C
cilek.35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kahvekolik
ay canım benim burun ucundaki düşüklül şişlikler inince ortadan kalkıyo cunku şiş denilen yerde çökme oldukça burun daha kalkık gorunuyo sende onu aynada deneyebılırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sedans benim ameliyatımdan bir ay sonra katılmam gereken bir düğün vardı.ve inan göz çevrem hafif mordu ve şişliklerim vardı yüzümde.hele ki bu senin nişanın.bilmiyorum belki senin yapın farklıdır benim gibi olmaz.ama kendi nişanın ve bu kadar riske atma derim ben.nişandan sonraya ertelemen daha mantıklı olur bence.
ya çok üzüldüm senin adına ve en üsücü noktada hakkaten bayram yaklaşıo ve yeni evlisin gözlerin üzerinde olması falan... bn resimlerini göremedim diye bişe söyleyemıorum ama bnde gamzei ye katılıorum yani düzelir gibi gelio şişliklerise olan şişlikler hemen inmiomuş forumdan okuduklarım kadarıyla.. üzme kendini moralını bozduğunda depresif göründüğünde dahada kötü gözükürsün sen burnundan cok mutlu ve memnunmuşsun gibi dawran bayramda bnce kimsede pek üstüne gelmes böölece...
bnde nişan yapcam ekimin ilk yada ikinci haftası normalde ekimin ortaları gibi amelıyat olmayı düşünüodum ama bööle olunca nişanımda daa ii daa güzel olayım diye eylülde hatta haftayamı hemen olsam diyorum nolur bi akıl werin cok kararsızım... nişandan sorayamı etrtelesem bilemiorum...
evet mutlaka beklemek gerekir bunun için de.sonucta ödemli burnu açıp ta işlem yapmaz dr.
ben hala burnunun olumlu yönde değişeceğine inanıyorum zaten de..kalkıklık konusunda bilemiyorum o burun delikleri arasındaki şişlik gidince daha kalkık gözükebilir ama yeterli olur mu senin için bilemiyorum.ama üzme kendini,bak herşeye bir çare var..
iyi geceler herkesea.s.
ya çok üzüldüm senin adına ve en üsücü noktada hakkaten bayram yaklaşıo ve yeni evlisin gözlerin üzerinde olması falan... bn resimlerini göremedim diye bişe söyleyemıorum ama bnde gamzei ye katılıorum yani düzelir gibi gelio şişliklerise olan şişlikler hemen inmiomuş forumdan okuduklarım kadarıyla.. üzme kendini moralını bozduğunda depresif göründüğünde dahada kötü gözükürsün sen burnundan cok mutlu ve memnunmuşsun gibi dawran bayramda bnce kimsede pek üstüne gelmes böölece...
bnde nişan yapcam ekimin ilk yada ikinci haftası normalde ekimin ortaları gibi amelıyat olmayı düşünüodum ama bööle olunca nişanımda daa ii daa güzel olayım diye eylülde hatta haftayamı hemen olsam diyorum nolur bi akıl werin cok kararsızım... nişandan sorayamı etrtelesem bilemiorum...
yok benim gözaltlarım ilk hafta şişti sonra indi öyle bi sorun olmuyor. şekil dışında başka sorun olmadı yani çok şükür.bende 1 mayısta burun ameliyatı oldum.burnumun ucu hala şiş.bu tarz ameliytalarda burnun şeklini görebilmek için 6 ay ile 1 sene arası beklemek lazım.benim sorunum burundaki şişliklerde değil.çünkü büyük şişler inse de her sabah uyandığınızda hafif şişlikle uyanabiliyosunuz.benim özellikle gözaltlarım çok şişiyo ameliyattan sonra.bu sizde oldumu.bende bundan muzdaribim.ameliyattan önce bu kadar olmuyodu.
ay canım benim burun ucundaki düşüklül şişlikler inince ortadan kalkıyo cunku şiş denilen yerde çökme oldukça burun daha kalkık gorunuyo sende onu aynada deneyebılırsın
benim henüz 1 yıl olmadı canım suan halen çok şiş ama doktorumun dediklerinden yola çıkarak cevaplamaya calıstım sorunu,zaten cok kalkık bi burunda değil benimkisi
kahve benimde 2 ay oldu burun ucu malum taş gibi :)
ama doktorum 3 haftalıkken gördüğünde ben kalkıklığından memnun olmama rağmen daha kalkacağını söylemişti daha ben sormadan
ama şimdi bakıyorum biraz daha kalkık olsa hayır demem
yani ucu düzeldikçe kalkacak burnun telaş etme :)
işlem burun ucunu çok etkiliyor bu yüzden en son oturan yer oluyor
çok takma burnun çok güzel olucak![]()
Canım şimdi sana bişi sorucam burnunun ucuna dokunduğunda tamamiyle hissediyormusun yoksa hala hafifte olsa bi uyuşukluık varmı yani birazda olsa başkasının burnuna dokunuyo gibimisin?Eğer öyleyse hala şişlik ve ödem var dmektır.Henüz fotolarını goremedım arkadaslık talebı gonderdım bı kabul edersen canım bakıcam fotolarına.İnş şişlik ödem indikçe kalkar burnun.Ama olmazsada sağlam bı doktor araştırıp revizyon olabılırsın canım.Biliyorum zor gibi gözüküyor ama güzellık için değer.Sitede bi kaç amelıyata gırmıs ve mukemmelll burunlu arkadaslarımız var.Onlar atlattıysa sende atlatabılırsın elbet.Başkalarıda bunları yaşadı diyip güç alabılırsın mesela canım
merhaba bende ameliyat olalı 20 gün oldu bu güne kadar çok rahat ve çok kendimdem emindim burnum bandajlıydı ilk bu gün gördüm kendimi tanıyamadım.çok farklı geldi hoşuma gitmedi işallah bu tepkiler geçicidir.üstelik burnumda ödemmi var yoksa şişlik var ama tam ayırramıyorum sanki ucu çok sivreltilmiş gibi.kalemtraşla sivreltilmiş gibi geldi.şimdilik hoşuma gitmedi.kemer tarafı gitmiş ama aşırı şişlik var.doktorumun beni neden sıkı sıkıya bandajladığını şimdi anlıyorum.inanın o bandajlar aylarca kalsın razıyım.alışamadım tabi bu belki hepiniin başına geldi ama zormuş çok zormuş bu aşama.allah hepimize sabır versin.kahvekolik bende senle aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu burunla bayrama nasıl çıkıcam bilmiyorum...
canım ya çok zor bi aşama gerçekten, eskiden aman ne olacak bu halimden mutlaka iyi olacak diye düşünüyodum ama içten içe öyle değilmişim. burun da öyle bişey ki yüzün merkezi. sende ekledin mi resim? Allah yardımcımız olsun ne diyim. seni çok iyi anlıyorum.merhaba bende ameliyat olalı 20 gün oldu bu güne kadar çok rahat ve çok kendimdem emindim burnum bandajlıydı ilk bu gün gördüm kendimi tanıyamadım.çok farklı geldi hoşuma gitmedi işallah bu tepkiler geçicidir.üstelik burnumda ödemmi var yoksa şişlik var ama tam ayırramıyorum sanki ucu çok sivreltilmiş gibi.kalemtraşla sivreltilmiş gibi geldi.şimdilik hoşuma gitmedi.kemer tarafı gitmiş ama aşırı şişlik var.doktorumun beni neden sıkı sıkıya bandajladığını şimdi anlıyorum.inanın o bandajlar aylarca kalsın razıyım.alışamadım tabi bu belki hepiniin başına geldi ama zormuş çok zormuş bu aşama.allah hepimize sabır versin.kahvekolik bende senle aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu burunla bayrama nasıl çıkıcam bilmiyorum...
baktım canım burnuna,eskı fotolarınıda eklıomussun ozmn daha ıyı karar verebılırs herhalde canım.Aslında burnundaki sorun ucu düşüklükten ziyade kavis eksikliği var gibime geldı benım.Yani bı buruda profılden bakıldığında kavis oldumu otomatikman kalkık gözükebılıyor biraz daha.Belkide şişliklerın ınınce kavis gelınce burnuna daha kalkık gözükebılır.Tabıkı bi doktor kadar bılemem canım bu sadece bi tahmınımız.Bekleyıp gormekten baska sansımız yok henuz.Hergun adım adım takıp edelım sende burnunun fotolarını cek canım.Ama madem o hissizlik var henüzz ödem vardır burnunda.Bazı ınsanların ödemi yavaş iyileşiyormuş eğerkı burun derisi kalınsa.Zaten revizyon için bi müddet beklenmesı gerkıyor ya o bekleme surecınde birde bakarsın istediğin gibi olur gerek kalmaz.Eğerki aksi olursada revizyona karar kılarsın onu ozmn düşünelım canım.Hele bir son halini alsında.
canım kendini tanıyamamanın nedenı bence şişlikler.Doktorum bana demıstıkı "bandajını acıorum,sakın korkma gözlerin birbirinden ayrılmıs gıbı gelecek,bu şişlikten ve gecıcıdır".Gercektende öle oldu.Belkide senınde kendıne garip gelmenın sebebı budur.Doktor solemese bende belkıde bulamazdım nedenını.Alla alla yuzumde garıplık var dıyıp nerde garıplık olduunu çözemeyebılırdım.Ama doktor soleyınce anladım.Gercekten gözler bırbırınden ayrılmıs gıbı oluyor.Sendekımı bumu acaba canım?
canım ya çok zor bi aşama gerçekten, eskiden aman ne olacak bu halimden mutlaka iyi olacak diye düşünüyodum ama içten içe öyle değilmişim. burun da öyle bişey ki yüzün merkezi. sende ekledin mi resim? Allah yardımcımız olsun ne diyim. seni çok iyi anlıyorum.
eski fotoları koydum ama korkmayın ha :)) eskiden profilden asla poz vermediğim için gülerken benden habersiz çekilmiş resimler var, onları koydum mecburen. bakın bakalım. kavisin olacağına inanıyorum çünkü üst taraftaki şişlikler bariz yani. inşallah düzelir de gerek kalmaz.