzu,burdaki cogu insan bana soguk davraniyor beni aramiyor benle ilgilenmiyor diye yaziyorlar,iste kadinlarin bekledigi ilgi nedir yani tam olarak
Nedir peki ilgi sana göre ?
=) bana her gün 3 kere naber yazacagina 3 günde bir gercekten merak ettigi icin naber yazsin mesela,beni kendini tatmin etmek icin günde 3 kere aramak yerine ,beni gercekten özledigi icin 3 günde bir arasin,ben samimiyet istiyorum,sulu ilgilerin insani degilim,karsidakini bogmak bence ilgi degil sacmaliktir. ilgiyi sesinde hissetmek samimiyetinde görmek aslolan. hitap seklinde degildir ilgi.
Daha yuzgoz olmadan yaşanması tataftarisin anlaşılan
gündüz de konunda yazdim ilk haftadan askim diyen bi adam bu seninki,saglikli bulmuyorum ben bu sekilde.
Evet her erkek vıcık vıcık olmaz ama karşısındaki kızın ilgi alaka beklediğini bildiği halde aynı şekilde ilgisiz davranıyorsa da sevdiğini düşünemeyiz bence... Sevgi karşındakinin beklentilerini önemser bence...hep öyle midir,seven erkek hep arar sorar mi..bence hayir,bazilarinin sevgisi sadedir,vicik vicik askim demedi diye günde 10 defa aramadi diye sevmiyor anlamina gelmez.
Evet her erkek vıcık vıcık olmaz ama karşısındaki kızın ilgi alaka beklediğini bildiği halde aynı şekilde ilgisiz davranıyorsa da sevdiğini düşünemeyiz bence... Sevgi karşındakinin beklentilerini önemser bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?