E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kahvekolik
iyi geceler canım mcx optm seni ii sahurlar ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inş hayırlısı olur ...
işte adam senelerdir plastik cerrah yani bi ton askerin burnunu ameliyat ediyo bi çok burun elinden gecmiş birisi ...
o guvenimiz var bide fuat beyin ogrencisi oldu için iyice guvenimiz geldi ...
hani ogrenci derken buda prof ama fuat beyin yanında deneyim kazanmış ...
o şekil yani ... yoksa gene bulmuştuk biz iki kişi daha birisi ozel hastanede gene askeriyeden emekli prof ... ama k.b.b ci ... o yuzden vazgectik ...
biriside belki duymuşunuzdur hatta bende ona olacaktım murat emsen ...
burda araştırmada adam amerikada buldugu teknikle odul almış emsen teknigi diye gecen bir teknik kullanıyor ...
buuruna harici atel falan yerleştiriyor ...
ben de ona olacaktım gittik adam ilgisis alakasız bişey surat beş karıs itici bi yapısı vardı gerek konusması gerek davranışları ve yaptıgı burunları gorur gormez eşime cıkalım diye durtup durdum ...
vazgectik yani ...
en sonunda bu dr da karar kıldık en buyuk dayanagımız fuat beyden yana yani ...
canım belki beklemen gerekebilir ama bu işlem için cunku burnunun hatlarının oturması lazım kırık kemikler oturması lazım ...
canım belki beklemen gerekebilir ama bu işlem için cunku burnunun hatlarının oturması lazım kırık kemikler oturması lazım ...
birazdan sahura boksla uyandıracam onu zaten Çok üzgünüm çoook
i geceler canim...buzlu su dök üstüne...bokstan daha iyidir...![]()
evet mutlaka beklemek gerekir bunun için de.sonucta ödemli burnu açıp ta işlem yapmaz dr.
ben hala burnunun olumlu yönde değişeceğine inanıyorum zaten de..kalkıklık konusunda bilemiyorum o burun delikleri arasındaki şişlik gidince daha kalkık gözükebilir ama yeterli olur mu senin için bilemiyorum.ama üzme kendini,bak herşeye bir çare var..
iyi geceler herkesea.s.
hayirlisi canim...hi ben daha yeni oldugunu sandim...ama adam prof. mus...:) fuat beyde onu size önerdiyse demek iyi oldugu icindir...
ay ne gicik...ilgisiz bir doktor...isterse dünyanin en iyi burnunu yapsin yine ameliyat olmazdim...doktor biraz hastayla ilgilenmeli...güven vermeli nebilim emre beye ben gittimde bir cok korkum vardi ama korkularimin hepsini aldi benden...senin dedin doktor gibi davransaydi aninda cikar giderdim...esim olsaydi dürtmezdim direk sürüklerdim disari...![]()
bayilcam...kirik kemik dedin...tüylerim diken diken oldu...![]()
birazdan sahura boksla uyandıracam onu zaten Çok üzgünüm çoook
i geceler canim...buzlu su dök üstüne...bokstan daha iyidir...![]()
:lepi: şok etkisi :lepi:
delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:
ay sorma bi edalar bi artislik dioz ne zamana alabiliriz gun dioki haftaya amerikaya gidicem hiç gelmeyebilirimde acele edin bilmem şu şu bilmem ne atelini al gel nerden alcas dios netten bulursunuz diyo he bide bi yer adı verdi dandik bişi soledi ne ben ne eşim anlamadık kafamçokkarıştı
ay bide bu teknigi siz tuvalette bulmusunuz dogrumu didim evet didi :1shok:
tuvalette otururken keşfettim çıktım uyguladım dedi ve 20 dk da yapıorum dedi :1shok:
burun için o kadar ugrasıolar 3-5 saat adam 20 dk dio :1shok:
tuvaletten buldugun teknik anca ole olur didim sora burunları gorunce kendi kendime kaydirigubbakcemile3
ha bide ben trabzonda bi klinikte buldum adamla annastık benm burun için temmuz 15 dedik dusun adam kaç defa aradı bir maille beni bunlar iki ortak bi klinik açmışlar bana dedi lokal yapalım dedim asla olmaz dedi ben bu şekil 900 dene burun yabdım ben olmaz dedim tamam dedi genel alalım dedi ...
sonra gun yaklaştı haziran sonu aradım bana dedi temmuz agustoss ben burda yokum :1shok:
olunmu oldurunmu ay delirmiştim oyle hazırlamıstımki kendimi :1shok:
illa diyo temmuz birde gel yapıyım dio dedim kontroller alcı tampon ne olcak ben o zaman gelir bi gunlugune alırım dio :1shok:
sonra eşim dedi bu para kazanıp tatile cıkcak o yusden randevumuzu astı dedi :1shok:
tampon alcı almaya gelecek adam 1 gunlugune o halde o tarihte bir gunlugune ameliyatada girebilirdi diye dusunduk ...
demekki ameliyatı yapıp hiç ilgilenmicek dedik ondanda vazgectik ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
delikafadulden ne konustum ne konustum delikafadulden
ay ben 2 gune bir duyyorum drumdan bunu delikafadulden
adam bıktı benden bi gun dicekki gel vercem paranı defol git be belamısın ne arayıp duruyon dicek delikafadulden
iyi geceler gamzecim a.s.
ahajakgkagagjlajlgaga tuvalettemi buldu...oha yani...birde 20 dakkada yapilan burun acaba merak ettim nekadar sabit olabilirki...eminim belli bir süre sonra burunlarin hepsi cöküyor...:S tuvalette bulunan tekniye güvenip ameliyat olanin aklina sasarim...![]()
ay gece gece koptum...cok saol canim...tüm gün agladim ama sayende güldüm...
ötekide bir baska tip herhalde...yani nasil ameliyat tarihi verirsin sonra iptal edersin hemde 2 ay yok...yani aile sorunu falan olsa anlarimda...bazilari gercekten hastayi bir gram düsünmüyor...cogu zaten para para para gelsinde gerisi umrunda degil...
aman iyki buna olmamisin ameliyat...tamponlari falanda kendin alirdin kesin...![]()
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay sorma canım yaaa bi burun adamı ne hallere dusuruo
gul canım tabiki allahım kimseyi mutsuz umutsuz bırakmasın :Saruboceq:
aklimdan cikmaz artik bu tuvalet isi...komsular manyadimi bu kiz dicekler...gecenin bu saatinde kahkahalar falan...
ben iki aglarsam üc gülerim canim...:):1hug:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ay sorma canım yaaa bi burun adamı ne hallere dusuruo
gul canım tabiki allahım kimseyi mutsuz umutsuz bırakmasın :Saruboceq:
aklimdan cikmaz artik bu tuvalet isi...komsular manyadimi bu kiz dicekler...gecenin bu saatinde kahkahalar falan...
ben iki aglarsam üc gülerim canim...:):1hug:
opuyorumnanaktan
gülki ne düşündüğünü bilmesinler !!!
yerimseniben
ameliyattan sonra 3. haftamdayım. dr alçıyı çıkardığından beri aynaya bakamıyorum. moralim o kadar bozuk ki. şişlik olacağını biliyordum, sabır sabır geçecek diyorum ama milim oynama olmadı. hergün sağ sol ve ön profiilden resim çekiyorum ama hiç bi fark yok. kemerim gitmiş, aynen deviasyon devam ediyor ve en kötüsü burnum cidden düşük olmuş. burnumun yan kısımlarına bastırdığım zaman içine göçüyor, sanırım böyle olunca şişlik olduğunu anlıyoruz. (yanlışsam düzeltin) peki burun ucunun şiş olup olmadığını nasıl anlarız? ellediğimde sertlikten başka bişey hissetmiyorum. çoğunuzun resmini gördüm ama bu kadar düşük bir burun ucu görmedim, bu da benim başıma geldi işte. güldüğümde gargamel gibi oluyorum. bayramda insanlar beni görecek ve saçma sapan yorumlar yapacaklar, olmasaydın daha iyiymiş, hiç fark yok yada eskisi daha iyiydi gibi. işin kötüsü yeni evliyim, bayramda eşimin memletine gidince abuk sabuk yorumlar almaktan korkuyorum. keşke ameliyat olmasaydım, cicim ayları yaşayan tek derdi akşama ne pişirsem olan tazecik bi gelindim şimdi ise burnumu düşünmekten uyuyamaz oldum.:çok üzgünüm:
sorularım şunlar; şişliğin şişlik olduğunu nasıl anlarız, bu burun düzelir mi (profilimden resmime bakabilirsiniz), şişliklerin bir an evvel geçmesi için neler yapılmalı? resmime baktıktan sonra şişlik olduğuna inanmıyorsanız lütfen o geçer demeyin çünkü ümit edip hayal kırıklığına uğramak daha kötü, realist yaklaşın yani olur mu? :çok üzgünüm: