arkadaşlar biliyorum belki bu bir çeşit obsesyon ama benim 6 aydır unutamadığım, acısını ilk günkü gibi hissettiğim bi eski sevgili derdim var.
ona eski bile demek istemiyorum çünkü hala canımdan bi can o.
göz görmeyince gönül bi nebze katlanıyo. ama dün çarşıda gezerken pat diye karşıma çıktı.
işte o an bittim ben ya. güle oynaya telefonda konuşuyodu. belki de bi kızla konuşuyodu kim bilir..
o an hissettiğim duygular öyle karışıktı ki.
özlem, kıskançlık ne biliyim daha bir sürü şey..
dünden beri sürekli ağlıyorum.
onu arayıp aşkımı sevgimi haykırmak, her ne kadar o beni unutsa da içimi boşaltmak istedim ama tuttum kendimi. ne faydası var ki bunun.
özlemek bu kadar zor mu? bi acı hiç küllenmez mi?
nasıl taşıyıcam bu yükü daha inanın size abartı geliyo olabilir ama bu özlem bu hasret beni yiyip bitiriyo günden güne eriyorum..
ona eski bile demek istemiyorum çünkü hala canımdan bi can o.
göz görmeyince gönül bi nebze katlanıyo. ama dün çarşıda gezerken pat diye karşıma çıktı.
işte o an bittim ben ya. güle oynaya telefonda konuşuyodu. belki de bi kızla konuşuyodu kim bilir..
o an hissettiğim duygular öyle karışıktı ki.
özlem, kıskançlık ne biliyim daha bir sürü şey..
dünden beri sürekli ağlıyorum.
onu arayıp aşkımı sevgimi haykırmak, her ne kadar o beni unutsa da içimi boşaltmak istedim ama tuttum kendimi. ne faydası var ki bunun.
özlemek bu kadar zor mu? bi acı hiç küllenmez mi?
nasıl taşıyıcam bu yükü daha inanın size abartı geliyo olabilir ama bu özlem bu hasret beni yiyip bitiriyo günden güne eriyorum..