iliklerime kadar özlüyorum dayanamıyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
arkadaşlar biliyorum belki bu bir çeşit obsesyon ama benim 6 aydır unutamadığım, acısını ilk günkü gibi hissettiğim bi eski sevgili derdim var.
ona eski bile demek istemiyorum çünkü hala canımdan bi can o.
göz görmeyince gönül bi nebze katlanıyo. ama dün çarşıda gezerken pat diye karşıma çıktı.
işte o an bittim ben ya. güle oynaya telefonda konuşuyodu. belki de bi kızla konuşuyodu kim bilir..
o an hissettiğim duygular öyle karışıktı ki.
özlem, kıskançlık ne biliyim daha bir sürü şey..
dünden beri sürekli ağlıyorum.
onu arayıp aşkımı sevgimi haykırmak, her ne kadar o beni unutsa da içimi boşaltmak istedim ama tuttum kendimi. ne faydası var ki bunun.
özlemek bu kadar zor mu? bi acı hiç küllenmez mi?
nasıl taşıyıcam bu yükü daha inanın size abartı geliyo olabilir ama bu özlem bu hasret beni yiyip bitiriyo günden güne eriyorum..

Niye bitti neden bitti ilişkiniz? Gerçekten döndüğüne değecek birisi mi? Bunları iyi düşünmek lazım...Ama aslolan bir şey var ki hem mantık hem aşk ikisini de bulundurabilmek....Gerçekten ikisi de var ve bu insanla önemsiz nedenlerle ayrıldıysanız amenna... Duygular geçicidir zor da olsa unutulur, alışkanlıkları yenmek daha zordur. Ama bu adama dönüpte söyleneceksen hiç gitme..Emin ol duygular geçer gider...Bir yıl beş yıl öncesi duygularımız çok farklı.... İyi düşün doğru karar ver... eski sorunların varsa bu adama dönersen ve yine eski sorunlar tekrarlarsa emin ol daha çok yıpranırsın...

Niye bitti neden bitti ilişkiniz? Gerçekten döndüğüne değecek birisi mi? Bunları iyi düşünmek lazım...Ama aslolan bir şey var ki hem mantık hem aşk ikisini de bulundurabilmek....Gerçekten ikisi de var ve bu insanla önemsiz nedenlerle ayrıldıysanız amenna... Duygular geçicidir zor da olsa unutulur, alışkanlıkları yenmek daha zordur. Ama bu adama dönüpte söyleneceksen hiç gitme..Emin ol duygular geçer gider...Bir yıl beş yıl öncesi duygularımız çok farklı.... İyi düşün doğru karar ver... eski sorunların varsa bu adama dönersen ve yine eski sorunlar tekrarlarsa emin ol daha çok yıpranırsın...

canım şöyle bi sorun var ki bizim ilişkimiz onun isteğiyle bitti. ben tekrardan gururumu ayaklar altına alıp ona dönmek istesem bile onun bana döneceğini sanmıyorum. işte en acısı da bu ya artık elimden hiç bişey gelmiyo. bitti gitti nokta konuldu bu hikayeye. ama duygular bitmiyoo

Konuştuğun başka erkek yok mu?Yani arkadas cevren falan ne biliyim zaman geçirecek baska şeyler bul..İlla çık demiyorum ama baska bir erkekle beğendiğin bir erkekle konuşsan muhabbet falan dağılır kafan.Seni hak edecek insanlara şans ver

Konuştuğun başka erkek yok mu?Yani arkadas cevren falan ne biliyim zaman geçirecek baska şeyler bul..İlla çık demiyorum ama baska bir erkekle beğendiğin bir erkekle konuşsan muhabbet falan dağılır kafan.Seni hak edecek insanlara şans ver

başka bi erkekle konuşmak istemiyorum ki. hepsi bana iğrenç, güvenilmez, sahtekar geliyo. olucaksa bi tek o olsun başka hiç bi erkeği istemiyorum. dünya şu an onun etrafında dönüyo benim için bilmiyorum nereye kadarr gider böyle

başka bi erkekle konuşmak istemiyorum ki. hepsi bana iğrenç, güvenilmez, sahtekar geliyo. olucaksa bi tek o olsun başka hiç bi erkeği istemiyorum. dünya şu an onun etrafında dönüyo benim için bilmiyorum nereye kadarr gider böyle

zamanla bu duygu geçicek görüceksin. asla asla da deme çivi çiviyi söker

canım şöyle bi sorun var ki bizim ilişkimiz onun isteğiyle bitti. ben tekrardan gururumu ayaklar altına alıp ona dönmek istesem bile onun bana döneceğini sanmıyorum. işte en acısı da bu ya artık elimden hiç bişey gelmiyo. bitti gitti nokta konuldu bu hikayeye. ama duygular bitmiyoo

o zaman kendinii üzmemeye çalış. Kendini üzmemek için uğraşmak çok zordur..Kafanı dağıtmak istersin başka şeylerle vakit geçirmek istersin lakin aniden bir düşünce bir hatıra seni öyle çok üzer ki...Ama inan zaman geçmesinden başka çaresi yok...Kendini çalışacağın bir şeylere ver... Dönem dönem böyle hatırladığın zamanlarda da bunu bu süreci yaşayan herkesin geçirdiğini düşün....En önemlisi bir başkası için kendinden bir şeyler verme...Unutma herkes şu yaşamda o kadar farklı sorunla uğraşıyor ki... baksana şu forumda neden insanlar bu kadar sorun yazmış...Yakın tanıdıklarımıza bile anlatamıyoruz çünkü güven de kalmamış etrafta... Sabret geçecek iz kalsada... :34:

o güle oynaya mutlu mesut yaşasın, senin dnyan onun etrafında dönsün... dediğinden bu çıkıyor.

6 ayda atlatamamış olabilirsin ama o benim için tek erkek gibi dramatik durumlara girersen hiç unutamazsın.

niye tekmiş yahu, bir dünya dolu erkek var :23:

Seven kadini terk edip giden erkek adam degildir. Bunu zamanla anlayacaksin. Ne hissettigini ben cok iyi biliyorum. Senin gectigin yollardan gectim. Terk edilmek insanin kendine guvenine agir bi darbe oluyor. Ama inan bana seni terk eden biri icin uzulmene asla degmez. Ne zamandir birlikteydiniz? Aradan bi sure gectikten sonra butun duygular kayboluyor inan bana. Ask, sevgi, ofke, kiskanclik, nefret.. Hepsi yok oluyor.. Bi sure sonra hayatina yeni birini almayi ihmal etme. Aciya muptela hale gelme..

Ablacım onun isteği üzerine bitiyorsa bu ilişki sen onun için çok da önemli değilmişsin yani bunu güle oynaya telefonla konuşurkenden anlıyorum. Seven bir insan 6 ayda unutabilir mi yaa? inanamıyorum yani. Sen acı çekiyorsun o eğleniyor. Zaten bu ilişki sürse bile sen acı çekecekmişsin. Boşver unutma ablacım sen her şeyden herkesten daha önemlisin.
Üzme kendini o çocuk için.Değmez ablacım. Değmez gerçekten bak. Umarım senin için en mutlu, güzel günler yakındadır. Her şey gönlünce olsun.

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ...
ben de çok özlüyorum arayıp sormayım diye tl bile yüklemiyorum telefonuma çünkü dayanamayıp ararım diye korkuyorumm...
unutur muyum bir gün diyorum ama her hayali birlikte kurunca ,her şeye onu katınca zor oluyor...
ben eminim ki o da zor günler yaşıyor ...bizim ilişkimizde hep sorunlar vardı sevince uzaklık sorun olmaz derler ya bu saçma gerçekten sorun oluyordu ama en büyük sorun yaşımız geldi 25 e ve işsiziz..
sen o bitirdi demişin geride dönmez diyorsun bu kadar eminsen kendini başka alanlara yöneltmen gerek...insan kalbine söz geçiremez bilirim ancak hayat devam ediyor işte ...inşallah karşına daha iyi insanlar çıkar tez zamanda...

Seven kadini terk edip giden erkek adam degildir. Bunu zamanla anlayacaksin. Ne hissettigini ben cok iyi biliyorum. Senin gectigin yollardan gectim. Terk edilmek insanin kendine guvenine agir bi darbe oluyor. Ama inan bana seni terk eden biri icin uzulmene asla degmez. Ne zamandir birlikteydiniz? Aradan bi sure gectikten sonra butun duygular kayboluyor inan bana. Ask, sevgi, ofke, kiskanclik, nefret.. Hepsi yok oluyor.. Bi sure sonra hayatina yeni birini almayi ihmal etme. Aciya muptela hale gelme..

çok uzun bi beraberliğimiz olmadı 7 ay sürdü ama nedense ben çok bağlanmışım ona. inşallah canım dediğin gibi duygular kaybolur bi süre sonra. umarım ondan başkasını sevebileceğim günler gelir .. teşekkürleer

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ...
ben de çok özlüyorum arayıp sormayım diye tl bile yüklemiyorum telefonuma çünkü dayanamayıp ararım diye korkuyorumm...
unutur muyum bir gün diyorum ama her hayali birlikte kurunca ,her şeye onu katınca zor oluyor...
ben eminim ki o da zor günler yaşıyor ...bizim ilişkimizde hep sorunlar vardı sevince uzaklık sorun olmaz derler ya bu saçma gerçekten sorun oluyordu ama en büyük sorun yaşımız geldi 25 e ve işsiziz..
sen o bitirdi demişin geride dönmez diyorsun bu kadar eminsen kendini başka alanlara yöneltmen gerek...insan kalbine söz geçiremez bilirim ancak hayat devam ediyor işte ...inşallah karşına daha iyi insanlar çıkar tez zamanda...

canım bizim ilişkimiz sevgi azlığından bitti. benim verdiğim kadar değer vermedi o bana. neden hala üzülüyorum neden böyleyim beni sevmeyen biri için ben de bilmiyorum. Allahım ikimize de yardım etsin çok sağol canım

Ablacım onun isteği üzerine bitiyorsa bu ilişki sen onun için çok da önemli değilmişsin yani bunu güle oynaya telefonla konuşurkenden anlıyorum. Seven bir insan 6 ayda unutabilir mi yaa? inanamıyorum yani. Sen acı çekiyorsun o eğleniyor. Zaten bu ilişki sürse bile sen acı çekecekmişsin. Boşver unutma ablacım sen her şeyden herkesten daha önemlisin.
Üzme kendini o çocuk için.Değmez ablacım. Değmez gerçekten bak. Umarım senin için en mutlu, güzel günler yakındadır. Her şey gönlünce olsun.

aynen dediğin gibi bitanem ben çok da önemli ve değerli değildim onun için. ama şu kör olasıca kalbime söz geçiremiyorum ya. onu her düşündüğümde aklıma kötülükleri değil iyilikleri geliyo. Allah razı olsun canım çok sağol iyi dileklerin için..

aynen dediğin gibi bitanem ben çok da önemli ve değerli değildim onun için. ama şu kör olasıca kalbime söz geçiremiyorum ya. onu her düşündüğümde aklıma kötülükleri değil iyilikleri geliyo. Allah razı olsun canım çok sağol iyi dileklerin için..

işte onu iliklerine kadar sevmek tam olarak bu. sana ne derse desin vazgeçemiyorsun. :( ablacım zaman lazım zaman zamanla elbet unutursun onu, en azından bu kadar çok acı çekmezsin. aslında kalbinde bir yara olarak kalacak bu o adam yüzünden :( erkekler için biz oyuncak mıyız neyiz yaa? ablacım sakin ol lütfen zaman her şeyin ilacıdır. inşallah geçecek bunlarda, sen iyi ol yeter ki. sen daha değerlisin bizim için. boşver o adamı da üzülme onun için.

belkı çok klasık olacak ama cıdden zamanla bu acı geçıyor
belırlı bı süre sonra duygular yok oluyor uçup gıdyor sonra da
aman bunun ıçın mı üzülmüşüm ağlamışım ben dıyorsun :34:

umarım kısa zamanda atlatırsın

seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni bal olsa da unut...

ne yazık ki öyle.

Back
X