E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kahvekolik
kızzzzzzzzz kahfeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
sen bu haline sukret kısssssssssssssss eski halin ne ole beaaaaaaaa
delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzzzzzzzz kahfeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
sen bu haline sukret kısssssssssssssss eski halin ne ole beaaaaaaaa
delikafadulden
yaa evet bardağın içine giriyodu hatta. benim dr çok geyik bide şimdi gitsem çatsam eski resimlerimi açar anca bu kadar oldu der kaydirigubbakcemile3 ben ameliyatı annemlerden de habersiz oldum, çünkü kendisi çok paniktir. tek eşim gördü yani eski halini unuttun dır dır ediyosun diyo o da.laelaelaelaelae
sence bnim eski halim nasıl yorum yapman mümkünmü.herkez boşuna ellettin diyor ama bariz kemerim vardı
gülmeee delikafadulden bu bana sence iyi bişey diyo kötü bişey mi ?delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 :roflol:
bu hali guzel tatlım ucu dusuk gibide olsa inan evrim gecirmiş hali bu hali delikafadulden
o yuzden artık fazla dert etme ...
hatta dert etmememn için boynuna eski burnunun resmini tak canın sıkıldıkca bak neler degistini gor delikafadulden ahahahah
tatlım sıkma tatlı canını burnun olmus daha ilerde dedimiz gibi hala memnun deilsen iple cektirirsin yukarı olur biter vereliniortak
arkadaşlar şimdiik herkeze iyi geceler.yatayım ben artık malum sahura da kalkıcaz.yarın görüşürüz yine burda.hepimize sabırlar diliyorum tek çare var zaman..işallah herkezin burnu şeklini güzelce alır..
ay yok kızlar ikinizinde eski resimlerinize baktım beni geçemezsiniz -tatlicadiarzu-
bu hali guzel tatlım ucu dusuk gibide olsa inan evrim gecirmiş hali bu hali delikafadulden
o yuzden artık fazla dert etme ...
hatta dert etmememn için boynuna eski burnunun resmini tak canın sıkıldıkca bak neler degistini gor delikafadulden ahahahah
tatlım sıkma tatlı canını burnun olmus daha ilerde dedimiz gibi hala memnun deilsen iple cektirirsin yukarı olur biter vereliniortak
gülmeee delikafadulden bu bana sence iyi bişey diyo kötü bişey mi ?delikafadulden
yok yok ben eskiden profilden resim vermedim için benemki belli degil tam profilden resmim olmadı için seninkinin kucuk kardesi benimkide aslında :roflol: :roflol: :roflol:
kraliche sen bitanesin...sayende gülüorum ghjakghakgagaga...![]()
kraliche sen bitanesin...sayende gülüorum ghjakghakgagaga...![]()
küçük kardeş. bak yine soktu lafıııııııı laelaelaelaelae
valla ya bi geldi dağıttı beni de, bi resim koyduk eğlence çıktı kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
gamyoncuiremsu
ben cok akıllıyımdır![]()
delikafadulden delikafadulden
ay tatlım nabım kızzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
vallahi gargamel amcamın burnu bilem senenkinden daha derli toplu asık olcam gargamel amcama bundan ssora burnu kotu demijem delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yok kiz gargamelinki daha kötü degilmiydi...![]()
yok bu gargamelin sınıf atlamış bir ust dişi modeli delikafadulden delikafadulden
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafadulden
:) benimkide güzel deildi canim...yalniz degilsin...![]()
senin tüm ameliyatlardan önceki halin var mı? resmin varsa merak ettim. bide niçin türkiyeye geldin ameliyat için ordakiler iyi değil mi?